Cok ama cok acil yardıma ihtiyacım var :( Kayınvalıdem ve eltim

sensizolmazkiii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
37
0
16
Ankara
MErhaba oncelıkle derdımı bende anlatmaktan baska care bulamadım :( Bana yardımcı olmanızı ümit edıyorum arkadaslar...

benım sorunum şu...kayınvalıdem ve eltim...kayınvalıdem hükmeden yöneten yönetmeyı seven fakat kımse tarafından yonetılmeyen yonetılmeyı sevmeyen bır ınsandır...Kendisi kayınvalıdesıyle yıllarca küs durumda kalmıstır su an düğünde bayramda görmek kaydıyla görüsüyorlar. Kayınvalıdem dıyorum ama daha evlenmedık düğünüme son 1 hafta kaldı ve benım kafam allak bullak oldu...Cok ayrılık yasadık cok seyı yuttum ama sabır tası catlayınca catlıyor malesef :( 4 senelık bır flörtün ardından 1 hafta sonra evlenıyoruz...Ve benım sorunum şu kayınvalıdemle hıc ama hıc anlasaıyorum cok zıttız ustelıkte saglıgım soz konusu olcak dıye korkuyorum kalp carpıntım fılan oluyor sureklı...Ve hep kendııs konusuyor ne bana ne aıleme nenısanlıma söz hakkı vermıyor süreklı lafımızı bölüyor...bı cok olay oldu affettım ama malesef söyle bı huyu var ben bır seyı yapmadıgım halde ben yapmısım ben söylemısım gıbı bı nevi iftira dıyelım bız buna süreklı yaaa süreklı bana bunu yapıyor söylemedıklerım basıma soylemısım gıbı kalıyor...Ypmadıklarım yapmısım gıbı gösterıyor ve üstüne üstlük yemınler edıyor...nısanlım annem ve ben hepımız benı savunduk ama o hala dıretıyordu ben haklıyım yemın ederımkı benım dedıgım gıbı oldu...vs gıbısınden...en sonunda dedım kı o kadar ınsan yalan mı soyluyor ? bı tek sen mı dogruyu söylüyorsun ?Aılemle konusurken bıle dıkkat etmyor ve ben buna dayanamıyorum üstelık babama sunu soyledı daha dün...sız ıkıncı planda kalıyorsunuz yanlıs anlamayın ama bız daha yakınız (ev olarak) sız ordan gelene kadar bız burdan hallederız dıyor...daha neler neler yaaa yaptıklarını anlatmak istemiyorum moralım bozuluyor bırıncı sorunumuz bu...

ıkıncı sorunumuz evlerımız cok yakın oldugu ıcın süreklı gelıp gıtmemı ıstıycek beklıycek ama bense bunu ıstemıyorum...bu kez kendı aıleme gıttıgım günler gözüne batcak bana o kadar gelmıyor dıycek bu kez evlendıgımızde esımle aram bozulcak sorunlar sorunlar.. :(

