çok büyük pot kırdım galiba

Neyse canim olur boyle seyler.
Yazdiklarini takip ettim seker biseye benziyosun unutturursun zamanla kayinvalidene.
On yargili olmadigini anlar elbette merak etme.
Ogrenmis oldun simdi, kv yle dedikoduda edilmez :)
Ya aslinda dikkat ederim kendi dedikodu yapsa da güler geçerim normalde hemen arka çıkmam ama bu sefer ne olduysa bana. Yurek yedim herhalde :p

kaynana değil k.valide :KK53: ayrıca egem ablama katılıyorum k.valide ile dedikodu yapılmaz.. sizin için samimiyet ifade ediyorsa o kadar samimi olmayın derim :)
kırdığınız pot büyük ama üzerinde durmayın zamanla unutulur.. ben de k.valideme "şimdiki gelinler çok fena sen çok şanslısın" demiştim :KK70: pot olarak değil de espri olarak görmüşsünüz gibi davranın, hiç konusunu bile açmayın artık.. toparlayacağım derken sıvarsınız :KK53:
Sen iyi demissin güzel demissin pot falan değil senin ki benimki de öyle olaydi :KK70: yok bi daha yapmam heralde zaten ki normalde de yaptığım bişey değildi neden anlattim inanin bende bilmiyorum :KK70:

Pot dediğin böyle olur :rolleyes:
Şaka bir yana da gerçekten kötü olmuş geçmiş olsun :KK48:

Benim bi oğlum var canım çok konuşuyor ve herşeyde çok karışıyor ben ona diyorum bazen KV yanında ne karışıyorsun kaynanam gibi herşeye :KK45:Azımdan çıkıveriyor:KK48:KV hadi be ordan ben karışmam herşeye diyor:KK67:Sahi gibi:KK34: Bişey olmaz canım takma göz dağı olmuş işde daha ne olsun:KK73: ayanı kaydırmaz inş:KK33: :)

Kızlar ben pot kırdım galiba. Erkek arkadaşımın annesi aradı konuşurken iş yerinde beraber çalıştığım abladan bahsettim biraz. Çok uyuz bişeyi beğenmiyor herşeye ama aklınıza gelebilecek herşeye laf ediyor. bende dert yakınıyordum anlatıyordum. aynı kaynana gibi deyiverdim :KK43: sonra toparlamaya çalıştım ama iyice batırıdım :KK17::KK17:çok mu ayıp oldu ya sizce? ama doğruya doğru değil mi:oops:toparlayamadım da off
kız çok güldüm ya ben:rolleyes:olmaz bi şey be korkma güldüyse tehlike yok demektir:KK24:

Benim bi oğlum var canım çok konuşuyor ve herşeyde çok karışıyor ben ona diyorum bazen KV yanında ne karışıyorsun kaynanam gibi herşeye :KK45:Azımdan çıkıveriyor:KK48:KV hadi be ordan ben karışmam herşeye diyor:KK67:Sahi gibi:KK34: Bişey olmaz canım takma göz dağı olmuş işde daha ne olsun:KK73: ayanı kaydırmaz inş:KK33: :)
öyle mi diyosun ya bilemedim :110: ayağımı nasıl kaydırcak kız :KK12:

Bence kaynananıza başka bir insan hakkında kaynana gibi demeniz kaynananızı kaynana gibi görmediğinizi gösterir yani iyi bşey bence.

X