• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok ayıp ama yardım lütfen lütfen lütfen ?

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
arkadaşlar ben tedavime yeni başladım
5 gunkük gonal f 450 kullandım fakat hemşire bana ilişki serbest demişti erkeğin muhakkak 2 gunde bir boşalması lazım dedi ve ben korkarak ilişkiye girdim ve eşim beni yanlış anladığı için içime .......dı. çok utanıyorum bunu yazarken özür dilerim. sizce buyuyen yumurtalara bişey olur mu.
hemşireye soramıyacagım çok utanıyorum ve çok korkuyorum tedaviyi keserler iğneler çöpe gider diye. iğne yapmaya başladığım 3 gunu oldu.

hic bisey olmaz merak etme yalniz transef öncesi en az üc gün basalmamaasi lazimyerimseniben
simdilik devam :lepi:

Arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim
bi,daha tövbe zaten
gitsin ne yaparsa yapsın :)
yalnız bende çok kazbızlıkta başladı iğneler yapar mı aldığım haplar
folik asit, vitaminler.

canımmm.. üzülme korkma öncelikle bikereden bişey olmaz tabikide ama söylentiye göre sperm yumurtanın gelişimini kalitesini etkliyormuş.. bundan sonrası için dikkatli olursun olur biter.. RABBİM meleğini sağlıkla-hayırla kavuştursun sana inş...

aaaa o şekilde ilişki yasak mıymış? bize sadece transferden 3 gün önceden itibaren bişi yapmayın demişlerdi. hoş biz stresten ve kavgadan sonucu alan kadar bişi yapamamıştık ayrı.

bende gonal f kullanıyorum aşılama için....bizde yaptık...dr bişey sölemedi...sadece aşılamadan önceki 3 gün yasak diye biliyorum....yumurtanın büyümesini engelliyomuymuş.? anlamadımki şimdi

selam canım merak etme bisi olmaz ama daha dikkatli ol hayırlı haberlerini bekliyoruz

deniz cim bu aşamada bir şey olmaz ama eşinin kulağını çekiver.. çatlatma iğnesi aşamasından sonra ilişki yasak....o arada başına gelirse tedavin risk alır bayağı. şu an endişelenecek bir şey yok, biz de yaşadık bu dönemleri için rahat olsun.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
yani ben bi an çok korkttum
hani bizim zaten yumurtalara ulaşamayan spermler var sperm yok diye tedavi oluyorum ama allahın işine karışılmaz olurda gelişen yumurtaları döllemeye çalışırlarsa yumurtalara bozarlarsa diye korkuyorum
of ya ne yapıcam inşallah bişey olmamıştır
hemşire çatlama iğnesinden sonra yasak dedi
ama onlar hangi boyut için yasak veya degil diyorlar o öenmli tabi
normal korunmalı şekline mi yasak değil diyorlar yoksa korunmasız mı farketmiyor mu :(

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
yani ben bi an çok korkttum
hani bizim zaten yumurtalara ulaşamayan spermler var sperm yok diye tedavi oluyorum ama allahın işine karışılmaz olurda gelişen yumurtaları döllemeye çalışırlarsa yumurtalara bozarlarsa diye korkuyorum
of ya ne yapıcam inşallah bişey olmamıştır
hemşire çatlama iğnesinden sonra yasak dedi
ama onlar hangi boyut için yasak veya degil diyorlar o öenmli tabi
normal korunmalı şekline mi yasak değil diyorlar yoksa korunmasız mı farketmiyor mu :(

inşallah diğer bekleyen arkadaşlarımın hayırlı haberlerinden sonra bende sizlere guzel haberler veririm sizden guzel haberler alırım arkadaşlar.

yumurtalarin catlamadiktan sonra birsey olmaz...catlatma ignesi olduktan sonra kesinlikle yasak....uzme kendini..bundan sonra daha dikkatli olursunuz...

korkma yavrum bısey olmaz ıcın rahat olsun. yumurta catlamadan sperm ıcerı nasıl gırsın. bundan sorasında dıkkatlı olursun sende. hadı hayırlısıylan bebenı kucagına alırsın ınsallah

çatlatma iğnesine kadar yasak yok. spermler rahime ve yumutaya birşey yapmaz. normal ilişki sebest yoksa her merkez tembihlerdi aman ha diye. çatlatmadan itibaren yasak hatta her türlüsü yasak hemşire 3 günlük perhiz olsun bu akşam masturbasyon yoluyla boşalsın demişti :utangac: kontrolden sonra güzel haberlerini bekliyorum kaydirigubbakcemile3

evet bende arkadaşlar gibi düşünüyorum. çatlatma iğnesinden sonra ilişki yasak. ondan öncesi serbest. ama yine de biz işimizi sağlama alalım dikkat edelim...

yumurta toplama ıslemınden 3 gun onecsıne kadar serbest

yanı bız yapmıstık sorun olmamıstı
tabı doktoruma danısmıstık:lepi:

deniz0509 çok ayıp ama...diye girmişsin konuya ama bence bu kadar sıkılmana utanmana gerek yok.normal şeyler bunlar.benim dr umda çatlatma iğnesine kadar hiçbi sakıncası olmadığını söylemişti.yani için rahat olsun

Back