merhaba nasıl anlatıcam bilemiyorum..sorun evliliğim eşim eşimin ilgisizlii 3yıllık evliyim eşim önceden bana çok değer verirdi çok yardımcı olurdu beraber çok vakit geçirirdik ama şimdi ne olduda bu kadar soğuk bi insan oldu anlamıyorum 5aylık bebeğim var onun için sabrediyorum artık dayanacak sabrım kalmadı sürekli olmadık şeylerden kavga ediyoruz işten gelir gelmez bilgasayara koşuyo izinli günündede hep başında internetin ben akşama kadar onu bekliyorum ama her akşam hayal kırıklıı yaşıyorum gidicem diyorum eşime kızımı bırak git diyo bana sebep sormuyo.gitsem sanki dünden razı bi sohbet edelim gel oturalım diyorum konuşuyoruz ya dio ailesi bi taraftan eşim bi taraftan çok bunaldım bazen kızımıda alıp kaçmak istiyorum kafayı yiycem.eşimi seviyorum ama bu şekilde davrandıı için her geçen gün soğuyorum ondan her geçen gün sevgim azalıyo derdi ne ne yapmaya çalışıyo anlayamıyorum daha çok şey var tabi hangisini anlatim bilmiyorumki şimdiden teşekkür ederim sadece rahatlamaya ihtiyacım var kimseyle paylaşamıyorum kendimi çok yanlız ve güçsüz hissediyorum çok yoruldum...