• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok aşık oldum ama

Cok hossunuz ya yamyamlar ha :KK70:. Sadece duayla olacak ismi bu. Neyse
Ya duayla ncak benim işim adam bakıyo nolur ben yanlış bişi yapmıym adam gelsin ya lütfen Allah ım lütfen sizde dua ediverin işte ben size ederdimya söz veriyorum bu iş olursa ne isterseniz kargoyla yollicam valla bak nolur dua edinnnn lütfen olsunnnnn of ya:KK51:

Evli erkeklerin maşallahı var canım. Asla bir kadına bakmaz, onunla ilgilenmez, karısına oldukça sadık olurlar :KK53:

Benim samimi olmadığım bir arkadaşımın eşi ısrar etmişti bana. Seninle muhabbet etmek, bazen sesini duymak, gülüşünü izlemek istiyorum falan demiş pislik herif!!! Onca kızmama rağmen bunda kötü bi şey olmadığını dile getirmişti. Eşine bunu nasıl yaparsın, hiç mi utanmıyo musun? dediğimde ise eşimle ne alakası var? Ben sana sevgili olalım demiyorumki demişti. Bu kadar geniş ve rahat biriydi. Tabi sonra engelledim. Aynı ortamlarda bulunmamız gerektiğinde ise öküz gibi bakıyor. Demem o ki evli olması bi şey değiştirmiyor. Karakter meselesi bu. Umarım bekardır HOŞLANDIĞIN kişi. Ben bu duygunun AŞK olduğuna inanmıyorum. Ben bile 4 yıllık sevgilime yeni aşık oldum be :D aşık olmak o kadar kolay mı? Tanımadan etmeden aşk mı olurmuş?

N

Napıym ki bilsem takla bile atarım yeter ki gelsin :KK51:grrçekten

Böyle seylerle olacak ismi bu. Olacagi varsa olur zaten. Olacagi yoksa siz taklada atsaniz olmaz. Önemli olan adamin duygulari. Öyle bakismayla falan olmaz. Kendini bilen biri ilgisini belli eder birsekilde. Ki 45 yasinda koca adam. Sizinde yasiniz olgun olacak bir yasta. Ama siz tuturmussunuz lütfen bana gelsin, sebebsiz kiskancliklar falan. Bilemedim. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. Ortada elle tuturlur birsey yokken bu kadar kendini kaptirmak ne kadar dogru bilemedim. Mantigi devre disi birakmamak gerek.

Böyle seylerle olacak ismi bu. Olacagi varsa olur zaten. Olacagi yoksa siz taklada atsaniz olmaz. Önemli olan adamin duygulari. Öyle bakismayla falan olmaz. Kendini bilen biri ilgisini belli eder birsekilde. Ki 45 yasinda koca adam. Sizinde yasiniz olgun olacak bir yasta. Ama siz tuturmussunuz lütfen bana gelsin, sebebsiz kiskancliklar falan. Bilemedim. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. Ortada elle tuturlur birsey yokken bu kadar kendini kaptirmak ne kadar dogru bilemedim. Mantigi devre disi birakmamak gerek.
Adam sürekli bakıyo ki ama.ya ben mi yanlış anlıyorum ki ya hep etrafımda.siz benim çirkinim dememe bakmayın.insanlar dısarıdan beğenirler.neyse bana mı öyle geliyodur.bakmayayım mı yani adama siz diyosunuz ki yani bişi yapma dur öyle mi...ya şu an bütüüüüün hevesimi kursağımda bıraktınız :KK51:bi dua etmeye bile bin tane laf ediyosunuz ya kimse tanımadığı biri içiniyi dilekte bile bulunmaz olmuş.dünyanın geldiği hale bak:KK11:

Evli erkeklerin maşallahı var canım. Asla bir kadına bakmaz, onunla ilgilenmez, karısına oldukça sadık olurlar :KK53:

Benim samimi olmadığım bir arkadaşımın eşi ısrar etmişti bana. Seninle muhabbet etmek, bazen sesini duymak, gülüşünü izlemek istiyorum falan demiş pislik herif!!! Onca kızmama rağmen bunda kötü bi şey olmadığını dile getirmişti. Eşine bunu nasıl yaparsın, hiç mi utanmıyo musun? dediğimde ise eşimle ne alakası var? Ben sana sevgili olalım demiyorumki demişti. Bu kadar geniş ve rahat biriydi. Tabi sonra engelledim. Aynı ortamlarda bulunmamız gerektiğinde ise öküz gibi bakıyor. Demem o ki evli olması bi şey değiştirmiyor. Karakter meselesi bu. Umarım bekardır HOŞLANDIĞIN kişi. Ben bu duygunun AŞK olduğuna inanmıyorum. Ben bile 4 yıllık sevgilime yeni aşık oldum be :KK70: aşık olmak o kadar kolay mı? Tanımadan etmeden aşk mı olurmuş?
Tanıyıp nasıl aşık oluyosun asıl ilginç olan o.ben insanları tanıdıkça kaçıyorum genelde.aşk olacaksa tanımadan olur

