- 2 Mayıs 2017
- 183
- 73
- 13
- Konu Sahibi Bebegim__06
-
Çok doğru zamanında kv leri onlara karistiginda sayıp sövenler şimdi aynı pisliği kendileri yapıyor örnek benim kv :/Çok geçmiş olsun
Bişey bilmiyorsa ne diye herşeye karışır bu kaynanalar madem bilmiyorsun kalabalık etme bari git evine herkes doğum stresini kendi kendine yaşasın
Çok saolun böyle panik Her şeye karışan bi insan olduğunu doğumdan sonra öğrendim öncesinde bilmiyordum hatta severdim bile hiç biseyini görmemiştim ama artık goresim konusasim bile gelmiyorÇok geçmiş olsun
Bişey bilmiyorsa ne diye herşeye karışır bu kaynanalar madem bilmiyorsun kalabalık etme bari git evine herkes doğum stresini kendi kendine yaşasın
Sizinki daha zormuş Allah kolaylık versin bende ins daha kötü yüzünü görmem sadece bu kadarla kalirBir bırakmıyorlar şu lohusaları kendi haline yazıktır ya benim kv de zorla biberon verdirdi 5 aylıkken göğsüm süt doluydu da çocuk kilo almıyor bahanesiyle oğlunu doldurdu çevremde ki herkesi doldurdu sırf mama vermedim diye eşimle boşanma noktasına geldimşimdi söylüyorum nankör diyorlar bana sütüm bi ise yaramiyormus sözde
İnşaAllah olmayan lohusa sendromunu (çakma diyorum ben ona) senden ve bebegin den uzaklarda yaşar sizde rahat nefes alırsınız.Sizinki daha zormuş Allah kolaylık versin bende ins daha kötü yüzünü görmem sadece bu kadarla kalir
Bnmki bide namaz kılar kuran okur ona lafim yok bende elimden geldiğince yapıyorum ama kayinbabama esime birilerini konuşunca konuşmayın dedikodu yapmayın der ama kendi bi inat dediğim dedik bide bi ara yine geldi bebk ağlıyor ben yorulmusum bebege bakmaktan ezan okununca namaza koşar ya bi dur bebk ağlıyor demi al azıcık ilgilen yok bide bana ye aç kalma şutun olmaz diyor ama önüme yemek getirmiyor bebekle gidip ben mi yemek yapıp yicem acaba bide üstünü giyin ayağına çorap giy patik giy çocuğa gaz olur demeler yazın sıcağında yun yelek çorap patik giydim kaç kilo terledigimi siz düşünün bide soğuk yeme çocuğa geçer sıcak yeme acı yeme onu yeme bunu içme aman bitmez bu kv cilesiÇok doğru zamanında kv leri onlara karistiginda sayıp sövenler şimdi aynı pisliği kendileri yapıyor örnek benim kv :/
Yaa ben bu kadar panik bir insan olduğunu önceden bilseydim asla erken cagitmazdim doğumdan sonra gelsin derdim ama nerden bileyim ama yok yok artık kim ne derse desin kendi bildiğimi yapıyorum ama hiç ters bisey söylemedim eşime söylüyorum o annesine anne fazla karışma biz hallediyoruz diyoBoyle çok çabuk.panik olan insanlarla yaşamak zor oluyor. Bir de lohusalık dönemi iyice zor olmuştur. Ama neyse geçmiş gitmiş artık bebeğiniz sağlıklı ya gerisi hikaye.
Size tavsiye kv falan panik oluyor diye yavrucagi öyle hastane hastane dolastirmayin. Bu konuda agirliginizi koyum.
Yaa ben bu kadar panik bir insan olduğunu önceden bilseydim asla erken cagitmazdim doğumdan sonra gelsin derdim ama nerden bileyim ama yok yok artık kim ne derse desin kendi bildiğimi yapıyorum ama hiç ters bisey söylemedim eşime söylüyorum o annesine anne fazla karışma biz hallediyoruz diyoBoyle çok çabuk.panik olan insanlarla yaşamak zor oluyor. Bir de lohusalık dönemi iyice zor olmuştur. Ama neyse geçmiş gitmiş artık bebeğiniz sağlıklı ya gerisi hikaye.
Size tavsiye kv falan panik oluyor diye yavrucagi öyle hastane hastane dolastirmayin. Bu konuda agirliginizi koyum.
Yoo artık fazla takmiyorum anlatıyorum ama artık pek görmek ve konuşmak istemiyorum biraz zoraki oluyor onun dışında çok şükür oğlumla mutluyum çok seviyorum oglusumu 4 aylık oldu tam sevilmeli bide gülüyor konsunca falan çok mutlu oluyorumİnşaAllah olmayan lohusa sendromunu (çakma diyorum ben ona) senden ve bebegin den uzaklarda yaşar sizde rahat nefes alırsınız.
