Çok az miktarda kanamam var neden olabilir?

Senin adina cok sevindim hayirli olsun tebrik ederim M Minnosunubekleyen 🧚‍♂️💕

Benimde normalde adetime 2 gun varken adet oldum ama genelde kanaman ilk iki gun cok yogun gelirdi bu ay o kadar yoğunluk yok 3.gunde nerdeyse bitmek uzere gibi cok az normalde 1 hafta olurum . Sizce neden olabilir .bu ara da evliyim cocuk istiyoruz 😂😁🤲

Senin adina cok sevindim hayirli olsun tebrik ederim M Minnosunubekleyen 🧚‍♂️💕

Benimde normalde adetime 2 gun varken adet oldum ama genelde kanaman ilk iki gun cok yogun gelirdi bu ay o kadar yoğunluk yok 3.gunde nerdeyse bitmek uzere gibi cok az normalde 1 hafta olurum . Sizce neden olabilir .bu ara da evliyim cocuk istiyoruz 😂😁🤲
Teşekkürler ederim canım ♥️♥️♥️ darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🤗🤗 bence seninki de yerleşme kanaması olabilir test yaptın mı? Erken gebelik testlerinden al bı tane dene bence🤗

Bir gün önce bana arkadaş gel test alalım bı bakalım dedi. Mumkunati yok 8 gün önceki HCG testim 0.100 çıktı dedim😂 ertesi gün ben şok 😂 yani benimde umudum yoktu ama oluyor işte Allah'ın hikmeti🤗
Tabi ki 😂🧚‍♂️ama ben bugun doktora gidicektim gidemedim sanirim adet kanamasi devam ediyor ama o kadar yoğun degil :)

İnternetten hangi kaynağı okuduysam 3-4 gün sürebilir köyü renkli olur diyor canım🤗 hadi inşallah güzel haberini paylasirsin🤗
Ay insallah insallahhh hep beraber olsun mutlulugumuz ya 🤗ben de olunca baskasinda olmayincacok uzuluyorum . Bende de olsun ama baskasinda dahasi olsun istiyorum hep

X