- 7 Temmuz 2015
- 126
- 21
- 28
-
- Konu Sahibi LouisaClark
seviyorum ve onu hiç üzmek istemiyorum çok seviyor ondan ayrılırsam yapamaz biliyorum harap olur buna sebep olmak istemiyorum en başta benım kriterim yoktu kürt olsun türk olsu şu olsun bu olsun diye en başta konuştuk bu konuları ve siyasi görüşü değişmiş biz sevgili olduğumuzdan beri ve ben bunu yeni öğredim eğer başta bilseydim asla kabul etmezdim ama su an elimden bişey gelmiyorAğlamanı gerektiren bir şey yok. Kendi kriterlerini belirle ve ona göre seçimler yap. Aşığım her engeli aşarız deme. Aileler girince işin içine neler olduğunu buradan okuyabilirsin. Hem çok yeni bir ilişki kendini parçalamana gerek yok ya hu.
çok teşekkür ederim :)) şu an bitirmeyi düşünmüyorum keşke hemen gelebilse yüzyüze konuşanilsek ama bu en az bi ay sürecek gelmesi telefondan da konuşmayı sevmiyorum böyle önemli mevzularıSimdilik hic dusunmeyin derim ben. Bi gelsin, yuz yuze konusursunuz. Yukarida farkli goruslerin, geleneklerin falan yurutulemedigi iddia edilmis. Biz turk kulturuyle yetistik, sevgilim arnavut. Gelenek goreneklerimiz bastan asagi farkli ve 5. yilimiza girecegiz. Kesinlikle yurumez diye bir sey yok. Bi deneyin derim iliskide baska puruz yoksa. Hele yuz yuze konusmadan sakın bitirmeyin.
haklısınız tabi ama kalabalık bi aileye gelin olmak bu kadar mı imkansız"Ben tek çocuğum.O 11 kardeşli bi aile."
sadece şu bilgi bile bu işin yürümeyeceğinin kanıtı. tek çocuksunuz, nasıl tahammül edeceksiniz bu kadar kalabalık aileye? kültür farkı da var. zor iş.
aynen öyle şimdiye kadar zaten hiçbir sorun yaşamamıştık bi kaç gündür aklım karmakarışık.inanın ki kültür farklılığını bile umursamıyorum ama siyasi görüşü beni yıpratıcak gibi çünkü tahammül edemiyorum vicdan yapıyorum sevdiğim insan sonuçta yüzüstü de bırakmak istemiyorumKultur farki genelde evliliklerde problem oluyor. Simdiden kafanda soru isaretleri olusmis zaten. Bi daha dusun derim.
gerçekten her partiye tahammül sınırım var hangisi olursa olsun saygı duyardım tek bi partiye yok oda sevgilimin son zamanlarda desteklediği parti içim içimi yiyorPartılere takılma hayatinı yaşa herkesin özgür iradesi
canım benım çok sağol cevabın için zaten şu an ciddi düşünecek bişey yok yani ciddi düşünüyoruz evet ama çok yeni daha o yüzden söylüyorum ve seneye mezun olacak ister istemez bu konular açılıyor.ben kendimi düşündüğümde şımarık büyütülmedim ama annem bile bana hiç bir zaman iş yap yemek yap şunu yap bunu yap demedi annem babam olsun ailem benden hizmet beklemedi yeri geldi yaptım yardım ettim orası ayrı konu ama böyle şeylere alışık değilim demek istediğim o babamı düşününce zaten işin içinden çıkamıyorum sevgilim küçük kardeş en küçüğün bi büyüğü abileri ablaları çok büyük yaşları ablaları annemle felan yaşıt hatta sevgilim çok anlayışlı uyumlu biri ailesini de anlatıyor ama birebir tanımadan nasıl insanlar oldularını bilemem ki ilerde sorun çıkacağı kesin annem çıkarmazsa babam çıkaracak babam çıkarmazsa dedem babaannem amcalarım bile karışır ben istedikten sonra susarlar diye düşünüyorum kültür farklılığını da bi kenara koydum ama şu parti meselesi çok fena canımı sıkıyor işteBak canım insan insan olsun en önemlisi o, ama sana sunu diyeyim oyle buyuk bir aileye gelinlik yapabilecekmisin? Senden mutlaka gelinlik bekleyecekler, uyumsuzluk seni mutsuz edebilir. Sen tek cocukmussun baban seni 11 kardesli birine elin veririm? Onun seni ailesine Kars'ı ayrı tutacağından nasıl emin olacak. Bizlerin örf ve adetleriyle Doğulu kardeşlerimizin örf ve adetleri cok farklıdır ki yeri geliyor turk Türk'le bile ters Düşüyor bölgeler farklı olunca. Siyaseti geçtim ilerki sorunlara hic gelemezsin sen. Ilişkini hemen ciddiye bindirme derim, onu tanı kendini tanı zamanı gelince karar verirsin.
