• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ağrım var yardım edin

Idrar yolu enfeksiyonu ise hergun yıkayıp sade suyla çamaşır değiştir.. hele dar küçücük arada ip gibi dantelli mantelli bi adı var onların iç çamaşırlarından uzak dur.. bol rahat pamuklu olsun. Ayaklarını belini sıcak tut.. bol su iç. Kum olsa yanında ağrı olurdu varmı bilmiyom yanın ağrıyorsa kum taş olabilir. Bende çok çektim bu enfeksiyondan. Kacirma bile oluyordu. Yanma agri surekli tuvaletin geliyor hissi
Evet canım ağrı yanma sürekli idrara çıkma pembe leke gelmesi bunlar var.

C
Merabalar idrar yaparken ağrı yanma sorunu yaşıyorum idrardan sonra pembe leke geliyor az miktarda ve ağrı biraz sürüyor kasık ağrısı için kadın doğuma gittim yumurtalıklarda sorun yok dedi smear istedi fakat hala sonucum gelmedi ürolojiden randevu aldım fakat daha 4 gün var:KK61::KK61:netten baktım bir sürü neden yazmışlar çok korkuyorumm başına böyle bişey gelen var mı ağrıdan duramıyorum 😔:KK42:
Cabım doktora git duramıosan yıne gıt yarın doktora.Hastalıgının tedavısını biz çözemeyız .Foktorlar yardım etmelıler sıze

Aldım canım randevu fakat 4 gün var ne yapcam şaşırdım bol su iciyorum yine de idrarımı zorla yapıyorum yaa😫
Bak sana bana doktorun dediğini soyleyim sarı sogan kabugu varya 7 8 tane soganın kabugunu kaynat 1 litre suda buharına otur. Etrafını bi çarşafla sar. Sakın yanma ama oturma suyuna sadece buhar gelecek. Rahatlatıyor sistit i.

Bak sana bana doktorun dediğini soyleyim sarı sogan kabugu varya 7 8 tane soganın kabugunu kaynat 1 litre suda buharına otur. Etrafını bi çarşafla sar. Sakın yanma ama oturma suyuna sadece buhar gelecek. Rahatlatıyor sistit i.
Deniycem canım Allah razı olsun 🙏

Bel agrın yanlarda falan agrı varsa dikkat et böbreklere gitmesin iltihap. Acile git olmadı. Bende hep acile gittim. Üroloji yede taşmı kummu die bakıyorlar onun için gitmiştim.

Ayagını sıcak tut bu arada ılık suyla taharetlen. Üşütme dir muhtemelen evlerin yerleri buz sanki ben hem çorap hem patik hem terlik dönemine girdim. Cabuk alırım yerden sogugu ben direk enfeksiyon olur

Bir şey olur, böbreğini kaybetme riski vardır tedavi edilmeyen idrar yolu enfeksiyonlarında. Bu sadece en kötü sonuç bunun dışında milyon tane hastalığa sebep olur. Hafife almayın.
Kızcağız panik yapmış yanına benzin döküyorsunuz :)

Geçmiş olsun çok bilirim berbat bişey çok yaşadım kan gelmesinden korkmayın çok yüksek enfeksiyon olduğunda olabiliyor bendede hep olur.idrarda çıkmamasına çok şaşırdım acile gidin derim onun ilacı belli ama isim vermek ne kadar doğru bilemedim.çok geçmiş olsun.

Sen panik bir insansın arkadasım

Ben panik değilim, enfeksiyonların nelere sebep olabileceğini biliyorum. Hastane enfeksiyonundan babamı kaybettim. Organ nakilliler derneğinde gönüllü çalışıyorum enfeksiyon yüzünden organlarını kaybedenleri yakinen tanıyorum. Enfeksiyon hafife alınmamalı. Ha benim böbreğim önemli değil, diyalize girmekten zevk alırım diyorsanız sizin bileceğiniz iş tabi.

Boyna idrar yolu enfeksiyonu oluyorum hic Dr gitmedim. Panik de olmadım ya ben cok kendime karsı gamsız ım yada........

