Çok aşık oldum ama

Sizde benim arkadaşımı gördüm. :KK48:

Herif sonradan evli çıktı o ayrı :KK70:

Lütfen bana gelsinnn söz veriyom buradan yazarım buraya yazan herkese istanbuldan ne istiyosa yollarım.çok pahalı olmasın tabi:KK49:dua edin lütfen bana gelsin ya:KK51:

Hm bencede sizdeki ask degil daha cok ne biliyim bir hoslanti, begeni. Hayirlisini dileseniz sizin adinniza daha iyi olmazmi siz illa bana gelsin beni secsin diyorsunuz.
Benden iyi nasıl bilebilirsiniz bilmiyorum ama ortada anlaşalım hayırlısıyla bir an önce bana gelsin:oops:

Muhabbet ediyormussunuz zaten. Bunu kendisine direkt sormaya ne dersiniz? Yani evliyse o zaman ne yapacaksınız? Bir an once ogrenin. Zaten öyle birşey yoksa içiniz rahat devam edersiniz..

Muhabbet ediyormussunuz zaten. Bunu kendisine direkt sormaya ne dersiniz? Yani evliyse o zaman ne yapacaksınız? Bir an once ogrenin. Zaten öyle birşey yoksa içiniz rahat devam edersiniz..
Evli değil de adam bana baksın istiyorum ki dua edinnn anca duayla bakar o yakışıklı bana çirkinimde acık:oops:

Benden iyi nasıl bilebilirsiniz bilmiyorum ama ortada anlaşalım hayırlısıyla bir an önce bana gelsin:oops:

Yok estafirullah amacim yargilamak degildi. Sadece biraz garibe gitti. Her insan duygularini farkli yasar. Umarim hersey dilediginiz gibi olur.

Amin dua edin nolur ya adam sürekli bakıyo da bakamıyorum ki utanıyorum

Eger bu adami cok istiyorsaniz madem ilginizi birsekilde belli edin. Böyle bakismayla biryere varilmazki.
Gerci bende benimkine sürekli bakiyordum :oops: Sonra bulusmadan bakamadim orasi ayri :KK68:

Eger bu adami cok istiyorsaniz madem ilginizi birsekilde belli edin. Böyle bakismayla biryere varilmazki.
Gerci bende benimkine sürekli bakiyordum :oops: Sonra bulusmadan bakamadim orasi ayri :KK68:
Ya bakamıyom ki ben ya üff bi de sürekli odasından çıkmayan hatunlar var saolsun ne fena millet ya yamyamlar.ay ben böyle bi yere varamam ya dua edinnnnn nolur

Back
X