Adam sürekli bakıyo ki ama.ya ben mi yanlış anlıyorum ki ya hep etrafımda.siz benim çirkinim dememe bakmayın.insanlar dısarıdan beğenirler.neyse bana mı öyle geliyodur.bakmayayım mı yani adama siz diyosunuz ki yani bişi yapma dur öyle mi...ya şu an bütüüüüün hevesimi kursağımda bıraktınız :KK51:bi dua etmeye bile bin tane laf ediyosunuz ya kimse tanımadığı biri içiniyi dilekte bile bulunmaz olmuş.dünyanın geldiği hale bak:KK11:

Dikkat ederseniz ben kac kere size umarim hakkinizda hayirlisi olur diye dua ettim. Herzamanda bundan yanayim. Amacim hevesinizi kursaginizda birakmak degil. Niye öyle olsun tanimam etmem. Sadece yasadiginiz heyecan ve tezcanlilik inanin garibime gidiyor. Anliyorum sizi, bende asik oldum. Yiyemedim, icemedim, karnima kraplar girerdi, göz hapsine almistim adami. Ama sizin kadar uc degildim ne biliyim. Önemli olan adamin size gelmesi degil. Sizin icin dogru insan olmasi. Ilk heyecanlar cok tatli olur evet ama böyle heyecanlar hissetigimiz insanlar icin sonradan kimbilir kac kisi keske tanimasaydim dedi. Ben onun icin size duam umarim hakkinizda hayirlisi olur. Üstelik ben size birsey yapmayinda demedim. Eger cok istiyorsaniz bu adami hayatinizda ilginizi belli edin dedim. Sanirim pek okumuyorsunuz yazdiklarimizi. Neyse hersey gönlünüzce olsun.

Kendi kendine gelin guvey olmak bu olsa gerek.
Biri hakkinda bilgi edinmek cok zor olmasa gerek.
Bir suru ihtimal var, adam belki evli belki sevgilisi var, belki sizle hic alakasi yok.size hic uygun biri degil belki de.
Yani suan yasadiginiz duygu anlamsiz, sonra cikip evliymis ams ben asigim ne yapacagim diyorlar, kendinizi bu kadar kaptirmaniz anlamsiz.
İstiyorum da istiyorum diye tutturuyorsunuz, cocukca.
Hayirlisi.

Ya dayanamiyacagim kalbinizi kirmak istemiyorum ama siz 32 yasind aoldugunuza emin misiniz. Sizde hicbir olgunluk göremedim kusura bakmayin. Bence adami elde etmek istiyorsaniz biraz olgunlasin. 45 yasindaki bir erkek sanirim hayatina olgun bir bayani almak ister.

Dikkat ederseniz ben kac kere size umarim hakkinizda hayirlisi olur diye dua ettim. Herzamanda bundan yanayim. Amacim hevesinizi kursaginizda birakmak degil. Niye öyle olsun tanimam etmem. Sadece yasadiginiz heyecan ve tezcanlilik inanin garibime gidiyor. Anliyorum sizi, bende asik oldum. Yiyemedim, icemedim, karnima kraplar girerdi, göz hapsine almistim adami. Ama sizin kadar uc degildim ne biliyim. Önemli olan adamin size gelmesi degil. Sizin icin dogru insan olmasi. Ilk heyecanlar cok tatli olur evet ama böyle heyecanlar hissetigimiz insanlar icin sonradan kimbilir kac kisi keske tanimasaydim dedi. Ben onun icin size duam umarim hakkinizda hayirlisi olur. Üstelik ben size birsey yapmayinda demedim. Eger cok istiyorsaniz bu adami hayatinizda ilginizi belli edin dedim. Sanirim pek okumuyorsunuz yazdiklarimizi. Neyse hersey gönlünüzce olsun.
Kızma tamam pamuk helva haklısın aslında:oops:napıym onu söyle gerçekten çok heyecanlıyım ve napayım bilmiyorum.dışardan çok soğuk ukala bi tipim aslında.ya nasıl şeyetsem bilmiyorum ki ben :KK51:

Ya dayanamiyacagim kalbinizi kirmak istemiyorum ama siz 32 yasind aoldugunuza emin misiniz. Sizde hicbir olgunluk göremedim kusura bakmayin. Bence adami elde etmek istiyorsaniz biraz olgunlasin. 45 yasindaki bir erkek sanirim hayatina olgun bir bayani almak ister.
:KK51:doğru diyosun.

Kızma tamam pamuk helva haklısın aslında:oops:napıym onu söyle gerçekten çok heyecanlıyım ve napayım bilmiyorum.dışardan çok soğuk ukala bi tipim aslında.ya nasıl şeyetsem bilmiyorum ki ben :KK51:

yok ne diye kizayim. Vallahi bende bilmiyorum ne diyecegim, sözlerim bitti.

Back
X