• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım :( :(

Herkese merhaba, daha birkaç ay oldu evleneli. Ara sıra eşimle tartışıyoruz, daha yeni olduğu içindir diyorum olabilir neyse diyorum. Ama son bir haftadır inanılmaz geriliyoruz. Örnek veriyorum; mesela son bir hafta içinde akşam işten eve geldiğinde tv'de uzun bölümleri olan bir tane dizi açtı. İzlemeye başlıyor. Hani bana dönüp "canım bir tane diziye başlayalım diyorum, gel beraber seçelim" gibi bir cümle kurmuyor. Benim de onla oturup o diziyi izlememi bekliyor. Bir de benim sevmediğim tarzda bir dizi yani. Bu konuda uyardım bu evde tek değilsin dedim, bu sefer ikimiz ortak bir dizi seçtik ama yine ara sıra o kendi seçtiği diziyi açıyor. Bunun dışında bugün denize gidelim dedim, mayom da makinada yeni yıkamıştım bu yüzden sen denize gir ben kahve içerim sahilde yeter o dedim. Hayır sen denize girmeyeceksen sadece kahve için gitmeyelim dedi. Ama daha nişanlıyken ara sıra arkadaşları ile denize akşamları kahve içmek sohbet etmek için gidiyordu. Neyse evden çıkacaktık tv karşısından ayrılmıyor, ben çantamızı kahvemizi hazırladım baktım bu hiç oralı olmuyor en son kızdım gidiyor muyuz gitmiyor muyuz diye bağırdım. Sonra yine işte mayonu aldın mı diyor. Hayır dedim sen gir ben girmeyecem, tekrar diyor ki e bende girmeyecem o zaman. Bende patladım, e sen arkadaşlarınla ara sıra kahve içmek için gidiyordun ben olunca ne değişti dedim. Oda "ne alakası var, sadece denize girmeyeceğim diyorum hemen triplere gir" diye bağırdı. Şu an geldik ama her ikimiz de telefonlarla ilgileniyoruz, az sohbet etmeye çalıştım ama kısa kısa cevaplar verdiğini görünce bende telefonu aldım elime. Geldiğime geleceğime bin pişman oldum. Ailemden uzaktayım sırf onun için kalktım şehir değiştirdim, daha buralara yabancıyım çok bir arkadaşım da yok, iş de bulamadım hala :( genelde zamanımın çoğu evde geçiyor. Hafta sonunu iple çekiyorum bir yerlere gidelim diye, bana destek olsun istiyorum ama yaptığına bakın. Çok canım sıkkın artık iyice bunaldım. Kaçıp annemin evine gitmek istiyorum eskiden bir işim de vardı :( gerçekten evliliğimi sorguluyorum şu sıralar.....
Gercekten mi? 🙄

Kuzum al ikitane dagiden bikini..üç sezon kullanırsın ablana da dua edersin.Ama böyle makinede yıkamaya devam edersen erir söyleyeyim.

Arkadaşlar herşeyi yazmış ekleyecek birşey kalmamış
Üç sorum var, siz koca ile köle yi karıştırmış olmayasınız?
Mayoyu giydikten sonra zaten denize gireceksiniz ıslanmayacak mı? Yanınıza alıp sahilde giyip denize girmeyi akıl edemediniz mi?
Eşinize sordunuz mu canı tek başına denize girmek istiyor mu o gün diye?
Kalk kalk çabuk bugün sen denize gireceksin ben kahve içecem nedir ya kırbacınız da var mı?

Not: dünya sizin değil güneşin etrafında dönüyor, bu kafayla devam ederseniz dünyanızı ters döndürmeleri yakındır