ücüncü sorunumuz eltim...kendisi cok yapmacık sahte bı ınsan...bunu goremeyen ınsanın ya kör olması laızm ya da onun yandaşı...eltımlede bı cok seyler yasadık ve ben artık sıkı fıkı olmak ıstemıyorum ama kaynanam bana baskı yapıyor senden bı rıcam var dıyor...düşman olmayacaksınız herkes görecek bz yumruk gıbı bırlık olacagız...vs...unutamam dıyorum yapamam bana yapılan onca seyı unutamam nasıl yapabılırım kı yapmacıktan gelıp gıdemem yapmacktan gülemem yüzüne yapamam dıyorum...benı zorluyor nısanlım anne zorlama ıstemıyor belkı ılerde olur dıyor...ama yok kayınvalıdem anlamıyor süreklı baskı pesınde...onun tek amacı (tüm ogullarını hatta tüm cocuklarını dıyım kızı daha cok kücük tüm hepsıını basında toplamak ve yumruk gıbı bır aıle olmak asla bölünmemek sımsıkı olmak istiyor) ama ben yapamıyorum edemıyorum :( yanı ben anlasamıyorum ama bunu kımse anlamıyor nısanlım 10 mevzudan 2 sini benım yanındaysa 8 i aılesınn tarafında oluyor :( cok kez ayrılmaya kalktık cok yıprandık ama bır emek soz konusuydu bır ask ve bu askı ayakta tutabılmek ıcın en büyük görev bana düşüyor...ben bu evlılıgı nasıl yurutebılırm ? Nişanlımla evlencez az zamanımız kaldı nasıl herseyı düzeltıp herkesı bosverıp kendı yuvamızla ılgılenmemızı saglıyabılırım ?? görüsmek istemedigim iki insan biri eltim biri kaynanam...ama mecur bırakıyorlar benı zorunluymusum gıbı bı durum soz konusu hal almıs...Ben napcam arkadaslar...elımı ayagımı nasıl cekcem ?? Ben sıkı fıkı olmak istemiyorum ama aleme gittigim günlerı bıle basıma kalkcaklar bıze o kadar gelmıyorsun dıye...nısanlımada dedım sen aılenle ıstedıgın kadar görüs ama ben anlasamıyorum görüsmek istemiyorum dedım...bana sunu soyledı ...oz aman bende sneın aılenle görüsmem...oysa benım aılemın ona en ufak bı zararı dokunmadı...ben elımı ayagımı bu ınsanlardan caktırmadan cekmessem eger elımı versem kolumu kurtaramam o derece vahim bi durumdayım...ve annem süreklı aglıyor kızım ateslere gidiyor dıye :( NApcam ben tecrubelı bayanlar...evlilikte yol kateden erkek ruhundan anlayan arkadaslar...ben nasıl kurtarcam kendımı napmam lazım :( YARDIMMMMM NOLURRRR

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama anneniz çok haklı.Siz bile bile ateşe yürüyorsunuz.Ben bu sorunların karşı taraf istemedikten sonra düzeleceğini sanmıyorum.özellikle bu forumda okuduklarıma dayanarak söylüyorum ki bu ilişkinin geleceği çok parlak değil.Çok üzüldüm inanın.Çıkmazda olmak çok zor.Bence ömür boyu ağlayacağınıza bir kaç ay ağlayın.Bir de ilişkiyi yürütmek benim görevim ya da buna benzer birşey yazmışsınız.Kim verdi ki size bu görevi.Evlilik asla tek taraflı yürümüyor.Kaldıramayacağınız yükleri üstlenmeyin bence

arkadaşım her şeyi bir güzel anlatmışsın. aşktan gözün kör olmamış yani, her şeyi görüyorsun, başına gelecekleri biliyorsun. bu açıdan çok şanslısın. evlendikten sonra bunları görseydin çok daha acı olurdu. sen baştan kabullenmişsin tek başına bu evliliği yürütmeye, kurtarmaya Allah yardımcın olsun. şimdi böyle her şeyle baş edebilecekmişsin gibi geliyor ama ben eşimin ailesiyle görüşmek istemiyorum diyerek olmuyor maalesef. hem de evleriniz çok yakınken. nişanlıyken böyleyse evlendikten sonra nasıl olacaklarını düşünmek istemiyorum. ayrıl demek kolay, ayrılmak zor biliyorum ama nişanlıyken ayrılmak evlendikten sonra pişman olup, başını duvarlara vurmaktan daha iyi bence. nişanlın şimdi 10 olaydan 2sinde yanında, evlendikten sonra onu bile bulamayabilirsin. tabii bunlar tahmin. evlendikten sonra tam tersi de olabilir ama açıkçası ben o ihtimale %1 bile şans vermiyorum çevremde ve bu sitede gördüklerimden sonra.
Allah yardımcın olsun, umarım kendin için en hayırlı kararı verirsin.

