- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
arkadaşlar bebeğim 4,5 aylık.. öle çok zorlandığımız konu var ki.. yardımcı olan annelere minnettar kalıcam.. birincisi benim şu an sütüm az..ama kızım biberon almıor kesinlikle.. kaşıkla da doğru düzgün içemior devam sütünü.. yani doymuyor çoğu zaman.. alışır mı biberona, nasıl alıştırabilirim.. geceleri sütüm yetmiyor.. napıcam ben.. ikincisi 2 yaşında oğlum var.. haliyle iki bebek zor oluor... ama ben gün içinde kesinlikle ne eve, ne de kendime zaman ayırabiliorum.. çünkü kızım ayakta sallanarak uyuyor.. salllamayı bırakıyım hemen gözünü açıyor..yok yok yok.. inanın her yolu denedim.. çocuk uyumuor. tamam uyudu die yerine götürüorum.. hemen gözünü açıyor.. yalancı meme falan da emmiyor.. ayağımda uyuyunca haliyle hiç bişey yapamıorum..bi fikri olan arkadaşların önerilerini bekliorum
tavsiyelrin için teşekkürler.. bi de 2 yaşında oğlum var.. o da çok yoruyo.. bi de bebek böle olunca, insanın psikolojisi çok kötü oluyor.. sürekli beni salla diyo... Allah yardımcımız olsun ya, inanılmaz zor..
canım bıde unuttum yazmayı
uyku ayeti nı oku tek sayı olarak 3 5 veya 7 bak mısıl mısıl uyuycak
(VECEALNA NEVMEKÜM SÜBATA)ayetını..
allah kolaylık versin hemde 2 kere. ben bildiğimi aktarayım inşallah yardımıcı olabilirim; süt için yapacak tek şey bol bol su içmek bu 1. ayrıca ek gıda dönemi başlamış bebeğinize uyumadan önce muhallebi tarzı mama yada anne sütüyle ezilmiş bisküvi gibi tok tutan besinler yedirmeye çalışın. anne sütü alan bebekler biberona zor alışıyor ama kaşığa daha kolay alışabilir. uyuması için sallanan anakucağı kullanabilirsiniz. en azından sadece eliniz yorulur. gaz sancısı için kimyon çok iyi geliyor sıcak suda demleyip ılık ılık verin. bildiğim iyi bir gaz ilacı var adını öğrenmek isterseniz mesaj atın. baş harfi s... kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?