Herkese merhaba, daha birkaç ay oldu evleneli. Ara sıra eşimle tartışıyoruz, daha yeni olduğu içindir diyorum olabilir neyse diyorum. Ama son bir haftadır inanılmaz geriliyoruz. Örnek veriyorum; mesela son bir hafta içinde akşam işten eve geldiğinde tv'de uzun bölümleri olan bir tane dizi açtı. İzlemeye başlıyor. Hani bana dönüp "canım bir tane diziye başlayalım diyorum, gel beraber seçelim" gibi bir cümle kurmuyor. Benim de onla oturup o diziyi izlememi bekliyor. Bir de benim sevmediğim tarzda bir dizi yani. Bu konuda uyardım bu evde tek değilsin dedim, bu sefer ikimiz ortak bir dizi seçtik ama yine ara sıra o kendi seçtiği diziyi açıyor. Bunun dışında bugün denize gidelim dedim, mayom da makinada yeni yıkamıştım bu yüzden sen denize gir ben kahve içerim sahilde yeter o dedim. Hayır sen denize girmeyeceksen sadece kahve için gitmeyelim dedi. Ama daha nişanlıyken ara sıra arkadaşları ile denize akşamları kahve içmek sohbet etmek için gidiyordu. Neyse evden çıkacaktık tv karşısından ayrılmıyor, ben çantamızı kahvemizi hazırladım baktım bu hiç oralı olmuyor en son kızdım gidiyor muyuz gitmiyor muyuz diye bağırdım. Sonra yine işte mayonu aldın mı diyor. Hayır dedim sen gir ben girmeyecem, tekrar diyor ki e bende girmeyecem o zaman. Bende patladım, e sen arkadaşlarınla ara sıra kahve içmek için gidiyordun ben olunca ne değişti dedim. Oda "ne alakası var, sadece denize girmeyeceğim diyorum hemen triplere gir" diye bağırdı. Şu an geldik ama her ikimiz de telefonlarla ilgileniyoruz, az sohbet etmeye çalıştım ama kısa kısa cevaplar verdiğini görünce bende telefonu aldım elime. Geldiğime geleceğime bin pişman oldum. Ailemden uzaktayım sırf onun için kalktım şehir değiştirdim, daha buralara yabancıyım çok bir arkadaşım da yok, iş de bulamadım hala :KK43: genelde zamanımın çoğu evde geçiyor. Hafta sonunu iple çekiyorum bir yerlere gidelim diye, bana destek olsun istiyorum ama yaptığına bakın. Çok canım sıkkın artık iyice bunaldım. Kaçıp annemin evine gitmek istiyorum eskiden bir işim de vardı :KK43: gerçekten evliliğimi sorguluyorum şu sıralar.....
Canım senin sinirlerin bozulmuş biraz. Kafanı dağıtacak bir şeyler bulmaya çalış bence. Gerginliğini eşin üzerinden boşaltmaya çalışıyor gibisin. Evde istediği diziyi açmasında ne var adamın çok doğal. Evli olmak her şeyi ortak yapacaksınız demek değil ki

Ben "The Walking Dead" izliyorum mesela ama esim pek zombi filmleri sevmez o yüzden izlesin diye zorlamam tek bakarim. Ayni oda aksamlari ben olmadan birseyler izleyebilir. Bazi zevkler ayni olmak zorunda degil. Sizde bir iletisim sorunu var. Siz de beklenti icine giriyorsun ve bu beklenti karsilanmayinca sinirleniyorsunuz. Bence bunun üzerinde calisin yoksa kisa süre icinde birbirinizi yipratirsiniz

E
Buradaki kadınlar da en ufak şeye boşan diyorlar, ben biraz daha yapıcı olmak gerekli diye düşünüyorum, nihayetinde bir yuva kolay kurulmuyor. Çok acımasızsınız. :KK67:
Ee napim farkı bişey deyince linç yiyorum bende artık Bosan demeye alışıyorum;)

Ben "The Walking Dead" izliyorum mesela ama esim pek zombi filmleri sevmez o yüzden izlesin diye zorlamam tek bakarim. Ayni oda aksamlari ben olmadan birseyler izleyebilir. Bazi zevkler ayni olmak zorunda degil. Sizde bir iletisim sorunu var. Siz de beklenti icine giriyorsun ve bu beklenti karsilanmayinca sinirleniyorsunuz. Bence bunun üzerinde calisin yoksa kisa süre icinde birbirinizi yipratirsiniz
Çok teşekkür ederim güzel ve yapıcı bir yorumda bulunduğunuz için. Haklısınız bende sorun var ve çoğu zaman farkında olmuyorum çok kötü bir şey bu :( inşallah kendimi toparlarım yoksa dediğiniz gibi birbirimizi özellikle ben eşimi yıpratıcam bu gidişle :(

Buradaki kadınlar da en ufak şeye boşan diyorlar, ben biraz daha yapıcı olmak gerekli diye düşünüyorum, nihayetinde bir yuva kolay kurulmuyor. Çok acımasızsınız. :KK67:
:( çok haklısınız. Özellikle biz çok zor şartlarda evlendik sevgiliyken bir çok zorluğu aştık şimdi evlilikte böyle sorunlar yaşamak çok canımı acıtıyor. Sevgililik dönemlerimizi özlüyorum. Sorunun büyük bir kısmı bende, fakat o an farkında olamıyorum kendimin. İnşallah bu sorunumu çözerim. Bide üstüne böyle yorumlar okuyunca çok moralim bozuluyor gerçekten. Teşekkür ederim yorumunuz çok iyi geldi bana🥺

