çok büyük pot kırdım galiba

Evet cidden pot kırmışsın, ara gönlünü al bari... Birde kimseyi şikayet etme bir daha kadına...

Ne kötü nede iyi olmuş..
Bence çok komik olmuş..
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar ben pot kırdım galiba. Erkek arkadaşımın annesi aradı konuşurken iş yerinde beraber çalıştığım abladan bahsettim biraz. Çok uyuz bişeyi beğenmiyor herşeye ama aklınıza gelebilecek herşeye laf ediyor. bende dert yakınıyordum anlatıyordum. aynı kaynana gibi deyiverdim :KK43: sonra toparlamaya çalıştım ama iyice batırıdım :KK17::KK17:çok mu ayıp oldu ya sizce? ama doğruya doğru değil mi:oops:toparlayamadım da off
off feci olmuşş:KK53:

Vuuuuuuu dakka bir gol bir.
Bir dahakine dikkatli ol
Konusu açılırsa her kaynana bir değil ki de

Kızlar ben pot kırdım galiba. Erkek arkadaşımın annesi aradı konuşurken iş yerinde beraber çalıştığım abladan bahsettim biraz. Çok uyuz bişeyi beğenmiyor herşeye ama aklınıza gelebilecek herşeye laf ediyor. bende dert yakınıyordum anlatıyordum. aynı kaynana gibi deyiverdim :KK43: sonra toparlamaya çalıştım ama iyice batırıdım :KK17::KK17:çok mu ayıp oldu ya sizce? ama doğruya doğru değil mi:oops:toparlayamadım da off
kaynana kadar taş düşsün başına:KK53:
unutulmaz,yeri gelince taş gayet güzel yerine oturtulur:KK14:
ayrıca erkek arkadaşının annesine birinin dedikodusunu yapmak ne çirkin,bizim oğlanın sevgilisi de pek dedikoducu diye düşünmüştür.o da sana ona göre davranır artık:KK66:

Galiba değil baya baya pot kırmışsın ve hiç iyi yapmamışsın. :) Diğer kadının arkasından konuşmanda pek hoş bir davranış değil zaten...
kötü niyetle değil ama ne bileyim siz böyle yazınca çok pişman oldum zaten

söz meclisten dışarı anneciğim deseydin ben seni kv olarak değil anne olarak görüyorum

o yüzden şey ettim:KK53::KK70::KK70::KK70:
aynen öyle dedim valla o ne dedi hatırlamıyorum o anki heyecanla ama iyi bi kahkaha attı :KK17:

evet kötü olmuşş..
bizdede öylelerine kaynana gibi derler.
özellikle bunun için aramış gibi olma.hatrını soracaın birgün araya katarsın bizde böyle derler agız alışkanlıgı falan gibisinden.
çok merak ettim sen bunu deyince kadın ne dedi :)
aradım söyledim zaten yok ben hiç alınmadım aklıma takılmadı bile dedi. ben öyle söyleyince baya bi kahkaha attı güldü :KK53:

ayrıca erkek arkadaşının annesine birinin dedikodusunu yapmak ne çirkin,bizim oğlanın sevgilisi de pek dedikoducu diye düşünmüştür.o da sana ona göre davranır artık:KK66:
bunun yanlış oldugunu düşünmüyordum yani açıkçası aklıma gelmemişti siz böyle deyince tuhaf oldum ama gayet normal anlattım sadece sıkıntılarımı anlattım bilseydim söylemezdim bişey. :KK43:

Vuuuuuuu dakka bir gol bir.
Bir dahakine dikkatli ol
Konusu açılırsa her kaynana bir değil ki de
sözüm meclisten dışarı tabiiki falan dedim ama bilmiyorum ne derece etkili oldu:KK51:

ne alakası var ya sohbet edemez mi bence gayette samimi olduğunu düşünür ona dert yanmış herseye dedikodu demeyin
kaynanalara öcü gibi yaklaşarak soğuk davranmak bence çok daha itici
sizde bir gün kaynana olursanız bence bunu bir daha düşünün

ne alakası var ya sohbet edemez mi bence gayette samimi olduğunu düşünür ona dert yanmış herseye dedikodu demeyin
siz anlatmıyorsanız demekki samimi değilsiniz ve sevmiyorsunuz demektir
ay içimi rahatlattın :KK43: çok mu kötü ettim diye düşünüyordum bende :KK17:

bence takma kaynana da bir insan yani bazı insanlar öcü gibi davranıyor sahsen bana desen bunu hiç alınmazdım
kadın da modern zeki biriyse burdan kendine pay çıkarmaz
zaten çok alınmadı galiba çünkü güldü benim içime dert oldu ama ne bileyim öyle deyince. benim annemde takmazdı alınmazdı mesela ama herkes bir değil malesef

zaten çok alınmadı galiba çünkü güldü benim içime dert oldu ama ne bileyim öyle deyince. benim annemde takmazdı alınmazdı mesela ama herkes bir değil malesef
kadın kendinin kaynana olduğunu bile düşünmemiştir bile belki
allah fesatlardan korusun zaten
herseyden anlam çıkaran alınan kuzenlerim vardı a desem alınır b desem bozulur
gerçekten çekilmez

X