ben de çok çabuk ağlayanladanım..en ufak bi aksilikta hemen başlarım ağlamaya..bu karşımızdakine bi güçsüzlük korkaklık izlenimi uyandırıyo o yüzden çok kızıyorum kendime..mızmız biri olarak görüyolar..ama aslında ağlamak çok insani bi duygudur..yapımızdan kaynaklanıyo..burcumuzun da etkili oldugunu düşünüyorum bu konuda. ben balığım mesela..yengeçler de cok aglar ama balık kadar diiller bence..kendi kendime şunu söylüyorum bazen rahatlıyorum bı nebze: hiç kimse, hiç bir şey benden önemli diil..kendimizi üzmekten, yıpratmaktan başka bişe yapmıyoruz..eminim çogunuzda benim gibi gastrit gibi mide sorunlar, bağırsak problemleri vardır..bu durum daha da tetikliyo bu hastalıkları..şunu söyleyebilirim: kendimizi ağlarken mümkün diil kontrol edemiyoruz biliyorum ama kendimizle dalga geçmeyi, ağlamamızla alay etmeyi öğrenirsek bıraz rahat edebilirz..ben yakınlarımı ben ağlarken aman sakın canım ya nie ağlıyosun gibi kelimeler kullanmamasını söylüyorum, dalga geçin benle konuyu değiştirin..haziranda mezun oluyorum karşımda hasta ağlarken ben de onla ağlıcam diye çok korkuyorum ki staj dönemimde böyle bi tecrübem var kaydirigubbakcemile3 terapilerin özellikle bilişsel davranışçı terapilerin işe yarayacağını düşünüyorum..olumsuz düşüncelerinizin yerine olumlu, işlevsel düşüncelerinizin gelmesini sağlıyo..çünkü ağlamalarımız kendimizi, dünyayı ve geleceği yanlış algılamamızdan kaynaklanıyo..[/QU
Benim burcumda balık ve gerçekten hemen ağladığım iiçin açtım bu konuyu. ama nişanlımla en son bana ağlayışımın ne kadar saçma olduğunu anlatınca ikna oldum galiba ve söz verdim kendi kendime. Artık hemen göz yaşlarımı akıtmayacağım, belki insanın elinde olmaz bi anda göz yaşları iner ama ne kadar saçma sapan şeylere ağladığımı nişanlım gösterdi. kendi kendime verdiğim sözümü tutarım inşallah :dance::dance::dance::teytey:[/FONT]