- 16 Haziran 2011
- 15.539
- 66.751
- 798
Yeni evli olmanıza rağmen eşinizle evliliğinizin tadını çıkarmak yerine çok kısa bir sürede ev alma, yatırım yapma gibi girişimlerde bulunmuştunuz. Maaşınızın büyük bir kısmını da eşinize veriyordunuz. Eşiniz yaptığınız harcamaya kızan, haftada 1 evde izlediğiniz diziye dahi karışan ; hatta saygısızlıkta zirveye oynayıp TV yi duvardan söken bir adam.Evet süreç zaten yıpratıcı hiç gerek yok daha fazla yıpranmaya boşanmayı da düşüneceğim bayram bitsin
DeliyimYeni evli olmanıza rağmen eşinizle evliliğinizin tadını çıkarmak yerine çok kısa bir sürede ev alma, yatırım yapma gibi girişimlerde bulunmuştunuz. Maaşınızın büyük bir kısmını da eşinize veriyordunuz. Eşiniz yaptığınız harcamaya kızan, haftada 1 evde izlediğiniz diziye dahi karışan ; hatta saygısızlıkta zirveye oynayıp TV yi duvardan söken bir adam.
Önceki konularınızda da boşanma düşünceniz varken; tüp bebek tedavisine başlayarak neden kendi elinizi, kolunuzu bağlamak istediniz ?
Çocuk olunca düzelecek gibi bir umudunuz varsa lütfen yapmayın. Çocuğun en az anne kadar ilgili bir babaya ihtiyacı var bazı duygular babadan geliyor. Bebek çok güzel bir şey anneliği yaşamak istediğinizi de biliyorum ama şu an tedavi ile tehdit eden hamileyken bak beni dinlemedin şöyle oldu böyle oldu der herşeyle kendi başınıza mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz lohusa iken o kadar ağır gelir ki size o yüzden lütfen iyi düşününDeliyim
Aldığınız evin borcu bitti mi ; tapusu kimin üzerine ? Yapılan yatırımlar hakkında bilginiz var mı ? Bugün çıkıp gitmeniz gerekse, şahsi hesabınızda kendinize ait bir birikim var mı ?Deliyim
Anlaşmalı boşanacağım hiçbir şey istemiyorum tapu falan onun üzerine bu psikolojiyle birde çekişmeli uğraşamamAldığınız evin borcu bitti mi ; tapusu kimin üzerine ? Yapılan yatırımlar hakkında bilginiz var mı ? Bugün çıkıp gitmeniz gerekse, şahsi hesabınızda kendinize ait bir birikim var mı ?
Ben bu saatten sonra anne falan olamam zaten …Çocuk olunca düzelecek gibi bir umudunuz varsa lütfen yapmayın. Çocuğun en az anne kadar ilgili bir babaya ihtiyacı var bazı duygular babadan geliyor. Bebek çok güzel bir şey anneliği yaşamak istediğinizi de biliyorum ama şu an tedavi ile tehdit eden hamileyken bak beni dinlemedin şöyle oldu böyle oldu der herşeyle kendi başınıza mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz lohusa iken o kadar ağır gelir ki size o yüzden lütfen iyi düşünün
Hayatın size nasıl kapılar açacağını bilemezsiniz. Kıymetlisiniz lütfen unutmayın. Öyle yaşayın gerçekten kıymetiniz bilinmiyorsa çekmeyin hayat çok kısaBen bu saatten sonra anne falan olamam zaten …
Böyle bir şey yapmayın. Emeğinizi, birikiminizi de adama bağışlamayın.Anlaşmalı boşanacağım hiçbir şey istemiyorum tapu falan onun üzerine bu psikolojiyle birde çekişmeli uğraşamam
Kendiliğinden vermez ki zaten çok uğraştırırBöyle bir şey yapmayın. Emeğinizi, birikiminizi de adama bağışlamayın.
