çok büyük pot kırdım galiba

Kayınvalidenle aran iyi ise söyle istersen, geçen ben böyle bir laf ettim ama yanlış anlaşılma olmasın kötü niyetle etmedim, öyle derler ya dersin...
aranız iyi değilse kurcalama :)
fena değil aslında dayanamadım aradım zaten az önce yok ben alınmadım falan dedi ama bilmiyorum :KK17:

benim babam ikinci evliligini yapti ( kp de oyle )
babamlar kp lerin yanina gitmislerdi , bi bekar gorumcem var
analik bana gorumceden için ,yazik o kiz her ise kosuyor , bulasigi ev isi hepsini yapiyor kiymet bileni yok fln dedi ,uzuldum gorumcene dedi

bende analik olunca oyle olyyor demekki dedim :))))) ama karsimdakinin ta kendisi oldugunu unuttum o an için ,dahada kadini hiç gormemistim istek çikmasini bekliyordu TR de
durumu toparlamaya çalistim ama beceremedim tabi konuyu degostirdom, sonra babama demos bana boyle dedi diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

senin kv de sevgiline der , ondan once sen de :KK53:

Birinin dedikodusunu yapmak zaten hoş ve etik değil tamam da bunu neden kv yapıyorsunuz ki? Kadın sizden için "onun bunun arkasından konuşuyor" diye düşünecek. Dinler sizi yorum yapar ama içinden ne kadar dedikoducu olduğunuz geçer. Aynı kv gibi demenizi hiç söylemiyorum rezillik:KK57:

Kızlar ben pot kırdım galiba. Erkek arkadaşımın annesi aradı konuşurken iş yerinde beraber çalıştığım abladan bahsettim biraz. Çok uyuz bişeyi beğenmiyor herşeye ama aklınıza gelebilecek herşeye laf ediyor. bende dert yakınıyordum anlatıyordum. aynı kaynana gibi deyiverdim :KK43: sonra toparlamaya çalıştım ama iyice batırıdım :KK17::KK17:çok mu ayıp oldu ya sizce? ama doğruya doğru değil mi:oops:toparlayamadım da off
Evt birazcık büyük bi pot olmuş neyse pot kısmını geçtim de neden başkasının dedikodusunu kv adayına yapıyorsun bence hic doğru yapmamışsin

benim babam ikinci evliligini yapti ( kp de oyle )
babamlar kp lerin yanina gitmislerdi , bi bekar gorumcem var
analik bana gorumceden için ,yazik o kiz her ise kosuyor , bulasigi ev isi hepsini yapiyor kiymet bileni yok fln dedi ,uzuldum gorumcene dedi

bende analik olunca oyle olyyor demekki dedim :))))) ama karsimdakinin ta kendisi oldugunu unuttum o an için ,dahada kadini hiç gormemistim istek çikmasini bekliyordu TR de
durumu toparlamaya çalistim ama beceremedim tabi konuyu degostirdom, sonra babama demos bana boyle dedi diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

senin kv de sevgiline der , ondan once sen de :KK53:
ay sen ne yapmışsın ya :KK70: ama söylemez galiba gidipte selo bana böyle dedi demez ama az değil biraz fena bi kadın da ay bilemiyorum ya :KK43: seninki takmış benimki takmamış gibi görünüyor

İnceden ayar vermişsiniz sıkıntı yok :confused:

Birinin dedikodusunu yapmak zaten hoş ve etik değil tamam da bunu neden kv yapıyorsunuz ki? Kadın sizden için "onun bunun arkasından konuşuyor" diye düşünecek. Dinler sizi yorum yapar ama içinden ne kadar dedikoducu olduğunuz geçer. Aynı kv gibi demenizi hiç söylemiyorum rezillik:KK57:
dedikodu sayılmıyor bence öyle sayılsa bile pişman değilim çünkü olanı söyledim. bedenen değil ama ruhen yoruluyorum dedim neden dedi bende olanı biteni anlattım buna takacağını sanmıyorum