Çok teşekkür ederim güzel ve yapıcı bir yorumda bulunduğunuz için. Haklısınız bende sorun var ve çoğu zaman farkında olmuyorum çok kötü bir şey bu :KK43: inşallah kendimi toparlarım yoksa dediğiniz gibi birbirimizi özellikle ben eşimi yıpratıcam bu gidişle :KK43:

Evliligin basinda böyle seylerin yasanmasi normal cünkü ilk önce beraber yasamaya da alismak lazim. Herseyin basi iletisim. Siz su anda cok yalniz kaliyorsunuz ve beraber kaliteli zaman gecirmek istiyorsunuz. Esiniz bütün gün insanlarin arasinda isinde yoruluyor ve aksam kafa dinlemek istiyordur. Bos zamaninizi kismen beraber gecirin, ama kendiniz icin de birseyler yapin yoksa hep böyle esinize saracaksiniz. Ve o sizin su andaki durumunuzu konusmazsaniz anlayamayacagi icin kapris yaptiginizi zannedecek. Duygularinizi acik, ama suclamadan dile getirin. Insallah beraber iyi cözümler bulursunuz.

Denize girmeyeceksiniz denize gitmek istiyorsunuz adama da cocuk gibi sen girersin ben otururum diyorsunuz, normal mi sizce?

Onun yerine kahve icmek icin baska mekanlara, yerlere gitmeyi teklif etseniz?

Neden adami zorla tek basina denize sokmaya calisiyorsunuz ki?

Daha evliliğin başındasınız,çok kaprisli geldiniz bana.Üzgünüm ama yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor.Eşinizle mümkün mertebe ortak zevkler edinmeye çalışın ve onun yaşam alanına mutlaka saygı duyun.Kapris konusunda ise kendinizi törpülemeye çalışın ve yapıcı olun.

Evliligin basinda böyle seylerin yasanmasi normal cünkü ilk önce beraber yasamaya da alismak lazim. Herseyin basi iletisim. Siz su anda cok yalniz kaliyorsunuz ve beraber kaliteli zaman gecirmek istiyorsunuz. Esiniz bütün gün insanlarin arasinda isinde yoruluyor ve aksam kafa dinlemek istiyordur. Bos zamaninizi kismen beraber gecirin, ama kendiniz icin de birseyler yapin yoksa hep böyle esinize saracaksiniz. Ve o sizin su andaki durumunuzu konusmazsaniz anlayamayacagi icin kapris yaptiginizi zannedecek. Duygularinizi acik, ama suclamadan dile getirin. Insallah beraber iyi cözümler bulursunuz.
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız içime su serpti gerçekten. Kendimi çok suçlu hissediyorum, iş işten geçtikten sonra farkına varıyorum. Fakat olay anında kendimi haklı görüyorum. Bu hatamı düzeltirsem inşallah güzel olacak yoksa bende eşimi yıpratmak yormak hiç istemem :( tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ederim inşallah uygulayacağım

Hem beraber bir seyler yapmak istiyorsunuz, hem adam tek basina denize girsin, siz oturun onu izleyin istiyorsunuz, annesi misiniz?

Hani genelde ben cocuklar yuzerken kenarda oturur kahvemi icerimde..

Hem beraber bir seyler yapmak istiyorsunuz, hem adam tek basina denize girsin, siz oturun onu izleyin istiyorsunuz, annesi misiniz?

Hani genelde ben cocuklar yuzerken kenarda oturur kahvemi icerimde..
Amacım beraber vakit geçirmekti. O an aklıma "olmadı bi kafeye geçelim kahvemizi orada içelim sohbet edelim" demek gelmedi inanın ki. Şu an diyorum niye aklıma gelmediyse

