• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım :( :(

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Herkese merhaba, daha birkaç ay oldu evleneli. Ara sıra eşimle tartışıyoruz, daha yeni olduğu içindir diyorum olabilir neyse diyorum. Ama son bir haftadır inanılmaz geriliyoruz. Örnek veriyorum; mesela son bir hafta içinde akşam işten eve geldiğinde tv'de uzun bölümleri olan bir tane dizi açtı. İzlemeye başlıyor. Hani bana dönüp "canım bir tane diziye başlayalım diyorum, gel beraber seçelim" gibi bir cümle kurmuyor. Benim de onla oturup o diziyi izlememi bekliyor. Bir de benim sevmediğim tarzda bir dizi yani. Bu konuda uyardım bu evde tek değilsin dedim, bu sefer ikimiz ortak bir dizi seçtik ama yine ara sıra o kendi seçtiği diziyi açıyor. Bunun dışında bugün denize gidelim dedim, mayom da makinada yeni yıkamıştım bu yüzden sen denize gir ben kahve içerim sahilde yeter o dedim. Hayır sen denize girmeyeceksen sadece kahve için gitmeyelim dedi. Ama daha nişanlıyken ara sıra arkadaşları ile denize akşamları kahve içmek sohbet etmek için gidiyordu. Neyse evden çıkacaktık tv karşısından ayrılmıyor, ben çantamızı kahvemizi hazırladım baktım bu hiç oralı olmuyor en son kızdım gidiyor muyuz gitmiyor muyuz diye bağırdım. Sonra yine işte mayonu aldın mı diyor. Hayır dedim sen gir ben girmeyecem, tekrar diyor ki e bende girmeyecem o zaman. Bende patladım, e sen arkadaşlarınla ara sıra kahve içmek için gidiyordun ben olunca ne değişti dedim. Oda "ne alakası var, sadece denize girmeyeceğim diyorum hemen triplere gir" diye bağırdı. Şu an geldik ama her ikimiz de telefonlarla ilgileniyoruz, az sohbet etmeye çalıştım ama kısa kısa cevaplar verdiğini görünce bende telefonu aldım elime. Geldiğime geleceğime bin pişman oldum. Ailemden uzaktayım sırf onun için kalktım şehir değiştirdim, daha buralara yabancıyım çok bir arkadaşım da yok, iş de bulamadım hala :( genelde zamanımın çoğu evde geçiyor. Hafta sonunu iple çekiyorum bir yerlere gidelim diye, bana destek olsun istiyorum ama yaptığına bakın. Çok canım sıkkın artık iyice bunaldım. Kaçıp annemin evine gitmek istiyorum eskiden bir işim de vardı :( gerçekten evliliğimi sorguluyorum şu sıralar.....

Herkese merhaba, daha birkaç ay oldu evleneli. Ara sıra eşimle tartışıyoruz, daha yeni olduğu içindir diyorum olabilir neyse diyorum. Ama son bir haftadır inanılmaz geriliyoruz. Örnek veriyorum; mesela son bir hafta içinde akşam işten eve geldiğinde tv'de uzun bölümleri olan bir tane dizi açtı. İzlemeye başlıyor. Hani bana dönüp "canım bir tane diziye başlayalım diyorum, gel beraber seçelim" gibi bir cümle kurmuyor. Benim de onla oturup o diziyi izlememi bekliyor. Bir de benim sevmediğim tarzda bir dizi yani. Bu konuda uyardım bu evde tek değilsin dedim, bu sefer ikimiz ortak bir dizi seçtik ama yine ara sıra o kendi seçtiği diziyi açıyor. Bunun dışında bugün denize gidelim dedim, mayom da makinada yeni yıkamıştım bu yüzden sen denize gir ben kahve içerim sahilde yeter o dedim. Hayır sen denize girmeyeceksen sadece kahve için gitmeyelim dedi. Ama daha nişanlıyken ara sıra arkadaşları ile denize akşamları kahve içmek sohbet etmek için gidiyordu. Neyse evden çıkacaktık tv karşısından ayrılmıyor, ben çantamızı kahvemizi hazırladım baktım bu hiç oralı olmuyor en son kızdım gidiyor muyuz gitmiyor muyuz diye bağırdım. Sonra yine işte mayonu aldın mı diyor. Hayır dedim sen gir ben girmeyecem, tekrar diyor ki e bende girmeyecem o zaman. Bende patladım, e sen arkadaşlarınla ara sıra kahve içmek için gidiyordun ben olunca ne değişti dedim. Oda "ne alakası var, sadece denize girmeyeceğim diyorum hemen triplere gir" diye bağırdı. Şu an geldik ama her ikimiz de telefonlarla ilgileniyoruz, az sohbet etmeye çalıştım ama kısa kısa cevaplar verdiğini görünce bende telefonu aldım elime. Geldiğime geleceğime bin pişman oldum. Ailemden uzaktayım sırf onun için kalktım şehir değiştirdim, daha buralara yabancıyım çok bir arkadaşım da yok, iş de bulamadım hala :KK43: genelde zamanımın çoğu evde geçiyor. Hafta sonunu iple çekiyorum bir yerlere gidelim diye, bana destek olsun istiyorum ama yaptığına bakın. Çok canım sıkkın artık iyice bunaldım. Kaçıp annemin evine gitmek istiyorum eskiden bir işim de vardı :KK43: gerçekten evliliğimi sorguluyorum şu sıralar.....
Bu kadar abartacak bir durum yok bence simariklik yapıyorsun böyle davranirsan evliliğin yürümez

