- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off feci olmuşşKızlar ben pot kırdım galiba. Erkek arkadaşımın annesi aradı konuşurken iş yerinde beraber çalıştığım abladan bahsettim biraz. Çok uyuz bişeyi beğenmiyor herşeye ama aklınıza gelebilecek herşeye laf ediyor. bende dert yakınıyordum anlatıyordum. aynı kaynana gibi deyiverdim sonra toparlamaya çalıştım ama iyice batırıdım çok mu ayıp oldu ya sizce? ama doğruya doğru değil mitoparlayamadım da off
kaynana kadar taş düşsün başınaKızlar ben pot kırdım galiba. Erkek arkadaşımın annesi aradı konuşurken iş yerinde beraber çalıştığım abladan bahsettim biraz. Çok uyuz bişeyi beğenmiyor herşeye ama aklınıza gelebilecek herşeye laf ediyor. bende dert yakınıyordum anlatıyordum. aynı kaynana gibi deyiverdim sonra toparlamaya çalıştım ama iyice batırıdım çok mu ayıp oldu ya sizce? ama doğruya doğru değil mitoparlayamadım da off
kötü niyetle değil ama ne bileyim siz böyle yazınca çok pişman oldum zatenGaliba değil baya baya pot kırmışsın ve hiç iyi yapmamışsın. :) Diğer kadının arkasından konuşmanda pek hoş bir davranış değil zaten...
aynen öyle dedim valla o ne dedi hatırlamıyorum o anki heyecanla ama iyi bi kahkaha attısöz meclisten dışarı anneciğim deseydin ben seni kv olarak değil anne olarak görüyorum
o yüzden şey ettim
aradım söyledim zaten yok ben hiç alınmadım aklıma takılmadı bile dedi. ben öyle söyleyince baya bi kahkaha attı güldüevet kötü olmuşş..
bizdede öylelerine kaynana gibi derler.
özellikle bunun için aramış gibi olma.hatrını soracaın birgün araya katarsın bizde böyle derler agız alışkanlıgı falan gibisinden.
çok merak ettim sen bunu deyince kadın ne dedi :)
bunun yanlış oldugunu düşünmüyordum yani açıkçası aklıma gelmemişti siz böyle deyince tuhaf oldum ama gayet normal anlattım sadece sıkıntılarımı anlattım bilseydim söylemezdim bişey.kaynana kadar taş düşsün başına
unutulmaz,yeri gelince taş gayet güzel yerine oturtulur
ayrıca erkek arkadaşının annesine birinin dedikodusunu yapmak ne çirkin,bizim oğlanın sevgilisi de pek dedikoducu diye düşünmüştür.o da sana ona göre davranır artık
sözüm meclisten dışarı tabiiki falan dedim ama bilmiyorum ne derece etkili olduVuuuuuuu dakka bir gol bir.
Bir dahakine dikkatli ol
Konusu açılırsa her kaynana bir değil ki de
şaka yaptım demedim de sizin için söylemedim anneme bile şaka yapıyorum kaynana gibisin falan diyorum dedimkaynanaa bişii olmazz dobradaa şaka yaptımm dee
büyütmedi zten galiba ama ona başkası hakkında konuşmuş olmam kötü olmuş öyle diyor ya kızlarTakma canım benim, sen söz gereği öyle demişsin, bence o da büyütmez.
nasıl böyle bişey dedim inanamıyorum kendimeoff feci olmuşş
ne alakası var ya sohbet edemez mi bence gayette samimi olduğunu düşünür ona dert yanmış herseye dedikodu demeyinkaynana kadar taş düşsün başına
unutulmaz,yeri gelince taş gayet güzel yerine oturtulur
ayrıca erkek arkadaşının annesine birinin dedikodusunu yapmak ne çirkin,bizim oğlanın sevgilisi de pek dedikoducu diye düşünmüştür.o da sana ona göre davranır artık
aradım da bi daha da yapmam zatenEvet cidden pot kırmışsın, ara gönlünü al bari... Birde kimseyi şikayet etme bir daha kadına...
ona da komik geldi galiba ki kahkaha attıNe kötü nede iyi olmuş..
Bence çok komik olmuş..
ay içimi rahatlattın çok mu kötü ettim diye düşünüyordum bendene alakası var ya sohbet edemez mi bence gayette samimi olduğunu düşünür ona dert yanmış herseye dedikodu demeyin
siz anlatmıyorsanız demekki samimi değilsiniz ve sevmiyorsunuz demektir
bence takma kaynana da bir insan yani bazı insanlar öcü gibi davranıyor sahsen bana desen bunu hiç alınmazdımona da komik geldi galiba ki kahkaha attı
zaten çok alınmadı galiba çünkü güldü benim içime dert oldu ama ne bileyim öyle deyince. benim annemde takmazdı alınmazdı mesela ama herkes bir değil malesefbence takma kaynana da bir insan yani bazı insanlar öcü gibi davranıyor sahsen bana desen bunu hiç alınmazdım
kadın da modern zeki biriyse burdan kendine pay çıkarmaz
kadın kendinin kaynana olduğunu bile düşünmemiştir bile belkizaten çok alınmadı galiba çünkü güldü benim içime dert oldu ama ne bileyim öyle deyince. benim annemde takmazdı alınmazdı mesela ama herkes bir değil malesef