Çok çabuk ağlayanlar...

bende çok sulugözüm ya da çok duygusalım galibazemuszemus
haber izlerken kötü bi şey göreyim hemen ses tonum değişir yanımda kimse yoksa ağlayıveririmmafoldumben

Şenizbendede mevcut kı benımkı daha kotu sadece uzuldugumde degıl bır seye sınır oldugumdada aglayarak tepkı verıyorum bırıyle kavga ederken haklıysam bıle sınırle karısık aglıyorum elımde degıl cok ugrastım degısmıyor bu huyumdan nefret edıyorum kendımı gucsuzmusum gıbı hıssedıyorum.

bende cok cabuk aglarım cok duygusalım.bırıyle tartısırken göz yaslarım sapır sapır akar sınırım bu sekılde dısarı cıkıo sanırım ama hemen aglama ıstemıorum.

ben eskiden sevgilimle ilgili bi konularda pek aglamazdım.ama son bikaç ayda zıt pıt aglıyorum.sevgilimde inanmıyo tabi ne kadar çok aglıyorum diyorsam artık.
sadece üzülünce aglasam iyi.mesela biriyle kavga ediyorum diyelim.yada bi hoca azarladı diyelim aglayacak gibi oluyorum.zor tutuyorum kendimi.çok sinirlenincede aglıyorum yani.bunun üzülmekle alakası olmadıgı halde birisiyle kavga ettigim an aglarsam çok rezil olurum :S:S

biz bayanlar çok hassasız, sinirimizi üzüntümüzü sevincimizi ağlayarak dışarı vuruyoruz. biz bayanlar böyleyiz işte... ne kadar engellemeye çalışsakda bizi ele veriyorlar...delikafadulden

.ben de her şeye ağlarım.sadece kendimin böyle olduğunu sanardım.inanır mısınız her şeye alınırım.ne yapmamız gerek ki bizim

ay ben de direk ağlıyorum hatta bazen durduk yere bile hüzün geliyor ağlıyorum.. bnm de erkek arkadasımla ilk basladığımzda anlamıyodu bozuluyodu falan şimdi 2 yıl oldu alıştı artık

ben de sulugözdüm ama artık değilim yine varda eskisi kadar değil. bir söz duymuştum kadınlar yaş ilerledikçe ağlamamayı erkekler de ağlamayı öğrenirmiş diye. bilmem artık benimki de mi ondan mı azaldı. :)))

Ben de özellikle zor durumdaki yaşlılara, hayvanlara dayanamıyorum.
5 ay kadar önce televizyonda bir reklamın müziği beni hüngür hüngür ağlatmıştı.
"yanımda annem olsun, bana bir şey olmaz" sözleri beni hala inanılmaz etkiliyor

Normalde duygulanırım, filmlerde falan da ağlarım hiç tutamam. mafoldumben
Ama süt reklamına ağlayınca bir terslik var deyip eczanaden bir test almıştım ve pozitifi görünce de dakikalarca durmadan ağlamıştım...
Şuanda da ağlıyorum... Doktoruma bile sordum, "hormonlar bu tür duygu dalgalanmaları yaratır" dedi.
Doğum hikayeleri okuyorum ve hepsinde gözlerim doluyor, bazıları beni sular seller gibi ağlatıyor... Ağlayan bebekler bile sızlatıyor burnumun direğini...

Kızlar galiba hepimizin hormonları sebep oluyor bu halimize... Çaresini bilmiyorum...

bende herşeye ağlarım hatta demin haberleri izlerken ağladım :sinifsinif:
demekki daha insanlığımızı kaybetmemişiz kızlar:kedi:

ay bende öyleyim:S tv de gecen bi cocugu köpek isirdi kuduzmus, cocuk arkadasini isirmasin diye feda etti kendini. ben tv basinda hüngur hüngür agladim yau sonra kimse görmesin diye lavaboya kactim orda dewam agladim. yada kalabalikla sanat müzigi dinlerken cok oluo. agliom caktrmamaya calisiyom bunlar regl dönemi disi olanlar...regl dönemi ota boka aglarim zatne iyice beter olur bu huyum...eskiden hic biseye aglamzdim ama icime attigim icin hasta etti bu beni. simdi daha iyiyim

Son düzenleme:
bende öyle adet dönemindeyken daha çok ağlıyorum, herseye daha çok sinirlendiğim için olsa gerek ben kendimi bildim bileli çabuk ağlarım :))

bende çok çabuk ağlayan birisiyim yokmu bunun bir çaresi mafoldumben ilaçi otu falan içsek ağlamasak kaydirigubbakcemile3

cok cabuk aglamak kötü birsey degil tabi bayanlar buna daha da cok meyilli heleki adet dönemi ve öncesi cok duygusaliz yauwww :sinifsinif: ama normal haldeyken de cok aglayanlar vijdanindan kaynaklaniyor diyebilirim merhametliyiz iste ne güzel icimizi temiz tuttukdan sonra baskalari icin üzülmek nekadar güzel bir duygu icimiz ölmemis kizlar

ben asıl hiç ağlamayan insandan korkarım eyvahedigeldismileçok duygusuzdurlar herşeyi beklerim onlardanalsanaalsanasmile

ben asıl hiç ağlamayan insandan korkarım eyvahedigeldismileçok duygusuzdurlar herşeyi beklerim onlardanalsanaalsanasmile

Ama böyle demeyin. Bazen ağlanamıyor işte. Bu yaşıma dek hep olur olmaz ağlamaktan şikayetçiydim.Bundan bir ay önce annemi kaybettim.Hayatımın en önemli varlığı süzülüp gitti aramızdan.Eli elimde verdi son nefesini. Ve ben bir aydır ağlayamıyorum.ıçim katıldı acıdan ama gözyaşlarım dökülmüyor.Yani her ağlamayan duygusuz değildir...

ama sizin ağlayamama sebebeiniz çok farklı ben ondan bahsetmemitim ben doğuştan duygusuz insanlardan bahsetmiştim:))siz hayatta kaybedebileceğiniz en önemli insanlardan birini kaybettiğiniz için artık geri kalanlar olaylar size pekte önemli bir etki etmiyordur:gitme: çünkü acıların en büyüğünü yaşamışsınız ve acınız çok taze:gitme: annenize allah rahmet eylesin zamanla eski duygularınıza dönersiniz zaman her şeyin ilacıdır yaralar belki kapanmaz ama kabuk bağlarlar bunu unutmayın...

Son düzenleme:
Bıktım bu huyumdan artık bende. ıki söz yetıyo ağlamam için. engel olamıyorumda.Herkez şikayetçi bi çözüm yolu yokmudur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…