Çok çabuk ağlayanlar...

bende hemen ağlarım yaaa herkes bıktı bu huyumdan.al işte buna bile ağlayasım geldi nerdeyse senağlama

Bende ağlarım hemen,Ağlayanı görürsem,gözleri sulanan birini görürsem,filmlere,hayvan yavrularına düğünlere,herşeye hemen duygulanabiliyorum helede etrafımda niye aglıyorsun dıyen ınsanlar olunca şu sıralar bu daha da zor oluyor.Bu kadarı da iyi değil belki ama o kadarı da duygusuzluk ama yaaa :sinifsinif:

kalbimi aşırı derecede kırmadıkları sürece ağlamam kolay kolay o yüzden bana taş kalpli cadı derler bazen..oysa evlendikten sonra daha da hassaslaştım nedense...

bende öyleyim yaa.hiç tartışmaya giremiyorum daha başlangıçta hemen sesim değişmeye başlıyor tutamıyorum kendimi bunun bir ilacı falan yok mu acaba

aynı ben canım ya varya dıorum bazen benden ii oyuncu olur dizilerde falan ekşın dese yonetmen ben pat pat aglıcam öleyim hemen aglıorum istediğim an sevglmde dio hemen aağla hemen die ama harbi isteyerek yabmıorumki yaa

ay canım yolda durumu iyi olmayan birini görsem üzülürüm
filmden etkilenip ağlarım
vs vs....
bence bu insanın yapısıyla alakalı

kizlar bende hemen agliyorum hic de sevmiyorum bu huyumu babam biraz yuksek sesle konussa hemen sinirlerim bozuluyo aglamaya basliyorum esim de cok sikayetci bu durumdan en ufak bir laf tartismamizda bile ben hemen aglamaya basliyorum bi arkadasimla tartisiyim ben hemen aglamaya basliyom of ya bukadar sulu goz olmak istemiyorum esim artik sana bisey demeye korkar oldum diyo halbuki nazli biriside degilim ama goz yaslarima laf dinletemiyorum

aynen aynen(
rezil oluyorum her yerde..
bu sabah gözyaşlarıyla uyandım, napcamı bilmiyorum..gün içinde yaptıklarımı düşünüp geceleri uyuyamıyorum, sabah da ağlayarak uyanyorum..her şeyden korkuyorum hep tedirgnm..sabahın köründe anne babamı ve kardeşimi düşünüp ağladım..napıyolar şimdi başlarına kesin bişi geldi dye resmen ağladım kalkıp( 25 yaşındayım yahu, çocuk gbiym sanki bu konuda..abahın 7sinde evi de arayamadım,ne dicem arayıp off of.

ben biriyle tartışmaya bile giremiyorum o derece sinirlenince sevinince üzülünce her modda ağlayabilirim cok kötü bişey yahu :gitme:

Aslında bunu kötü bir olay olarak görmeyin..
Birde içe atıp hasta olmak var..
Ben bu yüzden az hastalık çekmedim...

Herşeye ağlamakta biraz tuhaf kaçıyor ama dediğim gibi hasta olacağınıza KOY VERİN GİTSİN :1hug:

arkadaşar sıze ağlamanın faydalarını anlatım bıras belkı ıcınız rahatlar ağlamanı okadarda kotu bısı olmadıgını anlarsınızzemuszemus
Kalbe yararlı:Özellikle üzüldüğünüz zaman ağlamak kalbi daha az yoruyor. Çünkü gözyaşı dökmek ile üzüntülüyken sıkışan kalp damarları açılıyor.

