• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım :( :(

Eşimle benim müzik zevkimiz hiç uyusmaz yolun yarısına kadar onun şarkılarını yarısından sonra benimkileri dinleriz veya tam tersi
Dizi zevkimiz de uyusmaz ben başka dizi izlerim evin bir yerinde o TV dizisi izler genelde
Bence her seyi birlikte yapmak zorunda değilsiniz muhtemelen yeni evli olduğunuz için öyle istiyorsunuz şu anda ama sonra geçecek bu durun

Ben cok bi sorun goremedim aksine siz cok tripli ve kuruyomus gibi geldiniz. Suan esim isi geregi bi muddet evde mesela yeri geliyor tvden istedigi videoyu diziyi maci acip izliyor aaa bana niye sormadin ben mac izlemem demiyorum cunku es de olsak herkesin bi kendi alani olmali bi kac saat kendi kendinede vakit gecirmeli. Onun disinda birlikte dizide izliyoruz yemekte yapiyoruz denizede
Giriyoruz yani zaten evliyiz herseyi beraber yapiyoruz. Takildiginiz seyler cok sacma mayom islak diyosunuz zaten denize gireceksiniz ben olsam islak mayomuda goturir girerken giyerdim
Zaten islanacak. Maksat esimle vakit gecirmek degilmi. Ayrica siz denize gidelim
Diyosunuz mayom islak girmicem diyosunuz adam ona ragmen kalkip denize gitmeyi dusunuyor sizle. Bence adamda biraz bunalmis bu sinirli yaklasimlarinizdan haberiniz olsun

Size kendimden bir tavsiye veriyim: eskiden sinirli bir yapim vardi ve o anda cok kirici da olabiliyorum. Ve kendi kendime kural koydum: Sinirli anda ilk aklima geleni söylemiyorum. Cünkü cogu kez hic düsünülmeden sarf edilen sözler. O anda susmayi tercih ediyorum, biraz sakinlesip tekrar konusyorum. Ve inanin o sinir aninda söyleceklerimi söylemedigime sonradan o kadar sükrettim ki. Size de tavsiye ederim
Çok çok teşekkür ederim, bu yöntemi deneyeceğim inşallah bende de işe yarar. Tekrardan teşekkür ediyorum size gerçekten sağ olun🥺❤️

Çok çok teşekkür ederim, bu yöntemi deneyeceğim inşallah bende de işe yarar. Tekrardan teşekkür ediyorum size gerçekten sağ olun🥺❤️

Sizde sagolun. Insan bazi durumlari yasamadan kendindeki eksikleri fark etmiyor. Fark ettikten sonra ama zamanla toparliyor..mesela eskiden kalan bir küsme huyum vardi. Ve bunun da bir tür psikolojik siddettin oldugunu ve karsiyi cok yordugunu pek anlamadim. Cünkü insanda bu huy uzun zamandir var ve sevdigine nazin da geciyor ya bir süre. Sükür onu toparladim. Kendi canimi da sıkıyordum öyle olunca. Sansimdan esim sabirli bir insan, ben toparlayana kadar benden bikmadi.:D

Sizde sagolun. Insan bazi durumlari yasamadan kendindeki eksikleri fark etmiyor. Fark ettikten sonra ama zamanla toparliyor..mesela eskiden kalan bir küsme huyum vardi. Ve bunun da bir tür psikolojik siddettin oldugunu ve karsiyi cok yordugunu pek anlamadim. Cünkü insanda bu huy uzun zamandir var ve sevdigine nazin da geciyor ya bir süre. Sükür onu toparladim. Kendi canimi da sıkıyordum öyle olunca. Sansimdan esim sabirli bir insan, ben toparlayana kadar benden bikmadi.:KK70:
Yaa ne güzel çok mutlu oldum adınıza, inşallah hep böyle mutlu mesut bir şekilde yaşarsınız. Yazdıklarınız bana moral oldu, yani en azından diğer insanlar da bu tarz hatalar yapabiliyormuş (benim kadar abartı hatalar olmasa da) diyebildim. İnşallah bende en kısa sürede toparlarım yoksa gidişat pek iyi olmayacak gibi. Sizin de çok zamanınızı aldım kusura bakmayın❤️

Yaa ne güzel çok mutlu oldum adınıza, inşallah hep böyle mutlu mesut bir şekilde yaşarsınız. Yazdıklarınız bana moral oldu, yani en azından diğer insanlar da bu tarz hatalar yapabiliyormuş (benim kadar abartı hatalar olmasa da) diyebildim. İnşallah bende en kısa sürede toparlarım yoksa gidişat pek iyi olmayacak gibi. Sizin de çok zamanınızı aldım kusura bakmayın❤️

Yok estragfurullah ne demek. Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim. Hepimiz 4/4 es olarak baslamadik evlilige. Kendinize fazla yüklenmeyin bu yüzden ama fark ettiklerinizi düzeltmekte fazla beklemeyin..basarabilirsiniz ❤

Back
X