ha
haklısınız tabi ama kalabalık bi aileye gelin olmak bu kadar mı imkansız
canım benim estağfurullah inan evlenmek felan aklımın ucundan geçmiyor ve önce kendi mesleğimi elime alıp olursa daha sonra olsun diyorum :) demek istediğim şu eğer biz ilerlersek uzun bi birliktelik düşünüyoruz eğer devam ederse belki 4 5 yıla anca gözüküyor evlilik :) hatta ben hep küçüklüğümden beri geç evlenicem hatta evlenmicem diyen bi insandım :) şu an için söylemedim gelin olma mevzusunu ilerisi için söyledim yani19 yaşındasınız genceciksiniz daha ne gelin olması :) önce okulunuzu, kariyerinizi düşünmelisiniz derim haddim olmayarak.
:))Hemen ayrıl istediğin bir part üye ol :))
keşke anlasanız beni ırkçı olsaydım en başta kabul etmezdim bu kadar bile devam etmezdim hiç bi zaman sorun etmedim aramızdaki farklıları son bi kaç gündür aklıma takılan bi soru işareti var ve beni yargılayın diye değil fikir verin öneri verin yardım edin diye yazdımİyiki ırkçı değilmişsiniz, ırkçı olsanız kimbilir neler diyecektiniz.
Peki sizin sevgiliniz buraya üye olup sizinle ilgili böyle şeyler yazsaydı, sizi siyasi görüşünüzle değerlendirseydi nasıl hissederdiniz? Sizi gerçekten sevdiğine emin olabilir miydiniz mesela?keşke anlasanız beni ırkçı olsaydım en başta kabul etmezdim bu kadar bile devam etmezdim hiç bi zaman sorun etmedim aramızdaki farklıları son bi kaç gündür aklıma takılan bi soru işareti var ve beni yargılayın diye değil fikir verin öneri verin yardım edin diye yazdım
ırkçı olduğunu nerden çıkardınız ki bence gayet de doğru düşünüyor ırkçı olsa bu ilişkiye en başta başlamazdı bi engel teşkil ederdi onun için.İyiki ırkçı değilmişsiniz, ırkçı olsanız kimbilir neler diyecektiniz.
bunun sevmekle hiçbir alakası yok bu meseleden sonra anladım ki herşey sevmek aşk değilmiş bi kaç günde öyle yıprandım ki demiştim zaten sevgilim benim görüşlerime saygı duyuyor ben seni seviyorum sorun yok diyor Allah kimseyi çıkmaza düşürmesinPeki sizin sevgiliniz buraya üye olup sizinle ilgili böyle şeyler yazsaydı, sizi siyasi görüşünüzle değerlendirseydi nasıl hissederdiniz? Sizi gerçekten sevdiğine emin olabilir miydiniz mesela?
kesinlikle aynen öyle düşünüyorum benş çok iyi anlamışsınız en başta kabul etmezdim annem bana zaten hep ırk birliği arama der sevkat sevgi ara der zaten tekrar ve tekrar söylüyorum ki ırkı sorun teşkil etmiyor mevzu çok başka ve beni çok yıpratıyorırkçı olduğunu nerden çıkardınız ki bence gayet de doğru düşünüyor ırkçı olsa bu ilişkiye en başta başlamazdı bi engel teşkil ederdi onun için.