Çok bunaldim içimi dökmek istiyorum

O durumda hiç bisey düşünemedim bide kendimi sucladim biraz sezeryan oldu sutum gelmedi gosgumun ucu yok falan bebeğime yetemiyorum falan diye karışık duygular işte kimseye bisey diyemedim işte
Bunların hicbiri senin suçun değil ..sezaryeni takmaktan da vazgeç ..bebeğin iri olduğu ve doğum zamanı geçtiği için bir mecburiyet oluşmuş. .

Göğüs meselesi de şöyle : benim de sol göğüs ucum yoktu ,emzirdikce bir belirginlesti inanamadım. . Sütün varsa bol bol emzir, senin de öyle olacak ..

Çevrende seni rahatsız eden ne kadar insan varsa hepsini uzaklaştır ..bebeğin ,esin ve sen ,gerisi hiç önemli değil ..

Normal dogum içimde bi ukte kaldı ama napalim hayrlisi böyleymiş artık yavaş yavas unutuyorum göğüs meselesine gelince bu süre emmeyince sagarak vermiştim gogsumun ucu baya çıktı artık oğlum emebiluyor ama canı isterse hala tam emmiyor ama eskisinden iyi çok şükür gece falan emiyor sutumde var Suan eşim oğlum ve ben çok iyiyiz ama bi süre sonra işe basliycam izinlerim bitti nerdeyse bebege bi süre annem ve kv bakacak mecburen kv bakmasını hiç istemiyorum ama annemde sürekli bakamaz kv de de o yüzden dönüşümlü bakacaklar

İkinci istediğin gibi olur umarım. . Geçti bitti ,unut ,sinirlerini bozma ..

Çalışma hayatı ve bebek çok sıkıntı ..dönüşümlü bakma fikri güzel ..

Sağlıkla büyüt bebeğini ..

İkinci istediğin gibi olur umarım. . Geçti bitti ,unut ,sinirlerini bozma ..

Çalışma hayatı ve bebek çok sıkıntı ..dönüşümlü bakma fikri güzel ..

Sağlıkla büyüt bebeğini ..
Inş 2.istediğim gibi olur unutuyorum artık iyiyim biraz içimi dökmek dertlesmek iyi geldi evet çalışmak ve bebek zor imkanım olsa caslismasamda ben baksam en azından okula gidene kadar ama olmuyor napalim idare edcez artık sağolun zaman ayırıp yazdığınız icin

Çalışmak güzel şey , ihtiyaç olsada olmasada..

Rica ederim ,.sıkıntılar paylaştıkça azalır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…