Herkese merhaba, daha birkaç ay oldu evleneli. Ara sıra eşimle tartışıyoruz, daha yeni olduğu içindir diyorum olabilir neyse diyorum. Ama son bir haftadır inanılmaz geriliyoruz. Örnek veriyorum; mesela son bir hafta içinde akşam işten eve geldiğinde tv'de uzun bölümleri olan bir tane dizi açtı. İzlemeye başlıyor. Hani bana dönüp "canım bir tane diziye başlayalım diyorum, gel beraber seçelim" gibi bir cümle kurmuyor. Benim de onla oturup o diziyi izlememi bekliyor. Bir de benim sevmediğim tarzda bir dizi yani. Bu konuda uyardım bu evde tek değilsin dedim, bu sefer ikimiz ortak bir dizi seçtik ama yine ara sıra o kendi seçtiği diziyi açıyor. Bunun dışında bugün denize gidelim dedim, mayom da makinada yeni yıkamıştım bu yüzden sen denize gir ben kahve içerim sahilde yeter o dedim. Hayır sen denize girmeyeceksen sadece kahve için gitmeyelim dedi. Ama daha nişanlıyken ara sıra arkadaşları ile denize akşamları kahve içmek sohbet etmek için gidiyordu. Neyse evden çıkacaktık tv karşısından ayrılmıyor, ben çantamızı kahvemizi hazırladım baktım bu hiç oralı olmuyor en son kızdım gidiyor muyuz gitmiyor muyuz diye bağırdım. Sonra yine işte mayonu aldın mı diyor. Hayır dedim sen gir ben girmeyecem, tekrar diyor ki e bende girmeyecem o zaman. Bende patladım, e sen arkadaşlarınla ara sıra kahve içmek için gidiyordun ben olunca ne değişti dedim. Oda "ne alakası var, sadece denize girmeyeceğim diyorum hemen triplere gir" diye bağırdı. Şu an geldik ama her ikimiz de telefonlarla ilgileniyoruz, az sohbet etmeye çalıştım ama kısa kısa cevaplar verdiğini görünce bende telefonu aldım elime. Geldiğime geleceğime bin pişman oldum. Ailemden uzaktayım sırf onun için kalktım şehir değiştirdim, daha buralara yabancıyım çok bir arkadaşım da yok, iş de bulamadım hala :( genelde zamanımın çoğu evde geçiyor. Hafta sonunu iple çekiyorum bir yerlere gidelim diye, bana destek olsun istiyorum ama yaptığına bakın. Çok canım sıkkın artık iyice bunaldım. Kaçıp annemin evine gitmek istiyorum eskiden bir işim de vardı :( gerçekten evliliğimi sorguluyorum şu sıralar.....
Su deniz olayi bana cok komik geldi kusra bakmayin
-hadi denize gidelim
-tamam gidelim
-sen gir denize ama ben girmeyecem
-yok sen girmezsen ben niye gireyim istemiyorum
-hayir sen gireceksin denize ben de kahve icecegim
😆 Denize gidelim diyen ilk sensin ama girmeyecem diyen de sensin😆
Bu tarz seylerde trip atmayin lutfen bunlar sizi tuketir hicbir ise yaramaz.
Su tv konusunda da benim esim de evlendigimiz ilk gunden beri tv karsisinda yasiyor. Ara sira tutup disari balkona mutfaga falan goturuyorum ama firsat bulunca gene tv karsisina kaciyor😆 bu herifler bu model demek ki 😆 kendi kafasina gore bi dizi acar izler de izler. Ara sira ben baska bisi izlemek istedigimde medenice bunu soylerim. O da der ki"ben sen tvyle ilgilenmedigin icin kafama gore aciyorum. Tabi sen ne izlemek istersen ac birlkte izleyelim"
Yani her yolun sonu iletisim✌🏻trip cok yorucu su an cok gereksiz. evliliginizin ilk yillarinin tadini cikarin yahu

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız içime su serpti gerçekten. Kendimi çok suçlu hissediyorum, iş işten geçtikten sonra farkına varıyorum. Fakat olay anında kendimi haklı görüyorum. Bu hatamı düzeltirsem inşallah güzel olacak yoksa bende eşimi yıpratmak yormak hiç istemem :KK43: tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ederim inşallah uygulayacağım

Size kendimden bir tavsiye veriyim: eskiden sinirli bir yapim vardi ve o anda cok kirici da olabiliyorum. Ve kendi kendime kural koydum: Sinirli anda ilk aklima geleni söylemiyorum. Cünkü cogu kez hic düsünülmeden sarf edilen sözler. O anda susmayi tercih ediyorum, biraz sakinlesip tekrar konusyorum. Ve inanin o sinir aninda söyleceklerimi söylemedigime sonradan o kadar sükrettim ki. Size de tavsiye ederim

Size teşekkür ediyolar ben böyle yazınca linç ediyolar vallahi şaşırdım kaldim

Back
X