Okudum okudum sorun ne anlamadım. Adam kendi beğendiği diziyi seyredemeyecek mi? Evlendiniz diye yapışık ikiz olmadınız yani. Adam sizinle girmek istemiş denize ee? Çok yorucusunuz gerçekten.

Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum. Şu an işiniz yokmuş ilgileneceğiniz tek eşiniz var evde ona sarmışsınız. Eşinizin de yaptığı hoş değil elbet biraz rahat tip sanki. Tavsiyem yönünüzü değiştirin. Şehri tanımak için siz tek gezin veya onsuz başka şeylere yönelin.

Eee cicim ayları bitmiş .hosgeldiniz evlilik müessesesine :)

‘Hafta sonunu iple çekiyorum bir yerlere gidelim diye’ bu cümle kilit aslında. Eşiniz hafta içi çalışıyor yoruluyor hafta sonu kendine ve ailesine ayırabileceği tek zamanı. Siz ise bütün gün evdesiniz. Bana çok yorucu geldiniz ama adam kendi evinde istediği diziyi izleyemeyecek mi? İlla sizin beğendiğiniz bir diziyi seçip sizinle mi izlemek zorunda? Deniz konusunda da hak verdim. Bir taraf tek başına denize girecekse ne anlamı var iki kişi gitmenin? Şu onun için şehir değiştirdim muhabbetine de ayar oluyorum gerçekten. Bütün gün evde koca yolu gözleyecek potansiyelde bir insansınız madem keşke değiştirmeseydiniz. Normal olan arkadaş edinmeye, yaşadığınız yeri keşfetmeye çalışmanız, kendinize bir meşguliyet bulmanız. Bence siz iş arama çalışmalarına hız verin. Böyle giderse eşinize kurulup duracaksınız.

Ben bir sorun göremedim. Siz bir dizi seçin bunu izleyelim deyin. Ayrı ayrı izleyeceğiniz hiçbir şey olmayacak mı? Deniz olayında da adam haklı. Ben de tek girecek olsam eşim kenarda kahve içecek olsa gitmek istemem.

Yaşınız kaç ki? Evlendiniz diye kişisel alan bırakmayacak mısınız adama? Her şey ortak, her an yanyana dip dibe böyle bir evlilik mi istiyorsunuz? Çok denize gitmek istiyorsanız çıkın kendiniz gidin veya açın istediğiniz diziyi siz seyredin.

