Ya aslinda dikkat ederim kendi dedikodu yapsa da güler geçerim normalde hemen arka çıkmam ama bu sefer ne olduysa bana. Yurek yedim herhaldeNeyse canim olur boyle seyler.
Yazdiklarini takip ettim seker biseye benziyosun unutturursun zamanla kayinvalidene.
On yargili olmadigini anlar elbette merak etme.
Ogrenmis oldun simdi, kv yle dedikoduda edilmez :)
Sen iyi demissin güzel demissin pot falan değil senin ki benimki de öyle olaydikaynana değil k.valideayrıca egem ablama katılıyorum k.valide ile dedikodu yapılmaz.. sizin için samimiyet ifade ediyorsa o kadar samimi olmayın derim :)
kırdığınız pot büyük ama üzerinde durmayın zamanla unutulur.. ben de k.valideme "şimdiki gelinler çok fena sen çok şanslısın" demiştimpot olarak değil de espri olarak görmüşsünüz gibi davranın, hiç konusunu bile açmayın artık.. toparlayacağım derken sıvarsınız
Biraz ayıp oldu sanki ama oldu artık ne yapalimhhahahah agzına saglık hatta potuna saglık bacım
bencede bilmesine gerek yoktu ama öğrenmiş bulunduilahi ya güldürdünüz beni sonuna kadar haklısın da bunu kaynananın bilmesine gerek yoktu
teşekkür ederimPot dediğin böyle olur
Şaka bir yana da gerçekten kötü olmuş geçmiş olsun
teşekkürlerbüyük geçmiş olsun
kahkaha attıkaynananın tepkısı ne oldu:)
kız çok güldüm ya benKızlar ben pot kırdım galiba. Erkek arkadaşımın annesi aradı konuşurken iş yerinde beraber çalıştığım abladan bahsettim biraz. Çok uyuz bişeyi beğenmiyor herşeye ama aklınıza gelebilecek herşeye laf ediyor. bende dert yakınıyordum anlatıyordum. aynı kaynana gibi deyiverdimsonra toparlamaya çalıştım ama iyice batırıdım çok mu ayıp oldu ya sizce? ama doğruya doğru değil mi toparlayamadım da off
öyle mi diyosun ya bilemedimBenim bi oğlum var canım çok konuşuyor ve herşeyde çok karışıyor ben ona diyorum bazen KV yanında ne karışıyorsun kaynanam gibi herşeyeAzımdan çıkıveriyor KV hadi be ordan ben karışmam herşeye diyor Sahi gibi Bişey olmaz canım takma göz dağı olmuş işde daha ne olsun ayanı kaydırmaz inş :)
oda baya güldü kahkaha attı ama yinede biraz bozuldu galibakız çok güldüm ya benolmaz bi şey be korkma güldüyse tehlike yok demektir
Ya oğluna derse bu kızı istemiyom diyeöyle mi diyosun ya bilemedimayağımı nasıl kaydırcak kız