Öyleymiş bakalım bayramdan sonra ciddi boşanma davası açacağımHayatın size nasıl kapılar açacağını bilemezsiniz. Kıymetlisiniz lütfen unutmayın. Öyle yaşayın gerçekten kıymetiniz bilinmiyorsa çekmeyin hayat çok kısa
Değmez 5 sene sonrada değmezdaha yasin 29 , cocuk icin kritik yaslarda değilsin. o yuzden bence bir iki sene daha evliliğini ölç- tart - cocuk yapmaya deger mi? ona göre aksiyon alirsij
o zaman degerli vaktini burada harcama bir an önce yollarini ayır ki bosanma stresi - bosanma psikolojisi vs gecsin zaman icinde hayatina yeni birisi girsin o zaman guzel bir heyecan olarak yaşa hamileligini.Değmez 5 sene sonrada değmez
Bir daha evlenmek mi tövbe haşa büyük konuşmak istemiyorum ama asla aslao zaman degerli vaktini burada harcama bir an önce yollarini ayır ki bosanma stresi - bosanma psikolojisi vs gecsin zaman icinde hayatina yeni birisi girsin o zaman guzel bir heyecan olarak yaşa hamileligini.
daha gencecik yasin vall, ne guzel suprizler çıkarır hayat bilemezsin
Evlilik içinde edinilen mallar ortak; maaşınızı da bankadan transfer etmişsinizdir herhalde, o da kayıt altında. Tek yapmanız gereken dik durmak ve hakkınızı almak.Kendiliğinden vermez ki zaten çok uğraştırır
Hiç büyük konuşmayın bence. İlerde ne yaşanır bilinmez. Belki karşınıza çok iyi birisi çıkar aşık olur evlenmek istersiniz. Şuan yaşadığınız zor şeylerden dolayı böyle düşünüyorsunuz. Benimle aynı yaştasınız gencecik kadınsınız. Daha çocuk sahibi olmadan tedaviyi iptal ederim diye tehdit eden erkekten hiçbir hayır gelmez.Bir daha evlenmek mi tövbe haşa büyük konuşmak istemiyorum ama asla asla
Bebek istese sana bebek gıbı davranırdı. Lütfen bu adama bebek vermeye calısmayınHerkese iyi bayramlar dilerim. Tüp bebek tedavisi görüyorum 1 aydır ilaç takviye kullanıyorum normalde adetin 2. Günü asıl tedaviye geçilecekti sorun bende de var eşim de de var ama asıl sorun onda neyse sorunları hiç sorun etmedim tedaviyle olur dedim biliyorsunuz ki tüp bebekte çoğunluk kadın odaklı ve süreç yıpratıcı ve bu süreçte sürekli olarak eşimle ottan boktan sebeplerden dolayı tartışıyoruz ve tartışmayı başlatan kendisi ve istisnasız her tartışmada tedaviyi iptal etmekten bahsediyor bugün yine yaptı bende sıkıldım yoruldum artık zaten bilmediğim bir şehirde bir başınayım zaten eş dost arkadaş akraba kimse yok birde üstüne eşimin böyle yapması beni delirtti en son bende iptal et dedim yarın adetin 2. Günü ve gitmeyi düşünmüyorum zaten tayin çıkacak doğuya kim bilir nereye gideceğiz bütün imkanlar elimizden gidecek bir daha da düşünmem zaten yoruldum artık
Vazgeçtim zatenBebek istese sana bebek gıbı davranırdı. Lütfen bu adama bebek vermeye calısmayın
Doğru haklsınız ama zaten birinden kurtulup diğer pisliğe gerek yok ben zannetmiyorum çok iyi birisi varHiç büyük konuşmayın bence. İlerde ne yaşanır bilinmez. Belki karşınıza çok iyi birisi çıkar aşık olur evlenmek istersiniz. Şuan yaşadığınız zor şeylerden dolayı böyle düşünüyorsunuz. Benimle aynı yaştasınız gencecik kadınsınız. Daha çocuk sahibi olmadan tedaviyi iptal ederim diye tehdit eden erkekten hiçbir hayır gelmez.
Psikolojik baskı yapıyor varsa hakkın alırsın adaletten diyor dalga geçer gibi tapular onun üzerine olduğu için bu kadar rahat galibaEvlilik içinde edinilen mallar ortak; maaşınızı da bankadan transfer etmişsinizdir herhalde, o da kayıt altında. Tek yapmanız gereken dik durmak ve hakkınızı almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?