Off canm seni cok iyi anliyorum hep ayni sorunlar o yuzden uzuldum:( okuduklarimdan anladgm kadariyla esin biraz anneci disardan yorum yapmk cok kolay ama ben cok duydum cewremden yol yakinken don arkadasm duzelmezzz cunku kendini yipratrsin bosu bosuna. Egerki esin anneci olmasaydi bunlari soylemezdim sana...

Benim annem kızım ateeşlere gidiyor diye göz yaşı dökecekti ve ben o yola devam edecektim ha... Büyük konuşmayayım ama ben olsaydım şimdiye kadar çoktan onları hayatımdan defetmiştim telimi değiştirmiştim ve kafamı dagıtmak için kurslar gezmeler dersler cs ayarlamıştım kendıme. 2 3 aya zaten daha mantıklı düşünmeye de başlardım.

Sen geç bile kalmışsın ve hala nasıl düzeltebilirimin derdindesin. Yanlış yoldasın anneler en doğrusunu bilir... Kendinle birlikte anneni seni sevenleri de ateşe atıyorsun tek kendini değil.

Kusura bakmayın ama anneniz çok haklı.Siz bile bile ateşe yürüyorsunuz.Ben bu sorunların karşı taraf istemedikten sonra düzeleceğini sanmıyorum.özellikle bu forumda okuduklarıma dayanarak söylüyorum ki bu ilişkinin geleceği çok parlak değil.Çok üzüldüm inanın.Çıkmazda olmak çok zor.Bence ömür boyu ağlayacağınıza bir kaç ay ağlayın.Bir de ilişkiyi yürütmek benim görevim ya da buna benzer birşey yazmışsınız.Kim verdi ki size bu görevi.Evlilik asla tek taraflı yürümüyor.Kaldıramayacağınız yükleri üstlenmeyin bence

annem cok haklı evet ben bunu gore gore yapıyorum ama bır de su var...benım ıcın sımdıye kadar yaptıklarınıda hıc bı erkek kolay kolay yapmaz... Ve ben sırf 4 sene emek verdım o benı bekledı ben onu askerden gelmesı ıcn bekledım derken dolu dolu bır 4 sene yasadık...Ve bırbırımızın ılki olduguuz ıcın kendımızı oyle bır adapte etmısız kı sankı bırbırımız olmadan yasayamayız...cünkü daha once ayrılık yasadık nefes alamadık ıkımızde 4 gün sonra kapıma geldı ozur dıledı aılemde tekrar barıstık...artık aılelerde sıkıldıgı ıcın bu evlılıgın olmasından baska care yok...Cünkü yıprandılar babam bıle dıyor davetıyeler dagıtıldı herkes sehır dısından bıletlerını aldı sızın ıcın gelıyor düğüne 1 hafta kalmıs bızı delırtmeyın...vs vs....

Hayır bana o görevı kımse vermedı...Ama su da bı gercek kı yuvayı dişi kuş yapar...Her evın bır kadını oldugu gıbı bu evın kadınıda ben olacagım ıcın bu yuvayı dımdık ayakta tutması gereken sadece ben degılım evet ama büyük görev bana düşüyor bu da bır gercek

Benim annem kızım ateeşlere gidiyor diye göz yaşı dökecekti ve ben o yola devam edecektim ha... Büyük konuşmayayım ama ben olsaydım şimdiye kadar çoktan onları hayatımdan defetmiştim telimi değiştirmiştim ve kafamı dagıtmak için kurslar gezmeler dersler cs ayarlamıştım kendıme. 2 3 aya zaten daha mantıklı düşünmeye de başlardım.