Stres düşmanı:Ağlayarak birçok hastalığın baş düşmanı olan stresle başa çıkabilirsiniz. Çünkü bu duygu şaşırtıcı olsa da mutluluk hormonlarınızı harekete geçiriyor.
Daha iyi uyku: Kederli olduğu günlerde gözyaşı döken insanlar diğerlerine göre rahatlayarak daha iyi uyku çekiyor.
Güven duygusu: Kişinin güven duygusunu artırıyor. Çünkü gözyaşı döktüğü anda herkesin ona olan ilgisi ona özgüvenini ve sevildiğini hatırlatıyor.
Gözlere yarar: Gözyaşındaki bir madde eğer hiç akmazsa göz kuruluğu rahatsızlığına neden oluyor. Ara sıra ağlayan kişi böylece bu hastalığa yakalanmaktan kurtuluyor.
Tansiyona yararlı: Sıkıntılı veya sevinçli olduğunda tansiyonu düşen ya da çıkan kişi ağladığında tansiyonu normale dönüyor.
Yeme alışkanlığı: Sıkıntılı günlerinde iştahı açılan ve kendini yemeğe vuran kişiler ağlarsa daha az yiyerek formlarını koruyor.

Ağladığımız zaman vücudumuzdaki stres hormonları gözyaşlarıyla vücuttan uzaklaşır ve biraz sonra rahatladığımızı hissederiz. Gözyaşları bünyenin güvenlik subaplarıdır. İçinizde sakladığınız duygular birike birike bir gün patlama noktasına gelir. İşte o zaman ağlayabilirseniz emniyet subapları yani gözyaşları sizi ağır bunalımlardan kurtarır.

eskiye nazaran daha az ağlıyorum ama ağlamadığım zaman midem bulanıyor ve ağrıyor

bende hemen ağlıyorum yaaa küçükken okulda da öyleydim öğretmen hep söylerdi senin adın gizem olucağına nazlı olmalıymıs cok cabuk aglıyosun derdı bana esımde soluyo herseye aglama dıye en ufak bısey olsa hemen yuzum aglamaya doner en ufak sıkıntıda aglarmıs gıbı yapıyorum ağlama hersye dıyoo:d ve bı sorun oldugunda bırı sordugunda hemen aglıorum yaa kendımı sıkıyorum ama olmyoo tutamıyorum kendımı hemen aglamaya baslıyorumm . .

bende çabuk ağlarım.geçmişte yaşadığım büyük sıkıntıların,üzüntülerin etkisi olduğunu düşünüyorum:çok üzgünüm:

bende hemen gözlerim dolar kötü birşey olunca bu hoş birşey değil aslında insanların kendimi , acındırdığımı düşündüğünü hissediyorum

istesem şimdi bile hüzünlenip ağlarım o derece yani

aynen öleym bnde. çk çbuk ağlıyorum.üzülsemde mutlu olsamda duygularımı aglayark ifade ediyorum sanırm. kimi üzülnce knsmaz kimi sevınınce çığlıklar atar.bnde her 2 sindede durum gözyaşı. blkide buna alışmalıyız kızlar.bizde duygularımızı böyle dışa vuruyoruz sanırm.bi sorun oluyo mesela karşım daki soruyo ona bıle anlatamıyorum aglamktan benımde sözlüm herşeye ağlıyosun diyo ama kzmıyo oda alıştı bu halime :)

Bende herşeye hemen ağlayan insanlardanım bu durumda pek şikayetim yok içimde tutamıyorum dışa vuruyorum ama çevremdekiler zırzır mızmız diye dalga geçiyolar mirmirmirmir

Bende sizdenim hanımlar.. Reklama bile ağlarmı insan ya millet kucaklaşır ben ağlarım gülerler ağlarım ağlarlar daha beter ağlarım.. Gözlerde öyle hassas ki zaten gözlerim büyük 2 damla gözyaşı sonrasında uzaylı gibi oluyorum :)

bende hemen ağlayanlardanım.annem bazen takılır babaannesi gibi sulugöz diye.en ufak tartışmamızda bile ağlarım sinir oluyorum bu huyuma.tartışma esnasında ağlayınca duygu sömürüsü yapıyor gibi oluyor
şimdi bide hamileyim sulugözlülük 2 katına çıktı.geçen gün komedi filmine bile ağladım düşünün artık :kedi:eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…