- 28 Aralık 2017
- 72
- 37
-
- Konu Sahibi Minnosunubekleyen
Sağol canım inşallahAy çok sevindim canım ya ama ben demiştim ihtimal yüksek diyehemen kan ver
Sağlıkla yükselir inşallah değerin♥
Banada dua et olurmu bu ay sağlıkla inşallah bende kalayım
Teşekkürler ederim canımSenin adina cok sevindim hayirli olsun tebrik ederim M Minnosunubekleyen
Benimde normalde adetime 2 gun varken adet oldum ama genelde kanaman ilk iki gun cok yogun gelirdi bu ay o kadar yoğunluk yok 3.gunde nerdeyse bitmek uzere gibi cok az normalde 1 hafta olurum . Sizce neden olabilir .bu ara da evliyim cocuk istiyoruz
Yok daha yapmadım insallah oyledir hic umudum yokTeşekkürler ederim canım ♥♥♥ darısı tüm isteyenlerin başına inşallahbence seninki de yerleşme kanaması olabilir test yaptın mı? Erken gebelik testlerinden al bı tane dene bence
Bir gün önce bana arkadaş gel test alalım bı bakalım dedi. Mumkunati yok 8 gün önceki HCG testim 0.100 çıktı dedimYok daha yapmadım insallah oyledir hic umudum yok
Tabi kiBir gün önce bana arkadaş gel test alalım bı bakalım dedi. Mumkunati yok 8 gün önceki HCG testim 0.100 çıktı dedimertesi gün ben şok yani benimde umudum yoktu ama oluyor işte Allah'ın hikmeti
Yerleşme kanaması 3-4 gün sürüyormuş ve kahverengi tonlarda sen doktordan önce bı test al yap benceTabi kiama ben bugun doktora gidicektim gidemedim sanirim adet kanamasi devam ediyor ama o kadar yoğun degil :)
Gercekten mi ? Ben sadece bir gun suruyor saniyordum yerlesme kanamasini :)Yerleşme kanaması 3-4 gün sürüyormuş ve kahverengi tonlarda sen doktordan önce bı test al yap bence
İnternetten hangi kaynağı okuduysam 3-4 gün sürebilir köyü renkli olur diyor canımGercekten mi ? Ben sadece bir gun suruyor saniyordum yerlesme kanamasini :)kiz vallaha icime bi umut soktun su an
Ay insallah insallahhh hep beraber olsun mutlulugumuz yaİnternetten hangi kaynağı okuduysam 3-4 gün sürebilir köyü renkli olur diyor canımhadi inşallah güzel haberini paylasirsin
İnşallah kuzum bende herkes hamile kalsın istiyorumAy insallah insallahhh hep beraber olsun mutlulugumuz yaben de olunca baskasinda olmayincacok uzuluyorum . Bende de olsun ama baskasinda dahasi olsun istiyorum hep
Allah razi olsun sizdenİnşallah kuzum bende herkes hamile kalsın istiyorumisteyen herkese nasip olsun hamislerin duası kabul olur diyorlar bende isteyen herkes için dua ediyorum
İnşallahAllah razi olsun sizdensaglicakla bi avazda bebisinizi kucaginiza alirsiniz insalllah
Ne kadar minnaksinizİnşallahdaha çok minnagiz ama
Buranın hesabı 3 diyor ama 4.5 haftaligizNe kadar minnaksiniz
Oooyyysssssssss masallllaaahhhhBuranın hesabı 3 diyor ama 4.5 haftaligizpazartesi randevumuz var bakalim
Çok tuvalete gidiyorum bı de çok acıkıyorum şuanOooyyysssssssss masallllaaahhhhbelirtilerin var mi ♡ hissetmesen bile varligini bilmek mutluluk verici
Çok tuvalete gidiyorum bı de çok acıkıyorum şuanarada da çok hafif bulantı yapıyor
Ablam 65 kilo ile hamile kaldi yedi yedi ne bulduysa yediayy kizzz kilo almaya baslamissin bile desene tut bogazini
Valla başladım galibaAblam 65 kilo ile hamile kaldi yedi yedi ne bulduysa yedidogum yapti aldigi kilolar duruyo ve 80 kilo su an