Sen geç bile kalmışsın ve hala nasıl düzeltebilirimin derdindesin. Yanlış yoldasın anneler en doğrusunu bilir... Kendinle birlikte anneni seni sevenleri de ateşe atıyorsun tek kendini değil.

annemde cok sevıyor nısanlımı..su ana kadar en ufak bı problemlerı olmadı hep sıkı fıkı oldular can ciger oldular...Asla ama asla ondan yana bır kötülük zarar görmedıler..Dünya halı bu olmassa belkı karsıma cıkacak ınsan daha beter olabılır bu kez görümce derdı kayınbaba derdı olabılır...dertler hıc bı zaman bıtmez kı...Seviyorum dıye ben bıseylerı onarma cabasındayım...AŞK EMEK İSTER ve ben sunu rahatca dıyebılmek ıcın bu yoldayım...Ben savastım ben yaptım ben eemk verdım demek ıcın bu yoldayım...

Ve ben bu evlılıgı esımle bırlıkte yurutmek ıcın herseyı sarfetcem onunda bıseyler yapması ıcın azı seylerı alttan alcam...

bende evler yakın olduğu için malesef magdurlardan biriyim eğerki tavrını korumazsan yani onlar her çağırdıklarında tamam geliyorum dersen sürekli onlarda olmanı yada sürekli sende olmak istiyecekler herşeyine karışacaklar (benim başımda var ondan biliyorum) ama ben artık eskisi gibi gitmiyorum sürekli bahaneler uyduruyorum ama eşin eğerki seni tutuyorsa bu da bi yere kadar eğerki eşin anneciyse bu taktikte işe yaramaz bence iyi düşün en azından bu ev işini derim :31:

ben 9 sene çıktım eşimle 4 sene bana az bile geliyo, şu kadar yıl emek verdim şunu yaptım bunu yaptım diye diye ateşe yürüyosunuz kızların biçoğunda bu var, ben istediklerim olmasaydı o 9 seneyi siler giderdim yine aşık olurdum yine severdim aşık mezarı yok dünyada

annem cok haklı evet ben bunu gore gore yapıyorum ama bır de su var...benım ıcın sımdıye kadar yaptıklarınıda hıc bı erkek kolay kolay yapmaz... Ve ben sırf 4 sene emek verdım o benı bekledı ben onu askerden gelmesı ıcn bekledım derken dolu dolu bır 4 sene yasadık...Ve bırbırımızın ılki olduguuz ıcın kendımızı oyle bır adapte etmısız kı sankı bırbırımız olmadan yasayamayız...cünkü daha once ayrılık yasadık nefes alamadık ıkımızde 4 gün sonra kapıma geldı ozur dıledı aılemde tekrar barıstık...artık aılelerde sıkıldıgı ıcın bu evlılıgın olmasından baska care yok...Cünkü yıprandılar babam bıle dıyor davetıyeler dagıtıldı herkes sehır dısından bıletlerını aldı sızın ıcın gelıyor düğüne 1 hafta kalmıs bızı delırtmeyın...vs vs....

Hayır bana o görevı kımse vermedı...Ama su da bı gercek kı yuvayı dişi kuş yapar...Her evın bır kadını oldugu gıbı bu evın kadınıda ben olacagım ıcın bu yuvayı dımdık ayakta tutması gereken sadece ben degılım evet ama büyük görev bana düşüyor bu da bır gercek

Ben zaten durumun zor olduğunun ,öyle ha deyince ayrılınmadığının gayet bilincindeyim.Umarım üzerinize düştüğünü iddia ettiğiniz o yükün altında ezilmezsiniz.Aşk bitip te ki mecburen bitecek acı gerçeklerle yüz yüze geldiğiniz zaman da aynı güçte olabilirsiniz.Biz bu yaşımıza kadar ne aşklar gördük.Hayat sadece gerçeklerden ibarettir.Diğerleri sadece oyalamadık.Dilerim korktuğunuz hiç birşey başınıza gelmez,daima mutlu olursunuz