Boşver kız kafana takma benim gibi haftalarca ağlama diren o varken yokmuş gibi yap dediklerine ha hı de geç bak evladın olmuş mis gibi öp kokla keyfinize bakın değmez cidden kimseye birşey olmuyor emin ol sen yiprandiginla kalıyorsun
Yoo artık fazla takmiyorum anlatıyorum ama artık pek görmek ve konuşmak istemiyorum biraz zoraki oluyor onun dışında çok şükür oğlumla mutluyum çok seviyorum oglusumu 4 aylık oldu tam sevilmeli bide gülüyor konsunca falan çok mutlu oluyorumİnşaAllah olmayan lohusa sendromunu (çakma diyorum ben ona) senden ve bebegin den uzaklarda yaşar sizde rahat nefes alırsınız.
Boşver kız kafana takma benim gibi haftalarca ağlama diren o varken yokmuş gibi yap dediklerine ha hı de geç bak evladın olmuş mis gibi öp kokla keyfinize bakın değmez cidden kimseye birşey olmuyor emin ol sen yiprandiginla kalıyorsun
Her şey normaldi son ana kadar acil yatırdılar ne bilim sezeryan hiç düşünmemiştim o yüzden biraz sok oldu size hiç tavsiye etmem sezeryani acısı dikisler sonra ayağa kalkmak bebege bakmak çok zor oluyor yok 2.de kv kesinlikle cagrmiycam gerekirse sen gelme bile derim direk silikon göğus ucu aldım onunla da biraz zorlandı tam emmeye alisyordu biberona alışınca emmek zor geldi bıraktıSezeryan olmanin niye sokuna girdin ben bunu anlamadim. Yani en saglikli doğurma sekli neyse o sekilde bebegi dogurtuyorlar. Ben ozellikle Allah nasip ederse sezeryanli isterim. Ama kaynana fenaymis. Ikinci dogumdada gelir sen merak etme. Meme ucuna takilan birsey var onla emsirseydin keske
Biz hiç biseyi planlamaistik o yattığım gün bile doğumun olacağı kesin değildi evde annemde vardı ama babamla erkek kardesimde vardı eşim annesini aramış yatırdılar diye oda memleketten çıkıp gelmiş hemen yakın zaten öyle olunca evde babamla kardeşim varken kv evde kalması olmayacağından o gelmiş ama beni yatrdiktan sonra ben kimseyle konusamadim o yüzden kimin geleceğini bilmiyordum kardeşim küçük gelemezdi arkadaşta o durumda düşünmedik önceden de aklımıza gelmedi Her şey çok anı oldu yaniAnlamadığım , bu süreçte annen nerdeydi , onu neden istemedin yanına ?
Dogumlarimda annemden başkasını istemedim yanımda , bir de eşim vardı ..o kadar tahammülsüzdüm ki onlari bile kırdım geçirdim ..bide yeri geliyor kalkıp tuvalete gidemiyorsun ,temizliğini yapamıyorsun ,kayınvalidenin bu durumda yardımı dokunmaz ..Anne belki gelemeyecek durumdaydı, o zaman bir kardeş yada arkadaş bulunmalı yanında ..Asla kayinvalideni isteme bir dahakine ..
Kayinvalideni gönderip annenden yardım istemeliydin,bunun alınması darilmasi olamaz ..Biz hiç biseyi planlamaistik o yattığım gün bile doğumun olacağı kesin değildi evde annemde vardı ama babamla erkek kardesimde vardı eşim annesini aramış yatırdılar diye oda memleketten çıkıp gelmiş hemen yakın zaten öyle olunca evde babamla kardeşim varken kv evde kalması olmayacağından o gelmiş ama beni yatrdiktan sonra ben kimseyle konusamadim o yüzden kimin geleceğini bilmiyordum kardeşim küçük gelemezdi arkadaşta o durumda düşünmedik önceden de aklımıza gelmedi Her şey çok anı oldu yani
2. Doğumumda zaten ya hiç kimse yada annem bide doğumdan sonra hemen kimsenin gelmesini istemiyorum hele kv hatta 40 çıkana kadar gelmese iyi olurAnlamadığım , bu süreçte annen nerdeydi , onu neden istemedin yanına ?
Dogumlarimda annemden başkasını istemedim yanımda , bir de eşim vardı ..o kadar tahammülsüzdüm ki onlari bile kırdım geçirdim ..bide yeri geliyor kalkıp tuvalete gidemiyorsun ,temizliğini yapamıyorsun ,kayınvalidenin bu durumda yardımı dokunmaz ..Anne belki gelemeyecek durumdaydı, o zaman bir kardeş yada arkadaş bulunmalı yanında ..Asla kayinvalideni isteme bir dahakine ..
Bu isteklerini çekinmeden sırala ..herkesle açıkça konuş ve bebeğin için kendini düşünmek zorunda olduğunu söyle.2. Doğumumda zaten ya hiç kimse yada annem bide doğumdan sonra hemen kimsenin gelmesini istemiyorum hele kv hatta 40 çıkana kadar gelmese iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?