Çok çabuk ağlayanlar...

Bende çoook ağlıyorum ( Eşim çok kızıyor.Ağlamadan hiç bir sorunumu anlatamıyorum.Ağlamamak içinde anlatmıyorum ,bu da beni çok rahatsız ediyor.Tv izlerken en ufak bir şeyde hüngür hüngür ağlıyorum..Eşimle bir konuyu tartışamıyoruz ben hemen ağlıyorum o da ağlıyorum diye bana bağırıyor ben daha çok ağlıyorum..Eşim ev işlerine çok düşkün,akşam işten gelince bişeyler yapıyor hep,bende ona bakıp bakıp ağlıyorum ben ne işe yarıyorum diye..Ama normalde de çok güleryüzlü bir insanım..Hatta aşırı sırıtığım :)) Acaba tüm duyguları çok aşırı mı yaşıyoruz..

ben de balık burcuyum
bazen balık değil alık diyorum kendıme
çok merhametliyim herseye üzülürüm dert ederim kendıme başkaları mutlu olacak dıye hep kendımden veririm
gözyaşım hemen akar heryerde müdürümün karsısında annemin yanında iş arkadasımın yanında kocamın yanında vs vssssss

kendıme sinir oluyıorum çnk ağlamam sorun yaratıyor -tatlicadiarzu-

Bende balık burcuyum ve hemen ağlayanlardanım...yapıcak bişey yok..ya kendimizi tutucaz(ki ben çok uğraştım tutamıyorum:gitme:) yada bizim kendimizi böyle kabul etmemiz gerekir...bizim yapımızda bu arkadaşlar kabul eden böyle etsin...mafoldumben

işte herkes kabul edıyor ama ben edemıyorum bi arkadas yazmıs bir sorun oldugu zaman ağlamaktan kendımı savunamıyorum dıye,ben de aynı bu durumdan çok rahatsızım.bayılıyorum gamsız gamsız konusan insanlar benım hemen dudaklarımtitrer yaşlar akıverir

Bende aşırı duygusalım ağlamaktan önce üzüldüğümde hemen sesim titriyor ya acayip sinir oluyorum benneyaptımki
yani sesimi kontrol edemiyorum ...
ve ağlıyorum bende..

evet canım tüm duyguları çok uç noktalarda yaşıyoruz sanırım.. ama ben çok sıkıldım bu durumdan artık yaa gözyaşlarıma hakim olamıcam diye kendimi savunamamak çook berbat bişey..!! yok mu bunun bi çözümüü......

bende çok çabuk ağlıyorum anne baba erkek arkadaş zırzırrrr aklıma birşey gelse haksızlıklara,hep veririm alamam,yolda yaşlı bir amca görsem çok üzülüyorum ağlarımm tv deki haberlere bıktımmm bıktımm bu huyumdan tutamıyorum ama kendimi çok denedim deniyorummmafoldumben

Her ne kadar kendime hakim olmaya çalışsam da yapamıyorum
Küçüklüğümden beri böyleyim, kimin karşısında olursa olsun sinirlendiğimde, üzüldüğümde hemen ağlarım
Nedenini bilmiyorum çözüm yolunu da henüz bulamadım ama hemen gözlerim dolar, eşim, ailem anlarlar anlayacağımı burnum kızarır, ağla hadi derler hırsımdan daha çok ağlarım mafoldumben

Ben bir yöntem buldum :) her ne kadar çok etkili oolmasada eşime mektup yazıyorum ne söylemek istiyorsam ağlaya ağlaya yazıyorum ama sorun şu bu defa mektubu veremiyorum :))))

Ben bir yöntem buldum :) her ne kadar çok etkili oolmasada eşime mektup yazıyorum ne söylemek istiyorsam ağlaya ağlaya yazıyorum ama sorun şu bu defa mektubu veremiyorum :))))

canım belki denemişsindir ama eşinin cebine koysan nasıl olur acaba... ceketine falan yanii:uhm:

canım belki denemişsindir ama eşinin cebine koysan nasıl olur acaba... ceketine falan yanii:uhm:

Güzel fikir :) denemedim ama asıl korkum vereceği tepki.Öyle bir mektup yazdımki upuzun ve hayatımızı kökten değiştirmek üzerine.ama eger vermeye karar verirsem ceketinin cebine koymk iyi fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…