Korkunc bir aci , bende kanama da baslamistiÇok şükür düğüne yetişebilmişsin
Bunun acısını böyle yaşayanlar bilir, öyle eve git demeyle dayanılacak şey mi. Ben cüzdanımda taşırım hatta prezervatif gibi belki aniden lazım olur diye
Gecmis olsun. Icinizi ferah tutun. Sistit falan olabilir. Google insanlari en ufak biseyde bile kanser sahibi yapiyor zaten.İnsallah cnm yaa aslında netten bişey okumamak lazım ama dayanamayıp bakiyorum işte hiç iyi şeyler yazmıyordu valla tümör falan
O kadar haklısın ki aynısını yaşadım ben de çok ağrıyor diyorum tahlilin temiz ilac yazamam su ic diyor bana acildeki doktor...Eczaneye gidiyorum reçetesiz ilac vermiyor...Zaten idrar tahlilim nasil temiz çıktı o zaman anlamadim ben...Sıkıntı devam edince tekrar tahlil yaptırdım lokositim epitelim cok yuksek cıktı...Ürolojiye de gittim, acile de ama aile hekimim kurtardi beni bu durumdan, hergun dua ediyorum adama...Cidden şu belirtilere ben bile ilaç yazarım burdan.
bu şekilde ağrı çeken bir insana her şey normal deyip göndermek hangi mantığın ürünü acaba?
İdrar yolu enfeksiyonu dur korkma birsey olmaz
Kadın Doğum değil de sorununuz böbrek gibi anlaşılanMerabalar idrar yaparken ağrı yanma sorunu yaşıyorum idrardan sonra pembe leke geliyor az miktarda ve ağrı biraz sürüyor kasık ağrısı için kadın doğuma gittim yumurtalıklarda sorun yok dedi smear istedi fakat hala sonucum gelmedi ürolojiden randevu aldım fakat daha 4 gün varnetten baktım bir sürü neden yazmışlar çok korkuyorumm başına böyle bişey gelen var mı ağrıdan duramıyorum
İnsallah cabuk gecer çünkü lavaboya gidemiyorum canım gidersem de kalkamıyorum ağrıdan Rabbim yardımcımız olsun inşallah teşekkür ederimKadın Doğum değil de sorununuz böbrek gibi anlaşılanKum dökme şikayetleri bunlar. Bende aynısını yaşadım. Ben de çok ateş yapmıştı
Sizde de ateş yapıyor mu? Randevu günü gelinceye kadar bol bol su için ki, sık sık idrara çıkın da kumlar hızlıca dökülebilsin.
Çok zor sancılı bi süreç. Çok da ağrı sızı yapar. İdrardan gelen kanı umursamayın fazla. Moralinizi bozmayın. Dediğim gibi bol bol su için. Geçmiş olsun.
Aldım canım randevu fakat 4 gün var ne yapcam şaşırdım bol su iciyorum yine de idrarımı zorla yapıyorum yaaKum döküyosun aynı sorunları yaşadım. Antibiyotik le gecti anca. Enfeksiyon iltihap da baya vardır buyuk ihtimal kadın doguma değil de ürolojiye git
Valla canım bisey yok dedi hatta kavga ettim bişey yoksa neden yanma ağrı var diye simdi siddetlendi iste.Pembe leke kan geldiyse bu idrar tahlilinde çıkmadı mı? Yani idrarda lökosit epitel filan görülürdü yok mu temiz mi çıktı?
Valla nette baktım cnm hiç iç acıcı şeyler yazmıyor valla korkuyorum yaaGeçmiş olsun..
Bende anlattığınız şeyleri yaşadım..
Sistit olmuşsun dedi drum..
Bi kac ilaçla geçmişti ama wc tam bi kabustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?