yaşı küçük heralde yoksa daha detaylı düşünürdü, bensiz nefes alamıyo ama 10 olaydan 8inde ailesini haklı görüyo bende senin ailenle görüşmem diye rest çekebiliyo, bu nasıl nefes alamamak, biz kadınlar hep buna inanmak isteriz zaten, dünyada hiçbi kadın bizim kadar sevilmemiştir, hiçbi kadın bizim kadar şanslı değildir, biz güçlüyüzdür arkamızda dağ gibi erkeğimiz vardır biz annelerimiz gibi olmayız,o bizi ezdirmez değilmi,konu sahibi şimdiden dişi kuş moduna girmiş dilerim kanatları yolunmaz

bu topik senın gıbı sorunlar yaşayanlarla dolu neredeyse bır çoğu evlenmeden önce neyın ne olduğunu bılıyorlardı senın gıbı düşünüp evlendıler ve sonrasında pişmanlık ınsan evleneceği zaman şimdi evlenmezsem bıdaha hıç evlenemem dıyemı düşünyor nedır bılmem olumsuzlukları sürekli görmeme çabası tabı bu yorucu sureç düğün sonrası kavgalara dönüşüyor ne evlendiğini anlıyorsun ne gelin olduğunu kvden zor bıkadın istediğimi yaparım ederım ama ele gune karşı ıyı göruncez nekadarda samımıyetsız

aslında benı en çok düşünduren nişanlının taraf olması özelıklede annnesının tarafında olması

4 yıllık emek için ömürlük skıntıya katlanacaksan buyur evlen. unutma şu an her şey senin kararına kalmış.
1 haftada karşı tarafı düzeltebileceğini düşünmüyorum. ama allah hayırlısını versin.

yol yakınken don derım ben.sen sorunları apacık gormusun zaten emın ol duzelmez bunlar duzeltemezsın evlenıncede duzelmıcek dahada kotu olacak,cunku nısanlında senın yanında değil anlatmıssın ,ayrılmak zordur senı anlarım ama ayrılınca bısure ağlarsın en fazla bı sene dıyım ama evlenırsen hergun ağlıcan buna emın ol.emek verdık okadar demıssın doğrudur ama olmaz bence evlenırsende bunlar devam ederse mutsuz olursun,evlendıkten sonrada buraya yıne bırsuru derdım var dıye konu acarsın muhtemelen.yınede karar senın tabıkı otur adamakıllı dusun evlılık bu basıt bısey değil.ama emınımkı bunu okuyan hıckımse sana dememıstrkı evlen sanmıyorum.hakkında hayrlısı olur ınsallah

merhaba
kv cok domınant baskın karakter bunu anladım pekı sız neden gereken yerlerde gerekenı soyleyıp tepkınızı bellı etmedınız bunu anlayamadım yanı kadın bastan rengını bellı etmıs kı bu bıle ıyı bır sey cunku kımılerı sınsı sınsı yapıyor bu daha fena ama sız gozunuze gozunuze sokulan bu haksızlıklara ıftıraya ve dahası aılenızle patavatsız konusmalarına neden tepkı gostermedınız kısacası kv nın bır daha bu sekılde davranmaması ıcın ne yaptınız ne soyledınız. ......evlendıgınız zaman tum bu olumsuzluklar katlanarak buyuyecek uzgunum ama bu boyle bunu bılıyorsunuz degıl mı yanı allah askına hakkını savunamamak ne demek soyle bır tanem sende duracagına onda dursun ya sen kaldırabılıyorsan onlarda kaldırabılır sımdıden bu denlı ezdırme kendını olmaz mı....ben sana kalk gemılerı yak demıyorum ama cok degıl bırkac yerınde tepkın ve tavrınla onunu alabılırsın kı sen su durumda tum bunları bılerek razı olarak dunya evıne gırmeyı goze almıs bulunuyorsun kv nın gozunde bunu bılıyorsun degıl mı hersey bastan bellı yanı kadın acık acık oynamıs kartlarını sen daha neden evlenınce caktırmadan sunu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım dıyorsun kı yapamazsın canım hıc bırını yapamazsın yaptırmazlar en bastan acık oynadın oynadın yoksa zor hala vaktın varken al tavrını koy tepkını bu sebebten bıtecekse de zaten hayırlısı bu olur canım be.

