Evet bel ağrım bugün başladı idrarda yanma ağrı var kurulama esnasında pembe leke geliyor az miktardabende de olmustu belinize vuruyor mu agri bendeki kanamali enfeksiyon ve kum döküyordum
Küçüklüğümden beri sürekli sistit olurum da bu çok fena cnm yaa idrarım gelmesin diye dua ediyorum vallahi artıkSistit olabilir. Bende de bir dönem çok olmuştu. Idrar esnasında gözümden yaş geliyordu. Monurol icio yattığımda sabaha çiçek gibi uyanıyordum.
Tabi doktor teşhis koysa daha iyi olur
İnsallah canim Allah razı olsunSoğan kürüne başlama nedenlerimden ilki bu idrar yolu enfeksiyonu. Yaşayan bilir ağrısını acısını. Ayaklarınızı asla üşütmemeniz lazım. Bol bol su için, birisi karbonatlı su demiş, limonlu su da faydalı olur. Sıkı giyinin, bol su için, iç çamaşırınızı sık değiştirin, günlük pedlerden uzak durun. Çünkü bu iltihap sanırım bir kere olunca tekrarlıyo hep. Tabi öncelikle düzgün bi doktora gidin. Geçmiş olsun basit bir tedaviyle geçer inşallah
İdrarım sık geliyor ama az değil idrar sonunda yanma ağrı pembe leke geliyor az miktardaPembe leke disindaki belirtiler idrar yolu enfeksiyonuna benziyor. Idrar renginiz koyu mu? Ve cok sıkıştığınız halde az idrar mi yapiyorsunuz?
Kum dokme gibi bir sey de olabilir.
Yanı ıdrar tahlılı yarım saatte cıkıyor enfeksıyon gecırıyosun %100 başka bısey olamazİdrarım sık geliyor ama az değil idrar sonunda yanma ağrı pembe leke geliyor az miktarda
Amin canım aminn inşallah yaa valla şuan bile idrara gitmiyorum korkudan ağrıdanEnfeksiyon belirtisi gıbı geldi bana. Sistit olmustum ben, aynı bu belirtiler vardı. Hatta pembe leke degıl bariz en son kan gelmisti de oyle gıtmıstim doktora.
Yuruyemıyordum o derece agrım vardı. Antibiyotik ıgne ıle ıkı gunde gecmıstı. Kum da olabilir tabii.
Korkmayın, agrı ıcın Allah yardımcınız olsun. Sonucu aldıgınızda unutmazsanız yazar mısınız?
Rabbım en kısa zamanda sifanızı versın
Idrar testinizi ne zaman yaptılar?Amin canım aminn inşallah yaa valla şuan bile idrara gitmiyorum korkudan ağrıdan
Benimde hayat kurtarıcımdı oSistit olabilir. Bende de bir dönem çok olmuştu. Idrar esnasında gözümden yaş geliyordu. Monurol icio yattığımda sabaha çiçek gibi uyanıyordum.
Tabi doktor teşhis koysa daha iyi olur
İnsallah kötü bisey değildir cnm benim evet aynen öyle yazıyor valla 10 dakikada bir idrara gidiyorumHayir hayir neti hic okuma nette mesane böbrek kanseri diyo zaten alakasi yok.sistit olmussun ben senede 1 kez olurum biliyorum antibiyotik verecktir dr bide bol su ic.
Canım kadın doğum 20 gün önce bir de halsizlik icin dahiliyeye gittim o da 1 hafta önce istedi bişey yok denildi kavga edip çıktım yoksa ağrı yanma neden var diye.Idrar testinizi ne zaman yaptılar?
Sen bizi dinle, kalk sımdı acile git. Dua edeceksin bak. Igne yaparlar antibiyotik verirler, guzel guzel uyursun.Canım kadın doğum 20 gün önce bir de halsizlik icin dahiliyeye gittim o da 1 hafta önce istedi bişey yok denildi kavga edip çıktım yoksa ağrı yanma neden var diye.
Öyle yapıcam da cnm araç olsa olmadı sabah erken saatlerde giderimBana idrar iltihabi gibi geldi. Bence egitim arastirma hastanesine gidin . Acilden giris yapin.
Yani idrar yaparken yanma cok fena . Allah yardimciniz olsun. 4 gun bu sekilde nasil bekliyeceksiniz.
Benimde öyle canım dakika da geliyor ama az değil de ağrılı geliyor.Bende enfeksiyon olduğunda abartmıyorum 20 saniyede bir idrara çıkma isteği oluyor damla damla ve ağrılı. Kadın doğumcum o ara adetli olduğum için test bile yapmadı çünkü içine kan da karışacağı için gerek duymadı belirtiler enfeksiyon belirtileri dedi ve hemen antibiyotik verdi ve zaten ilk dozdan rahatlama oldu.
Sonuç ne çıkmıştı ki canım yatırdı seniKorkunc bir aci , bende kanama da baslamisti
Zaten hastaneye yatiriyorum seni diyince doktor aglamaya baslamistim dugunum var benim diyeo da merak etme yetistiricem seni demisti , yetistirdi de gercekten
İnsallah canım benim evet sıcak du torbası koyuyorum bol su ama yine de ağrı fenaaGeçen yaz idrar yolu enfeksiyonu kapmıştım o kadar kötüydüm ki sağ böbreğimin ağrısıyla uyandım gece kendimi acile attım.Purinol ve Cipro çok iyi gelmişti belki sizede yazar eğer enfeksiyonsa.Çok geçmiş olsun biliyorum o duyguyu ben bi de uzun yola çıkmıştım deli gibi her benzinliğe uğruyordum resmen gözümden yaş geliyordu.Ayaklarınızı sıcak tutun üşütmemeye çalışın.Sıcak su torbası koyuyodum ben ayaklarımın altına.Umarım ciddi bişey değildir
Vajinadan geliyor belki.. Idrar yolundan değildir heraldeEvet bel ağrım bugün başladı idrarda yanma ağrı var kurulama esnasında pembe leke geliyor az miktarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?