Herkese merhaba, daha birkaç ay oldu evleneli. Ara sıra eşimle tartışıyoruz, daha yeni olduğu içindir diyorum olabilir neyse diyorum. Ama son bir haftadır inanılmaz geriliyoruz. Örnek veriyorum; mesela son bir hafta içinde akşam işten eve geldiğinde tv'de uzun bölümleri olan bir tane dizi açtı. İzlemeye başlıyor. Hani bana dönüp "canım bir tane diziye başlayalım diyorum, gel beraber seçelim" gibi bir cümle kurmuyor. Benim de onla oturup o diziyi izlememi bekliyor. Bir de benim sevmediğim tarzda bir dizi yani. Bu konuda uyardım bu evde tek değilsin dedim, bu sefer ikimiz ortak bir dizi seçtik ama yine ara sıra o kendi seçtiği diziyi açıyor. Bunun dışında bugün denize gidelim dedim, mayom da makinada yeni yıkamıştım bu yüzden sen denize gir ben kahve içerim sahilde yeter o dedim. Hayır sen denize girmeyeceksen sadece kahve için gitmeyelim dedi. Ama daha nişanlıyken ara sıra arkadaşları ile denize akşamları kahve içmek sohbet etmek için gidiyordu. Neyse evden çıkacaktık tv karşısından ayrılmıyor, ben çantamızı kahvemizi hazırladım baktım bu hiç oralı olmuyor en son kızdım gidiyor muyuz gitmiyor muyuz diye bağırdım. Sonra yine işte mayonu aldın mı diyor. Hayır dedim sen gir ben girmeyecem, tekrar diyor ki e bende girmeyecem o zaman. Bende patladım, e sen arkadaşlarınla ara sıra kahve içmek için gidiyordun ben olunca ne değişti dedim. Oda "ne alakası var, sadece denize girmeyeceğim diyorum hemen triplere gir" diye bağırdı. Şu an geldik ama her ikimiz de telefonlarla ilgileniyoruz, az sohbet etmeye çalıştım ama kısa kısa cevaplar verdiğini görünce bende telefonu aldım elime. Geldiğime geleceğime bin pişman oldum. Ailemden uzaktayım sırf onun için kalktım şehir değiştirdim, daha buralara yabancıyım çok bir arkadaşım da yok, iş de bulamadım hala :KK43: genelde zamanımın çoğu evde geçiyor. Hafta sonunu iple çekiyorum bir yerlere gidelim diye, bana destek olsun istiyorum ama yaptığına bakın. Çok canım sıkkın artık iyice bunaldım. Kaçıp annemin evine gitmek istiyorum eskiden bir işim de vardı :KK43: gerçekten evliliğimi sorguluyorum şu sıralar.....
Sizinle çok fazla şeyler paylaşmayan biri anladığım kadarıyla ama değişmez ki. Arkadaş edinebilirsiniz orada kurslara katılın mutlaka çevre edinirsiniz.

Zevkler uyuşuyorsa aynı diziyi birlikte izlemek güzel ama her zaman mümkün olmuyor. Zaten ev ve iş dışında kendimize ayırdığımız zaman çok kısıtlı. Biz de eşimle genelde ortak dizi izlerdik. Sonradan baktım ki orta noktada buluşmak için saçma sapan şeyler izliyoruz:) Akşamları çocuğu ben uyuturum o sırada eşim kendi dizisinden bir bölüm izler (yabancı dizi zira Türk dizisine zaman yetmez:)) ben de eşim çocuğu dışarıya çıkardığında yemek yapacaksam yapar dizimi izlerim. Çalışıyor iseniz ortak dizi bulmak iyi fikir, çalışmıyorsanız eşiniz evde yokken istediğiniz diziyi istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
Deniz konusunda eşiniz haklı. Denize ya yalnız gitmek ya da eşimle gitmek isterim. Onun dışında denizi pas geçip akşam sahilde serin serim takılmak daha iyi bir fikir değil mi? Denize girmeyene eziyet olur.

Senin sevmediğin diziyi ve filmi izlemek onun kendi evindeki özgürlüğü. İlla ikinizin seveceği ortak bir dizi izlemek, istemen metazori bir durum.
İlk baş hadi denize gidelim diyen sensin, sonra mayom makinede ben denize girmem kahve içerim diyen de sensin. Madem denize girmiycen neden denize gidelim dedin o zaman. Hem kötü bir şey dememiş ki çocuk. Sen girmessen bende girmem demiş ne var ki bunda.
Çok toysunuz henüz belli ki adapte olamıyorsun. Darlama çocuğu bırak biraz dinlensin. Kendinize kendi alanlarınızı yaratın. Çalışmaya başladığında daha iyi hissedersin kendini.

Back
X