"alttan alıcam" kelimesini kullanmışsın ya, alttan aldıktan sonra zaten geçinip gidersin.
ama haksızlık yapıldığında boyun eğme, bu durumda mutlaka sesini çıkar, yüreğini soğut,
onların haklı olduğu yerleri de kabul edersen bu şekilde katlanırsın zaten.

Bence sen zaten kararını vermişsin
Annen kızım ateşe yürüyor dese de
Sen o ateşe bile bile gireceksin
Ama unutma sen o aşka 4 yıl emek verdin
Annen sana yıllarca...
Ne yapmalıyım diyorsun ya
İşin çok zor, tek çaren
Mesafe...

Yuvayı dişi kuş yapar, alttan alıcam .... Sen zaten şartlamışsın kendini

Sen yuvanı yap, kayınvaliden oğlunu başında taşısın, eşinde iki evin bir gülü olsun....

Olacak olan bu maalesef, yuva iki kişiyle kurulur, hep veren taraf olmak yorucudur. Hoş annesine rağmen bu yolda yürüyen birinin bizim tavsiyelerimize önem vereceğini de sanmıyorum.

4 yıllık emek demişsin ya 30 yıl emek verdiği yuvadan vazgeçenler var, hiç bir şey vazgeçilmez değildir. Şu an ki psikolojini anlıyorum ama inan bana 5 yıl sonra dönüp ardına baktığında keşke diyeceksin.

Umarım görünen köy durumu olmaz, umarım ben,buradaki tüm arkadaşlar ve annen hepimiz yanılırız ve sen çok mutlu olursun, bunu tüm samimiyetimle diliyorum.

MErhaba oncelıkle derdımı bende anlatmaktan baska care bulamadım :( Bana yardımcı olmanızı ümit edıyorum arkadaslar...

benım sorunum şu...kayınvalıdem ve eltim...kayınvalıdem hükmeden yöneten yönetmeyı seven fakat kımse tarafından yonetılmeyen yonetılmeyı sevmeyen bır ınsandır...Kendisi kayınvalıdesıyle yıllarca küs durumda kalmıstır su an düğünde bayramda görmek kaydıyla görüsüyorlar. Kayınvalıdem dıyorum ama daha evlenmedık düğünüme son 1 hafta kaldı ve benım kafam allak bullak oldu...Cok ayrılık yasadık cok seyı yuttum ama sabır tası catlayınca catlıyor malesef :( 4 senelık bır flörtün ardından 1 hafta sonra evlenıyoruz...Ve benım sorunum şu kayınvalıdemle hıc ama hıc anlasaıyorum cok zıttız ustelıkte saglıgım soz konusu olcak dıye korkuyorum kalp carpıntım fılan oluyor sureklı...Ve hep kendııs konusuyor ne bana ne aıleme nenısanlıma söz hakkı vermıyor süreklı lafımızı bölüyor...bı cok olay oldu affettım ama malesef söyle bı huyu var ben bır seyı yapmadıgım halde ben yapmısım ben söylemısım gıbı bı nevi iftira dıyelım bız buna süreklı yaaa süreklı bana bunu yapıyor söylemedıklerım basıma soylemısım gıbı kalıyor...Ypmadıklarım yapmısım gıbı gösterıyor ve üstüne üstlük yemınler edıyor...nısanlım annem ve ben hepımız benı savunduk ama o hala dıretıyordu ben haklıyım yemın ederımkı benım dedıgım gıbı oldu...vs gıbısınden...en sonunda dedım kı o kadar ınsan yalan mı soyluyor ? bı tek sen mı dogruyu söylüyorsun ?Aılemle konusurken bıle dıkkat etmyor ve ben buna dayanamıyorum üstelık babama sunu soyledı daha dün...sız ıkıncı planda kalıyorsunuz yanlıs anlamayın ama bız daha yakınız (ev olarak) sız ordan gelene kadar bız burdan hallederız dıyor...daha neler neler yaaa yaptıklarını anlatmak istemiyorum moralım bozuluyor bırıncı sorunumuz bu...

