cok bekledim ama olacak mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ya kızlar dugun hazirliklari, balayi vs konularina bi goz attim da, o heyecanlar, evli olarak gecirilen ilk gunun heyecanı ve mutlulugu, sevdigin insani artik hep yanında gorebilmek, geceleri artik yalniz uyumamak, herzaman yaninda birinin olmasi, herseyi paylasmak, en basitinden sabah kalktiginda ruyani hemen anlatabilecegin birinin yaninda olmasi, aksam yemeklerini yalniz yememek vs vs daha birsuru guzel sey...oyle ozeniyorum ki bunlara keske ben de yasayabilsem. Cok bekledim o ozel insanla karsilasmak icin ama birturlu karsilasamiyorum, oyle geciyor iste hayat bos bos. Hayat daha guzel olurdu anlasabildigin, sevdigin bir insanla, insanin psikolojisi bile duzelir cunku sevildigini, sahiplenildigini bilmek ister insan, bunlar olmadan , ask olmadan hayat oyle bos geliyor ki insana. Keske sizler gibi butun bunlari yasayabilsem ama yas geciyor ve gittikce gec oluyor
Birgun bana da nasip olur mu acaba...Dua ediyorum 3 senedir bakalım..

Canım elbet seninde bir yerlerde nasibin vardır.Ve en kısa zamanda kavuşursun canım.

Tabikide herkesin bi yerlerde kısmati vardır. Sana katılıyorum kahvecim en güzel yıllarımızın bir aşk bir heyecan olmadan geçmesi hoş değil...

kısmetın bı yerde senı beklıyoo

ve öle bı anda cıkcakkı karsına cookk mutlu olcaksınn :smiley-cool:

Sevdiğim sevildiğim biri var...
Evlenebiliyomuyuz. Bir yuvaya sahip olabiliyormuyuz.
Akşamı iple cekmek. Daha bir çok şey için zamana ihtiyacımız var ne yazık ki.

Kısacası olsada bi dert olmasa ikibin dert:çok üzgünüm:

Valla çok güzel özetlemişsin canm..

Bil mukabele diyorum.

Allah herkese hayırlısınız nasip etsin.Umarım en kısa zamanda hayatınızın aşkını bulursunuz..

olur canım yüce rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olurm

umudunu kestiğin hiç beklemediğin bir anda olucak
genellikle öyle olur süpriz gibi çıkar
bir yerlerden...

ben 7sene görüştüm hani hep onla olcak sandım
ayrıldım hiç olmaz dedğim biriyle 5ayda oldu...

hoffffff bilmiyorum kızlar
bekle bekle umit te bi yere kadar beslenebiliyor artık

hoffffff bilmiyorum kızlar
bekle bekle umit te bi yere kadar beslenebiliyor artık

İnşallah en yakın zamanda olur, Allah gönlüne göre versin canım, erken olup mutsuz olacağına varsın geç olsun temiz olsun, bunda da vardır bir hayır.

yazını okurken gözlerim doldu çünkü aynı duyguları ben de yaşıyorum..
elden bişey gelmiyor ki dua etmekten başka...

Bunun dışında birde şunlar var tabiki:
Eğer eşler çalışıyorsa evin işi,yemekler,temizlik he birde çocuk varsa onun eğlendirme kısmı..yerimseniben
Biz dün akşam mesela evde köşe kapmaca oynadık , üç kişi evde köşe kaptık,sonra sıkıntıdan evde koltuk kapma yarışı yaptık daha sonrada en son boyama kitabına renkli renkli boyalarla boyama doyasıya,kim daha güzel boyayacak aceba diyerek..kaydirigubbakcemile3
Sakın böyle umutlarını yitirme Rabbim hayırlısını verecektir,alınyazısı kısmet ben çok inanırım...Hep derler aradığında bulamassan çünkü o bir yerlere gizlenmiştir,hiç ummadığın bir zaman karşına çıkacaktır ..
Umud ediyorumki seninde gönlünü alacak insan bir gün karşına çıkacaktır

hayırlı şeyler isteyenlerin hayırı şeylerle karşılaşacağına eminim..

dünyadaki küçük cennetine kısa zamanda kavuşursun inşallah..

Canım yaşın kaç bilmiyorum; ama sanıırm tüm bekarlar bunu hhissediyor ( sevgilisi olanlkardan bahsetmiyorum ) ben de senin gibi düşünüyorum.. 21 yaşındayım, ümidim var ama.. :teytey:

canım yaş bizden geçti diyon acaba yalını sorsan ayıp olur mu kafamçokkarıştı CADIARZU

canım yaş bizden geçti diyon acaba yalını sorsan ayıp olur mu kafamçokkarıştı CADIARZU

Üstte yazmış arkadaş, be nmde sonradan gördüm.. 29 galiba.. Ama hiç belli olmaz, aşkın yaşı yoktur.. yerimseniben

cnm bu işler kısmet meselesi nerde nasıl karsına cıkcak bilemezsin hiç
bide cok isteyincede olmuyo sankii biraz kafaya takma kendi haline bırak düşünme bu durumu
seninde kısmetin illaki var bir yerde seni bekliyo vaktini saatini sonucta dogum ölüm ve nikah !
hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…