çok büyük pot kırdım galiba

yok kız ben hiç alınmadım gelin kaynana arasında illaki sorun olur derler zaten falan dedi bende anlamadım ne demek istediğini ama alınmamış galiba. bunun için mi aradın falan dedi

Hee alınmamış ama lafıda sokuvermiş alttan alttan. Bence alınmış ancak bozuntuya vermek istememiş gibi geldi.
Gelin-kaynana! Yani ilerde anne-kız gibi olmayız gibisinden imada bulunmuş kendince.
Neyse takılmayın dediğim gibi sizde ayar vermişsiniz şimdiden.

Olmaz bisey :)

Ben de gecen herkesin ortasinda kucuk gorumceme "hah basladi bu da kaynanam gibi hesap sormaya" dedim. Ki 13 yasinda, cocuk daha. Sakalasiyorduk. Sonradan aklima geldi. Ben bir kaynanaligini gormedim ki kadinin. :))

Gulduk gectik. Sanmiyorum o da takilsin bu lafa...

haklısnız

takılmamış galiba cidden bilemiyorum kız emin olamadım amaaan napiyim ya

takılmamış galiba zaten bende emin olamadım ama öyle umuyorum. yalnız değilmişim

kendi annesi gibi olamaz ki kimse küserse sizin kaybedeceğiniz bişey yok.. sıkıntı yaşıyor mu görümcen kaç yaşında ki
31 galiba
yok kusmedi bu olay olali 6 sene oldu , ama ben unutmuyorum ne kadar yer ettiyse aklimda
oda unutmamistir herhalde hiç sormadim :)))

31 galiba
yok kusmedi bu olay olali 6 sene oldu , ama ben unutmuyorum ne kadar yer ettiyse aklimda
oda unutmamistir herhalde hiç sormadim :)))
baya da olmuş o unutmuştur bence

Ben kaynana olsam bu olay bana cok samimi tatlı gelirdi.Kusura bakmasın da kayınvalidelerin geneli öyle yapacak bir sey yok.Kendileri de bilmiyorsa pes yani

Kirdiginiz pottan ziyade kayinvalide adayinizla bir baskasini cekistirmeniz uygunsuz geldi bana. Ben resmiyet olmadan gelin ve kayinvalide adayinin birbirleriyle fazla icli disli olmasini dogru bulmuyorum. Sonucunda boyle seyler yasanabiliyor iste.

Kirdiginiz pottan ziyade kayinvalide adayinizla bir baskasini cekistirmeniz uygunsuz geldi bana. Ben resmiyet olmadan gelin ve kayinvalide adayinin birbirleriyle fazla icli disli olmasini dogru bulmuyorum. Sonucunda boyle seyler yasanabiliyor iste.
bi resmiyet yok sayılmaz aslında ben erkek arkadasım dedim

Kesinlikle. Bu kadar samimiyete gerek yok. hadi oldu diyelim dedikodu yapilmasina gerek yok. Ben erkek annesi olsam bu tarz gelin istemezdim heralde. Benim kv akrabam olmasina ragmen yaninda agzimi bicak acmiyo

Bence hatanın büyüğü dedikodu etmek olmuş kendi annemle bile dedikodu etmem hiç doğrubir şey değil

Galiba değil baya baya pot kırmışsın ve hiç iyi yapmamışsın. :) Diğer kadının arkasından konuşmanda pek hoş bir davranış değil zaten...

Takma canım benim, sen söz gereği öyle demişsin, bence o da büyütmez.

söz meclisten dışarı anneciğim deseydin ben seni kv olarak değil anne olarak görüyorum

o yüzden şey ettim

buna kendi annemi bile dahil ediyorum yani kolay kolay bişeyi beğenmez genelde büyükler o anlamda söyledim aslında. yarın arayıp telafi etmeye çalışayım mı bişey diyeyim mi napiyim
evet kötü olmuşş..
bizdede öylelerine kaynana gibi derler.
özellikle bunun için aramış gibi olma.hatrını soracaın birgün araya katarsın bizde böyle derler agız alışkanlıgı falan gibisinden.
çok merak ettim sen bunu deyince kadın ne dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…