Evet canım ağrı yanma sürekli idrara çıkma pembe leke gelmesi bunlar var.Idrar yolu enfeksiyonu ise hergun yıkayıp sade suyla çamaşır değiştir.. hele dar küçücük arada ip gibi dantelli mantelli bi adı var onların iç çamaşırlarından uzak dur.. bol rahat pamuklu olsun. Ayaklarını belini sıcak tut.. bol su iç. Kum olsa yanında ağrı olurdu varmı bilmiyom yanın ağrıyorsa kum taş olabilir. Bende çok çektim bu enfeksiyondan. Kacirma bile oluyordu. Yanma agri surekli tuvaletin geliyor hissi
Cabım doktora git duramıosan yıne gıt yarın doktora.Hastalıgının tedavısını biz çözemeyız .Foktorlar yardım etmelıler sızeMerabalar idrar yaparken ağrı yanma sorunu yaşıyorum idrardan sonra pembe leke geliyor az miktarda ve ağrı biraz sürüyor kasık ağrısı için kadın doğuma gittim yumurtalıklarda sorun yok dedi smear istedi fakat hala sonucum gelmedi ürolojiden randevu aldım fakat daha 4 gün varnetten baktım bir sürü neden yazmışlar çok korkuyorumm başına böyle bişey gelen var mı ağrıdan duramıyorum
cok gecmis olsun kumdur muhtemelen enfeksiyonla birleşince oyle olmustu bende..ben acile gitmistim bi gidin istersenizEvet bel ağrım bugün başladı idrarda yanma ağrı var kurulama esnasında pembe leke geliyor az miktarda
Bende yasadim berbat birşey.. arkadaşları dinle acile git iğne yaparlar rahat edersinEvet canım ağrı yanma sürekli idrara çıkma pembe leke gelmesi bunlar var.
Bak sana bana doktorun dediğini soyleyim sarı sogan kabugu varya 7 8 tane soganın kabugunu kaynat 1 litre suda buharına otur. Etrafını bi çarşafla sar. Sakın yanma ama oturma suyuna sadece buhar gelecek. Rahatlatıyor sistit i.Aldım canım randevu fakat 4 gün var ne yapcam şaşırdım bol su iciyorum yine de idrarımı zorla yapıyorum yaa
Deniycem canım Allah razı olsunBak sana bana doktorun dediğini soyleyim sarı sogan kabugu varya 7 8 tane soganın kabugunu kaynat 1 litre suda buharına otur. Etrafını bi çarşafla sar. Sakın yanma ama oturma suyuna sadece buhar gelecek. Rahatlatıyor sistit i.
Kızcağız panik yapmış yanına benzin döküyorsunuz :)Bir şey olur, böbreğini kaybetme riski vardır tedavi edilmeyen idrar yolu enfeksiyonlarında. Bu sadece en kötü sonuç bunun dışında milyon tane hastalığa sebep olur. Hafife almayın.
Kızcağız panik yapmış yanına benzin döküyorsunuz :)
Sen panik bir insansın arkadasımPanik yapması gerekiyor zaten. Panik yapıp acil servise gitmesi gerekiyor.
Sen panik bir insansın arkadasım
Idrar yolu enfeksiyonu oldugunu dusunuyorum. Saglik ocaginda idrar verseniz sonucu hemen cikiyor.İdrarım sık geliyor ama az değil idrar sonunda yanma ağrı pembe leke geliyor az miktarda
Amin Allah razı olsun inşallah canımInternete aldanma. Ayagimdaki agridan oturu doktora gittim 1 ay once. Rontgen cekti yolladi. Bisey yok dedi. Agri hala devam edince biraz internete gireyim bakayim dedim. Kemik kanserinden tut odemlere iltihaplara kadar. Neleer okudum. Dayanamadim ozele gittim. Mr cektiler. O da temiz cikti. Dr ayagini basış seklinden oluyordur dedi. 3 gundur dikkat ediyorum. Cidden yamuk basiyormusum. Hamilelikten kalma bir basma sekli olarak kalmis bende. Cok kilo aldigim icin ayagimin durusu bile bozulmustu o donem. Yanlis basa basa agritmisim ayagimi en sonunda. Kas gevsetici yazdi gonderdi adam beniilaci da almayi unutmusum. Psikolojik midir nedir ayagimin agrisi azaldi resmen. Internete kalsaydi simdiye meftaydim ben. Okuma hic bosver. Allah korktuguna ugratmasin insallah. Acil sifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?