ıkıncı sorunumuz evlerımız cok yakın oldugu ıcın süreklı gelıp gıtmemı ıstıycek beklıycek ama bense bunu ıstemıyorum...bu kez kendı aıleme gıttıgım günler gözüne batcak bana o kadar gelmıyor dıycek bu kez evlendıgımızde esımle aram bozulcak sorunlar sorunlar.. :(

ücüncü sorunumuz eltim...kendisi cok yapmacık sahte bı ınsan...bunu goremeyen ınsanın ya kör olması laızm ya da onun yandaşı...eltımlede bı cok seyler yasadık ve ben artık sıkı fıkı olmak ıstemıyorum ama kaynanam bana baskı yapıyor senden bı rıcam var dıyor...düşman olmayacaksınız herkes görecek bz yumruk gıbı bırlık olacagız...vs...unutamam dıyorum yapamam bana yapılan onca seyı unutamam nasıl yapabılırım kı yapmacıktan gelıp gıdemem yapmacktan gülemem yüzüne yapamam dıyorum...benı zorluyor nısanlım anne zorlama ıstemıyor belkı ılerde olur dıyor...ama yok kayınvalıdem anlamıyor süreklı baskı pesınde...onun tek amacı (tüm ogullarını hatta tüm cocuklarını dıyım kızı daha cok kücük tüm hepsıını basında toplamak ve yumruk gıbı bır aıle olmak asla bölünmemek sımsıkı olmak istiyor) ama ben yapamıyorum edemıyorum :( yanı ben anlasamıyorum ama bunu kımse anlamıyor nısanlım 10 mevzudan 2 sini benım yanındaysa 8 i aılesınn tarafında oluyor :( cok kez ayrılmaya kalktık cok yıprandık ama bır emek soz konusuydu bır ask ve bu askı ayakta tutabılmek ıcın en büyük görev bana düşüyor...ben bu evlılıgı nasıl yurutebılırm ? Nişanlımla evlencez az zamanımız kaldı nasıl herseyı düzeltıp herkesı bosverıp kendı yuvamızla ılgılenmemızı saglıyabılırım ?? görüsmek istemedigim iki insan biri eltim biri kaynanam...ama mecur bırakıyorlar benı zorunluymusum gıbı bı durum soz konusu hal almıs...Ben napcam arkadaslar...elımı ayagımı nasıl cekcem ?? Ben sıkı fıkı olmak istemiyorum ama aleme gittigim günlerı bıle basıma kalkcaklar bıze o kadar gelmıyorsun dıye...nısanlımada dedım sen aılenle ıstedıgın kadar görüs ama ben anlasamıyorum görüsmek istemiyorum dedım...bana sunu soyledı ...oz aman bende sneın aılenle görüsmem...oysa benım aılemın ona en ufak bı zararı dokunmadı...ben elımı ayagımı bu ınsanlardan caktırmadan cekmessem eger elımı versem kolumu kurtaramam o derece vahim bi durumdayım...ve annem süreklı aglıyor kızım ateslere gidiyor dıye :( NApcam ben tecrubelı bayanlar...evlilikte yol kateden erkek ruhundan anlayan arkadaslar...ben nasıl kurtarcam kendımı napmam lazım :( YARDIMMMMM NOLURRRR

Midemi bulandıran cümledir..
Kpim sık sık kurar etrafa karşı göstermelik
, ben her duyduğumda Allah'ım yapmacık,sahte
insanları uzak et hayatımdan diye dua ederim içimden.
Çok benzer buldum bazı ayrıntıları kendimle..
Üzüldüm.. Evlenme diyeceğim dinlemeyeceksin.
Hiç üzülmezsin inşallah diyemeyeceğim biliyorum kesinlikle üzüleceksin..
Umarım az üzülürsün..

Back
X