Çok arkadaşım var ama galiba hiçkimsem yok

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Evet durum böyle. Bakınca gerçekten çok arkadaşım var ama dost diyip güvenebilceğim kimse yok. Bir aradayken müthiş gülüyoruz eğlnyoruz. Ama ben aramasam sormasam aramazlar coğu aramıyolar. ide benim grupla dağıldığımı biliyor ondan baska arkadasım yok sanıyo.insanların bu davranısları artık midemi bulandırmaya basladı. Yani yemin ederim kötü biri değilim herkese anlayıslı davranmaya calısıyorum ama neden böyle oluyoe anlamıyorım. İçim sıkılıyor gerçekten

Son düzenleme:
Ailen ve kendinden başka kimseye güvenme zaten çoğu sonunda hayal kırıklığı.. Sanırım çevrendeki insanlardan beklentin yüksek, senin onlara davrandığın gibi onlarında sana öyle davranmasını beklediğin için bu durum seni böyle incitiyor olabilir.. Bence çok kafana takmamaya çalış, onların yanındayken o anı düşün sadece, anlardan mutlu olmaya çalış. Ne dünü ne de yarını düşün. Ben çoğu zaman bunu yapıyorum ve mutlu olduğumu hissediyorum. Umarım zaman seni daha güzel insanlarla karşılaştırır, iyi akşamlar :)

ay ne kadar da beni anlatan bir paylaşım olmuş şuan canım benim.Maalesef ki günümüzün problemi bu bence aslında sadece biz değil herkes böyle düşünüyorbence sıkma canını.Zaten sıkınca da bişi olmuyor deneyimledim

Aynen öyle insan kensini yıpratıyor sadece düşününce, en iyisi insanlar nasıl davranıyorsa öyle davranmak kimseyi umursamamak :)

bu konuyu bir oku
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/neden-hic-arkadasimiz-yok.782965/

İste ben bunlari kaldiramadigim için bir tek arkadaşa sahip değilim. Yapmacıkliktan yada kuru kalabalıktan hic hoslanmam. Bir insan ya gerçekten dostum olur yada hic birseyim. Onursuz birlikteliklerse onurlu yalnizliklar her zaman iyidir. Bir gün gerçekten dostum olabilecek birine rastlarsam bas taci ederim ancak dostum olamayacak insani arkadaş diye hayatimda tutmam, kuru kalabaliga ihtiyaç yok hayatimda.. Bu şekilde inan çok mutluyum.

Emin ol çoğumuz bu hisse kapılıyoruz. Haklıyızda. Annem anlatır nerde o eski dostluklar derim hep. Günümüzde çoğu insan günü birlik yaşıyor. Yanındaysa güler eğlenir. Sen yokken kim varsa onlarla eğlenir. Sende öyle olmayı dene. Çok arkadaş az dost her zaman iyidir. İllaki bir iki kişi çıkacaktır karşına doğru düzgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…