• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yoruldum...

canım herşey yoluna girer ama önce eşinin annesine resti çekmesi gerek yada senin eşine rest çekmen gerekiyor, sonuçta senide bir ana doğurdu ve eşinin buna saygı duyması gerek ve annene gitmesi gerekiyor bu durumda kısasa kısas olması lazım yada sen annesiyle iletişimini kes o zaman belki seni anlar, pc ye gelince benim eşimde oynardı cikcik te birgün kalk şimdi ben oynayacağım dedim yok ya ne işin var senin dedi bir sürü erkek var burda sana göre yer değil diye cevap verdi,bana göre değilse sana görede değil dedim sonra o bana ben ona derken tartıştık ve üzüldüğümü banada zaman ayırması gerektiğini dile getirdim benimkide çok aşırı oynuyordu, sonrası trip yaptım 1 hafta konuşmadım hatasını anlaması için ona ceza verdim ve sonrası zafer benim:hooray:bence hiç bir şeyi sineye çekme ağlamayan bebeğe meme vermezler canım sen sustukça bunlar devam eder ve yıpranan yine sen olursun

Eşin tam anneci galiba senin canım, Allah sabır versin...
Nasıl dayanıyorsun sen bunlara :S

eşiniz bilgisayarda çok oturuyormuş.bu aranızdaki iletişimi yok ediyor.buna bir çözüm bulmalısınız.

bu kaynana hükümdarlığı nedir anlamıyorum gerçekten bi ev neden ikiye bölünür neden başka bi eve geçilmez neden insanlar rahat bırakılmaz aynı evde yaşayınca ne oluyo sanki maddi durumlar elverdiği sürece 1 oda 1 salonda olsa insanların kendi hayatı olmalı rahat bırakılmalı.bi de bu evli çiftlein saatlerce bilgisayar başında vakit geçirmesi bana çok tuhaf geliyor bence eşini güzel bi dille uyar canım....

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim konuma zaman ayırıp fikir verdiğiniz için,yazdıklarınızın hepsini yaptım azçok ama bi insan yedisinde neyse yetmişindede o,yaşamayan bilemez,ne yaptıysam değişmiyorlar,şu saatten sonra ne olur benim güler yüzümü yardımseverliğimi ve iyi niyetimi artık kaybettiler ve artık değişirlermi değişmezlermi umrumda değil,bu evliliğin sonu nereye gider onu bilemem allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..ben kızımla kendime yeni bi sayfa açtım bile,zaten çevremdeki bi çok insan çoktan bitti benim için eşim bunun farkına varırsa ve benimle olursa ne mutlu ona ama farkına varmassa paşa gönlü bilir mücadele eden o olur bundan sonra...benim gönlümü yapmak....

Back