Evt birazcık büyük bi pot olmuş neyse pot kısmını geçtim de neden başkasının dedikodusunu kv adayına yapıyorsun bence hic doğru yapmamışsin
dedikodu sayılmıyor bence öyle sayılsa bile pişman değilim çünkü olanı söyledim. bedenen değil ama ruhen yoruluyorum dedim neden dedi bende olanı biteni anlattım buna takacağını sanmıyorum

ay sen ne yapmışsın ya :KK70: ama söylemez galiba gidipte selo bana böyle dedi demez ama az değil biraz fena bi kadın da ay bilemiyorum ya :KK43: seninki takmış benimki takmamış gibi görünüyor
hahah benim ki cin gibidir gozunden kulagindan bisey kaçmaz
babam demis maralin içinde bisey yokdir bos bulunmustur diye, aman napayim oda kendi kasindi, analtirken analik is gordurup duruyor demeye getirdi
oda unuttu herhalde hbizim aramizdaki medeni hali konusurken:KK70::KK70::KK70::KK70:
senin durum benimkinden degisik deil aynisi bence :))))))

hahah benim gibi cin gibidir gozunden kulagindan bisey kaçmaz
babam demis içinde bisey yokdir bos bulunmustur diye, aman napayim oda kendi kasindi, analtirken analik is gordurup duruyor demeye getirdi
oda unuttu herhalde hbizim aramizdaki medeni hali konusurken:KK70::KK70::KK70::KK70:
senin durum benimkinden degisik deil aynisi bence :))))))
evet hemen hemen aynısı :KK70: ama benmki alınmamıs galiba kalkıp oğluna söylemez galiba yok yok söylemez ben çenemi tutabilirsem bende söylemem :KK70: seninkide fenaymış ama doğruya doğru değil mi :110:

öyle mi diyon kız sonra arayıp yanlış anlamamışsınızdır inşallah dedim ama :KK17:

Olur böyle şeyler ne olacak ki. Sizde samimiyetinizden demişsiniz sonuçta ve şuan böyle endişeleniyor olmanız kötü niyetle demediğinizi gösteriyor.
Ne dedi siz öyle deyince?

evet hemen hemen aynısı :KK70: ama benmki alınmamıs galiba kalkıp oğluna söylemez galiba yok yok söylemez ben çenemi tutabilirsem bende söylemem :KK70: seninkide fenaymış ama doğruya doğru değil mi :110:
he dogru
Allah kimseyi annesinden ayirmasin .. ben evliyim babamin karisi kuserse kuser çokda tinnn
ama gorumcem hala bekar ve durumu hala çok vahim : (

Olur böyle şeyler ne olacak ki. Sizde samimiyetinizden demişsiniz sonuçta ve şuan böyle endişeleniyor olmanız kötü niyetle demediğinizi gösteriyor.
Ne dedi siz öyle deyince?
yok kız ben hiç alınmadım gelin kaynana arasında illaki sorun olur derler zaten falan dedi bende anlamadım ne demek istediğini ama alınmamış galiba. bunun için mi aradın falan dedi

he dogru
Allah kimseyi annesinden ayirmasin .. ben evliyim babamin karisi kuserse kuser çokda tinnn
ama gorumcem hala bekar ve durumu hala çok vahim : (
kendi annesi gibi olamaz ki kimse küserse sizin kaybedeceğiniz bişey yok.. sıkıntı yaşıyor mu görümcen kaç yaşında ki

Evet, bu benimde dikkatimi çekmisti. Bide üstelik bu kadin daha erkek arkadasin annesiymis. Hani desen konu sahibi yillarca evli, ailenin içinde, aile konu sahibini artik taniyor,.. O'da yok. Yani hangi arada erkek arkadasin annesi ile baskalarin dedikodusu edecek kadar yakin olundu?

Bilemedim, daha ortada fol yok, yumurta yokken, kv'deye arkadas gibi yaklasmayi dogru bulmuyorum. Mesefali fakat saygili olmak daima iyidir bence.

X