Çok Büyük Çıkmazdayım Yardımlarınıza İhtiyacım Var...

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

• Lütfen

OY: 9 81,8%
  • Yardımlarınızı bekliyorum

OY: 3 27,3%

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .
Daha yenisiniz yol yakinken don kultur farki zannettigin kadar kolay asilacak bisey degil sevgi ask herseye yetmiyor. Hele bi de siyasi gorus farki baska bisey.ne sen uzul ne de o uzulsun.

Daha yenisiniz yol yakinken don kultur farki zannettigin kadar kolay asilacak bisey degil sevgi ask herseye yetmiyor. Hele bi de siyasi gorus farki baska bisey.ne sen uzul ne de o uzulsun.
doğrudur yaşayanlar daha iyi bilir zorluklarını şu an çok fazla bişey yaşamadık ama ilerisi zor olabilir

ilk sayfa ve son sayfa hariç okumadım ama o partiye yakın olan birinden dinlen dinlen kaç derim. düşününce bile tüylerim diken diken oluyor ya Allah korusun. ayrıca kültür farklılığı da az şey değil genelde de kadınları çok ezen bir toplum ilerde çok sorun yaşayabilirsin. ben de ırkçı biri değilim kesinlikle ama bunlar gerçek.

Sana tavsiyem kendini kaptırmadan ayrılmaya bak.. Ben de önceden çok insancıl biriydim ırka önem vermez insanı insan diye değerlendirirdim. Yalnız öyle değilmiş. Benzer şekilde kürt birini tanıdıktan sonra bakışım çok değişti. Tanıdığım kişi kendini çok gizleyen, egosu da yüksek sandığım gibi biri değilmiş.. Ne kadar iyi biri olrusa olsun illa ki uyumsuzluklar çıkacaktır.. Ailesi ne diyecek bilmiyorum da onlar farklı kişileri pek istemezler.. Sen de pat diye ayrılırsan bağlanma gibi durumun da olabilir. Kendini kaptırmadan ayrılmaya bak derim.. Yaşın daha küçük ileride daha iyi anlayacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…