Çok az miktarda kanamam var neden olabilir?

Senin adina cok sevindim hayirli olsun tebrik ederim M Minnosunubekleyen

Benimde normalde adetime 2 gun varken adet oldum ama genelde kanaman ilk iki gun cok yogun gelirdi bu ay o kadar yoğunluk yok 3.gunde nerdeyse bitmek uzere gibi cok az normalde 1 hafta olurum . Sizce neden olabilir .bu ara da evliyim cocuk istiyoruz

Teşekkürler ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bence seninki de yerleşme kanaması olabilir test yaptın mı? Erken gebelik testlerinden al bı tane dene bence

Bir gün önce bana arkadaş gel test alalım bı bakalım dedi. Mumkunati yok 8 gün önceki HCG testim 0.100 çıktı dedim ertesi gün ben şok yani benimde umudum yoktu ama oluyor işte Allah'ın hikmeti
Tabi ki ama ben bugun doktora gidicektim gidemedim sanirim adet kanamasi devam ediyor ama o kadar yoğun degil :)

İnternetten hangi kaynağı okuduysam 3-4 gün sürebilir köyü renkli olur diyor canım hadi inşallah güzel haberini paylasirsin
Ay insallah insallahhh hep beraber olsun mutlulugumuz ya ben de olunca baskasinda olmayincacok uzuluyorum . Bende de olsun ama baskasinda dahasi olsun istiyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…