Çok az miktarda kanamam var neden olabilir?

Minnosunubekleyen

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
72
37
Merhaba kızlar. Normalde regl olmama 5-6 gün varken hastalandım. Ya da hastalandigimi sanıyorum bilmiyorum. Dün akşam regl olacakmisim gibi bir ağrı vardı kasiklarimda ve goguslerimde. akşam bir kaç damla kan geldi hastalandım sandım ama sabah baktım yine bir kaç damla kan var bütün gün toplamda bir-iki damladan fazla olmadi. Normalde döngüm çok düzenlidir ve ilk 2 gün çok kanamam olur. Bu sefer çok garip bir durum yaşıyorum herhangi bir ilaçta kullanmadım. Bu durumu yaşayan var mı aranizda neden olur ki? Doktora gitmeli miyim?

Evlimisin bilmiyorum ama hamilelikten şüphen varsa olabilirsin
Ben yerleşme kanaması yaşamıştım o ay ilk defa başıma geldiği için bişey olduğunu anlamıştım ama eğer hamilelik beklemiyosan başka bi sıkıntı da olabilir doktora git bence canım ama ondan önce test yapmalısın

Teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığın için canım evet evliyim hamilelikte düşünüyorum ama hiç böyle bir kanama olacağı aklıma gelmemişti. Ağrı olmuş muydu sende de? Sadece dün ağrım oldu benim ama hastalanacak gibi bir agri

Rica ederim canım ağrım olmamıştı benim kanama geldiğinde ama adet ağrısı gelipde olmayan gebelerde var .... Eğer kısa süreli ağrın olupda kesilirse büyük ihtimalle hamilesin demektir bildiğin bir rahatsızlığında yoksa tabi kist gibi
ama neticede adet öncesi yaşanan o ağrı en fazla 1 gün sürer sonra adetin gelmesi lazım
Yerleşme kanamasının miktarı çok azdır ve fazla sürmez kesilir. Eğer kanaman çoğalırsa adet görmüş olursun o zaman. Yarın kanaman çoğalmazsa bence hemen test yap
Hayırlısı olur inşâllah banada haber ver emi

Bendeki kanama kıpkırmızıydı bildiğin kan ama yerleşmeydi
Su an ben de yukrda anlttgin gibi yasiorm. Hafif bi regl sancisina benzer agrim oldu belimde gittim baktm peceteyi bastrnca cok cok acik bi damla leke vardi. Aksamdan beri sokulemedi.sonra o agrim gitti. Bikac gundur belimde sag tarfimdaki kemikte agri var. Gece de baslyan bacak agrim var soguk almisim gibi.bu arada bat da 24 u . Yani bugun

Hemen test yapmalısın hamilelik ihtimali yüksek görünüyor

Ohoo ona bakarsaniz benim arkadasim 10 gun boyunca pihtili oluk oluk kan akitarak yerleştirmiş cocugu pink hayatimda boyle kanama gormedim cocuk bezi kullandm 10 gün diyor

Var işte böyle örneklerde oluyor ama belki düşük tehlikesi atlatmışda olabilir o şekilde ve uzun süren bi kanama normal değil çünkü

Tamam canım haber veririm hadi inşallah diyelim

İnşallah ikimizden de hayırlı haber gelir canım

Canım test yaptım biraz önce çift çizgi çıktı ruyamdabir kadın sen hamilesin kızın olacak dedi adına kadar söyledi duramadim sabah gidip test aldim sonuç pozitif

Canım test yaptım biraz önce çift çizgi çıktı ruyamdabir kadın sen hamilesin kızın olacak dedi adına kadar söyledi duramadim sabah gidip test aldim sonuç pozitif

Ay çok sevindim canım ya ama ben demiştim ihtimal yüksek diye hemen kan ver
Sağlıkla yükselir inşallah değerin♥
Banada dua et olurmu bu ay sağlıkla inşallah bende kalayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…