Herkese merhaba, daha birkaç ay oldu evleneli. Ara sıra eşimle tartışıyoruz, daha yeni olduğu içindir diyorum olabilir neyse diyorum. Ama son bir haftadır inanılmaz geriliyoruz. Örnek veriyorum; mesela son bir hafta içinde akşam işten eve geldiğinde tv'de uzun bölümleri olan bir tane dizi açtı. İzlemeye başlıyor. Hani bana dönüp "canım bir tane diziye başlayalım diyorum, gel beraber seçelim" gibi bir cümle kurmuyor. Benim de onla oturup o diziyi izlememi bekliyor. Bir de benim sevmediğim tarzda bir dizi yani. Bu konuda uyardım bu evde tek değilsin dedim, bu sefer ikimiz ortak bir dizi seçtik ama yine ara sıra o kendi seçtiği diziyi açıyor. Bunun dışında bugün denize gidelim dedim, mayom da makinada yeni yıkamıştım bu yüzden sen denize gir ben kahve içerim sahilde yeter o dedim. Hayır sen denize girmeyeceksen sadece kahve için gitmeyelim dedi. Ama daha nişanlıyken ara sıra arkadaşları ile denize akşamları kahve içmek sohbet etmek için gidiyordu. Neyse evden çıkacaktık tv karşısından ayrılmıyor, ben çantamızı kahvemizi hazırladım baktım bu hiç oralı olmuyor en son kızdım gidiyor muyuz gitmiyor muyuz diye bağırdım. Sonra yine işte mayonu aldın mı diyor. Hayır dedim sen gir ben girmeyecem, tekrar diyor ki e bende girmeyecem o zaman. Bende patladım, e sen arkadaşlarınla ara sıra kahve içmek için gidiyordun ben olunca ne değişti dedim. Oda "ne alakası var, sadece denize girmeyeceğim diyorum hemen triplere gir" diye bağırdı. Şu an geldik ama her ikimiz de telefonlarla ilgileniyoruz, az sohbet etmeye çalıştım ama kısa kısa cevaplar verdiğini görünce bende telefonu aldım elime. Geldiğime geleceğime bin pişman oldum. Ailemden uzaktayım sırf onun için kalktım şehir değiştirdim, daha buralara yabancıyım çok bir arkadaşım da yok, iş de bulamadım hala
genelde zamanımın çoğu evde geçiyor. Hafta sonunu iple çekiyorum bir yerlere gidelim diye, bana destek olsun istiyorum ama yaptığına bakın. Çok canım sıkkın artık iyice bunaldım. Kaçıp annemin evine gitmek istiyorum eskiden bir işim de vardı
gerçekten evliliğimi sorguluyorum şu sıralar.....