- 28 Aralık 2017
- 72
- 37
-
- Konu Sahibi Minnosunubekleyen
Teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığın için canımEvlimisin bilmiyorum ama hamilelikten şüphen varsa olabilirsin
Ben yerleşme kanaması yaşamıştım o ay ilk defa başıma geldiği için bişey olduğunu anlamıştım ama eğer hamilelik beklemiyosan başka bi sıkıntı da olabilir doktora git bence canım ama ondan önce test yapmalısın
Teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığın için canımevet evliyim hamilelikte düşünüyorum ama hiç böyle bir kanama olacağı aklıma gelmemişti. Ağrı olmuş muydu sende de? Sadece dün ağrım oldu benim ama hastalanacak gibi bir agri
Kanamanin rengi kirmiziysa bu reglin gelecegini isaret eder. Ama acik pembe kahverengi ise yerleşme kanamasi olabilir
Su an ben de yukrda anlttgin gibi yasiorm. Hafif bi regl sancisina benzer agrim oldu belimde gittim baktm peceteyi bastrnca cok cok acik bi damla leke vardi. Aksamdan beri sokulemedi.sonra o agrim gitti. Bikac gundur belimde sag tarfimdaki kemikte agri var. Gece de baslyan bacak agrim var soguk almisim gibi.bu arada bat da 24 u . Yani bugunBendeki kanama kıpkırmızıydı bildiğin kan ama yerleşmeydi
Su an ben de yukrda anlttgin gibi yasiorm. Hafif bi regl sancisina benzer agrim oldu belimde gittim baktm peceteyi bastrnca cok cok acik bi damla leke vardi. Aksamdan beri sokulemedi.sonra o agrim gitti. Bikac gundur belimde sag tarfimdaki kemikte agri var. Gece de baslyan bacak agrim var soguk almisim gibi.bu arada bat da 24 u . Yani bugun
Bendeki kanama kıpkırmızıydı bildiğin kan ama yerleşmeydi
Ohoo ona bakarsaniz benim arkadasim 10 gun boyunca pihtili oluk oluk kan akitarak yerleştirmiş cocugupink hayatimda boyle kanama gormedim cocuk bezi kullandm 10 gün diyor
Ay insllh yaa. Uyku girmio gozumeHemen test yapmalısın hamilelik ihtimali yüksek görünüyor
Tamam canım haber veririm hadi inşallah diyelimRica ederim canımağrım olmamıştı benim kanama geldiğinde ama adet ağrısı gelipde olmayan gebelerde var .... Eğer kısa süreli ağrın olupda kesilirse büyük ihtimalle hamilesin demektir bildiğin bir rahatsızlığında yoksa tabi kist gibi
ama neticede adet öncesi yaşanan o ağrı en fazla 1 gün sürer sonra adetin gelmesi lazım
Yerleşme kanamasının miktarı çok azdır ve fazla sürmez kesilir. Eğer kanaman çoğalırsa adet görmüş olursun o zaman. Yarın kanaman çoğalmazsa bence hemen test yap
Hayırlısı olur inşâllah banada haber ver emi
Çok açık kirmiziydi sonra kahverengiye döndü canimKanamanin rengi kirmiziysa bu reglin gelecegini isaret eder. Ama acik pembe kahverengi ise yerleşme kanamasi olabilir
İnşallah ikimizden de hayırlı haber gelir canımSu an ben de yukrda anlttgin gibi yasiorm. Hafif bi regl sancisina benzer agrim oldu belimde gittim baktm peceteyi bastrnca cok cok acik bi damla leke vardi. Aksamdan beri sokulemedi.sonra o agrim gitti. Bikac gundur belimde sag tarfimdaki kemikte agri var. Gece de baslyan bacak agrim var soguk almisim gibi.bu arada bat da 24 u . Yani bugun
Insllh cnm test yapick misin bugunİnşallah ikimizden de hayırlı haber gelir canım
Yaptım canım çift çizgiInsllh cnm test yapick misin bugun
Canım test yaptım biraz önce çift çizgi çıktıRica ederim canımağrım olmamıştı benim kanama geldiğinde ama adet ağrısı gelipde olmayan gebelerde var .... Eğer kısa süreli ağrın olupda kesilirse büyük ihtimalle hamilesin demektir bildiğin bir rahatsızlığında yoksa tabi kist gibi
ama neticede adet öncesi yaşanan o ağrı en fazla 1 gün sürer sonra adetin gelmesi lazım
Yerleşme kanamasının miktarı çok azdır ve fazla sürmez kesilir. Eğer kanaman çoğalırsa adet görmüş olursun o zaman. Yarın kanaman çoğalmazsa bence hemen test yap
Hayırlısı olur inşâllah banada haber ver emi
Canım test yaptım biraz önce çift çizgi çıktıruyamdabir kadın sen hamilesin kızın olacak dedi adına kadar söyledi duramadim sabah gidip test aldim sonuç pozitif
Hayrli olsn cnm saglikla ilerlesn insllh.Yaptım canım çift çizgi
Sağol canım inşallah en kısa zamanda sende mutlu haberi alırsınHayrli olsn cnm saglikla ilerlesn insllh.
Ben de az once yaptm negatf malesef. Diger aylra kaldi