Çok Geçmiş olsun ama Randevunuzu beklemeyin acile gidin bence başıma bir kere geldi şartlardan dolayı hemen acile yada doktora gidemedim üç dört gün geciktim sonrasında o ağrı bana nefes bile aldirmayacak duruma gelmişti enfeksiyon bobregime ilerlemiş ilk baştaki muayenede doktor ağrıdan kivrandigim için apandistim patlamış sanmıştı 13 saat normal doğum sancısı çektim o bile o ağrının yanında daha hafif kaldı hastaneye yatarak tedavi olmuştum sonrasında 1 yıl geç kalıp bu kadar ilerlediği için sık sık sistit oldum geciktirmeden tedavisine bakın lütfen

Canim herkes enfeksiyon demiş ama "yaptırdığım tahliller temiz çıktı doktorlar temiz diyor" diyorsun. O halde büyük ihtimalle böbrek taşı düşüyorsun. Eğer urolojiye gittiginde üroloji de tahliller temiz bir şey yok derse İnterstisyel Sistit olmuş olabilirsin. Ben interstisyel sistit hastasiyim. Tahliller temiz olsa bile sistit belirtileri yaşıyorum. Böyle değişik bi hastalık. Ama seninki eminim ki ya enfeksiyon ya da taş dusuruyosun. Geçecektir emin ol. Ama yine de şikayetlerin gecmezse ve üroloji de bir sorun yok derse bana özelden yaz canım tamam mi çok geçmiş olsun kendini korkutma sakın

Internete aldanma. Ayagimdaki agridan oturu doktora gittim 1 ay once. Rontgen cekti yolladi. Bisey yok dedi. Agri hala devam edince biraz internete gireyim bakayim dedim. Kemik kanserinden tut odemlere iltihaplara kadar. Neleer okudum. Dayanamadim ozele gittim. Mr cektiler. O da temiz cikti. Dr ayagini basış seklinden oluyordur dedi. 3 gundur dikkat ediyorum. Cidden yamuk basiyormusum. Hamilelikten kalma bir basma sekli olarak kalmis bende. Cok kilo aldigim icin ayagimin durusu bile bozulmustu o donem. Yanlis basa basa agritmisim ayagimi en sonunda. Kas gevsetici yazdi gonderdi adam beni 😁 ilaci da almayi unutmusum. Psikolojik midir nedir ayagimin agrisi azaldi resmen. Internete kalsaydi simdiye meftaydim ben. Okuma hic bosver. Allah korktuguna ugratmasin insallah. Acil sifalar dilerim. 💞

Sistittir acile gidin .3 gün geçer diye bekledim .
Sağlık ocağına gittim doktor ilaçsız geçmez mahallede biri sistitten öldü dedi bana 🤦‍♀️🤷‍♀️
İlerlemeden antibiyotikle hallolur.

Internete aldanma. Ayagimdaki agridan oturu doktora gittim 1 ay once. Rontgen cekti yolladi. Bisey yok dedi. Agri hala devam edince biraz internete gireyim bakayim dedim. Kemik kanserinden tut odemlere iltihaplara kadar. Neleer okudum. Dayanamadim ozele gittim. Mr cektiler. O da temiz cikti. Dr ayagini basış seklinden oluyordur dedi. 3 gundur dikkat ediyorum. Cidden yamuk basiyormusum. Hamilelikten kalma bir basma sekli olarak kalmis bende. Cok kilo aldigim icin ayagimin durusu bile bozulmustu o donem. Yanlis basa basa agritmisim ayagimi en sonunda. Kas gevsetici yazdi gonderdi adam beni 😁 ilaci da almayi unutmusum. Psikolojik midir nedir ayagimin agrisi azaldi resmen. Internete kalsaydi simdiye meftaydim ben. Okuma hic bosver. Allah korktuguna ugratmasin insallah. Acil sifalar dilerim. 💞
Amin Allah razı olsun inşallah canım

Back