• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım, çaresizim...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz, tavsiyeleriniz için... kızım hala gündüz uyumuyor.. elim kolum bağlanmış durumda.. hoş uyusa bile, abisi öle bi bağırıyo ki onun sesine uyanmaması imkansız.. yakınımda kayınvalidem var ama rahatsız malesef.. eltimle aynı binadayız o da 5 ay önce 3. çocuğunu kucağına aldı.. anlayacağınız benim benden başka kimsem yok.. çok sabırlıymdır,bi gün bunalıp oturup hüngür hüngür ağlıcan deseler inanmazdım.. öle hemen kızmam, öfkelenmam, bağırmam.. kontrollüyümdür.. doğum hikayemde de yazmıştım.. hamileliğimde hormonlara bile yenilmeyim dokuz ay boyunca tuttum kendimi... ama bu başka.. insanın yetemediği yerler ve zamanlar oluyıomuş meğer. bilmezdim, bunu öğrendim..bu zamana kadar zorlandığım şeyler için, en fazla zor dedim ama şimdi ilk defa çok zor diyorum... şükrediyorum, çocuklarımı çok seviyorum.. ve dört gözle çocuklarımın büyümesini bekliyorum... Allah hepimize, tüm annelere yardım etsinnn

canım, benim bir arkadaşım doğduğundan beri hiç biberon vermedi bebeğine bilerek vermedi yani. onun yerine hep bardak kullandı. 4.5 ay biraz erken belki ama ben onun bebeğini 6aylıkken gözümün önünde koca bardaktan lıkır lıkır su içerken gördüm, inanamadım. kendi oğlum da biberonu reddetti 7. ay civarı. ona da bardak kullandım. o kadar kolay alıştı ki, şimdi her şeyi içebiliyor bardaktan. diyeceğim o ki; kaşıkla devam sütü içirmeye çalışıyorsun ama doymuyor ya hani, devam sütünü bardakla vermeye çalış bakalım içebilecek mi. Şimdi içemese bile 1 ay sonra lıkır kır içer en azından o zaman geceleri karnı tok yatar da biraz rahat edersin canım. içemez deme, çok çabuk alışıyorlar, içer merak etme. küçük küçük denemelerle alıştırmaya çalış bakalım ne olacak..

bu arada ben de bebeğime doğduğu güne beri tek başıma bakıyorum. seni çok iyi anlıyorum. allah sabır versin canım. isyan etme, geçecek bugünler diye düşün sabretmeye çalış :(

Canim yazdiklarini okudum,

Benim kuzende ayni sorunu yasiyordu. Yemek konusunda sana fikir veremem ama yatmama konusunda odasina at kapisini kapat o aglar aglar uyur. Bunu cocuk doktoru soyledi kuzenime. Biliyorum anne olunca dayanamiyordur insan ama gercekten 1 haftada cocuk alisti. 1 hafta zor oldu ama sonuc kafa dinleyip isini yapip kendine zaman ayira bilen bir anne. Nekadarda bebek olsalar bizden cok daha zekalilar. Insallah denersin ve sonucunu alirsin. Allah yardimcin olsun canim. Bebislerini op benim yerime..

Back