• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ağrım var yardım edin

Çok şükür düğüne yetişebilmişsin 😂
Bunun acısını böyle yaşayanlar bilir, öyle eve git demeyle dayanılacak şey mi. Ben cüzdanımda taşırım hatta prezervatif gibi belki aniden lazım olur diye😂😂😂😂
Korkunc bir aci , bende kanama da baslamisti
Zaten hastaneye yatiriyorum seni diyince doktor aglamaya baslamistim dugunum var benim diye 😂😂 o da merak etme yetistiricem seni demisti , yetistirdi de gercekten

Bende de benzer şikayetler olmuştu. Enfeksiyon çıktı.

İnsallah cnm yaa aslında netten bişey okumamak lazım ama dayanamayıp bakiyorum işte hiç iyi şeyler yazmıyordu valla tümör falan😔
Gecmis olsun. Icinizi ferah tutun. Sistit falan olabilir. Google insanlari en ufak biseyde bile kanser sahibi yapiyor zaten.

Gecen gun aynisi basima geldi. Yaptirdigim tum tahlillerin, tetkiklerin sonucu telefonuma geliyor. Uygulamadan bildirim gedi, Actim rontgen raporunu. Birsey garip geldi hemen netten baktim 🙃 kanser, kemikte tumor olabilir diyor.
Zaten ailede kanser oykusu cok var. Hem de 1 gece once de rahmetli Neslican'i ruyamda gordum. Ben sirami savdim simdi sira sende dedi bana. 🤦🏻‍♀️ Hal boyle olunca bendeki panigi gormeniz lazim. Oyle korktum ki hayatim film seridi gibi gozumun onunden gecti. Cikan sonuc ise ''kireclenme" 🤦🏻‍♀️

Oyuzden google a bakmayin. Bas agrisi neden olur yazsaniz beyin tumoru diyor kendisi🤣 ona kalsa coktan ölmustuk..

İdrar yolu enfeksiyonu dur korkma birsey olmaz

Cidden şu belirtilere ben bile ilaç yazarım burdan.
bu şekilde ağrı çeken bir insana her şey normal deyip göndermek hangi mantığın ürünü acaba?
O kadar haklısın ki aynısını yaşadım ben de çok ağrıyor diyorum tahlilin temiz ilac yazamam su ic diyor bana acildeki doktor...Eczaneye gidiyorum reçetesiz ilac vermiyor...Zaten idrar tahlilim nasil temiz çıktı o zaman anlamadim ben...Sıkıntı devam edince tekrar tahlil yaptırdım lokositim epitelim cok yuksek cıktı...Ürolojiye de gittim, acile de ama aile hekimim kurtardi beni bu durumdan, hergun dua ediyorum adama...

ıdrar yolu enfeksıyonudur ya da kum döküyorsunuzdur

Kum dökuyosunuz bence sicak su torbasi koyun ağriyan yerinize bana iyi gelmisti sicak enfeksiyonda var muhtemelen bol bol su icin sıcak tutun

Soğan kürüne başlama nedenlerimden ilki bu idrar yolu enfeksiyonu. Yaşayan bilir ağrısını acısını. Ayaklarınızı asla üşütmemeniz lazım. Bol bol su için, birisi karbonatlı su demiş, limonlu su da faydalı olur. Sıkı giyinin, bol su için, iç çamaşırınızı sık değiştirin, günlük pedlerden uzak durun. Çünkü bu iltihap sanırım bir kere olunca tekrarlıyo hep. Tabi öncelikle düzgün bi doktora gidin. Geçmiş olsun basit bir tedaviyle geçer inşallah

Pembe leke disindaki belirtiler idrar yolu enfeksiyonuna benziyor. Idrar renginiz koyu mu? Ve cok sıkıştığınız halde az idrar mi yapiyorsunuz?
Kum dokme gibi bir sey de olabilir.

Sistit olabilir. Bende de bir dönem çok olmuştu. Idrar esnasında gözümden yaş geliyordu. Monurol icio yattığımda sabaha çiçek gibi uyanıyordum.
Tabi doktor teşhis koysa daha iyi olur

Merabalar idrar yaparken ağrı yanma sorunu yaşıyorum idrardan sonra pembe leke geliyor az miktarda ve ağrı biraz sürüyor kasık ağrısı için kadın doğuma gittim yumurtalıklarda sorun yok dedi smear istedi fakat hala sonucum gelmedi ürolojiden randevu aldım fakat daha 4 gün var:KK61::KK61:netten baktım bir sürü neden yazmışlar çok korkuyorumm başına böyle bişey gelen var mı ağrıdan duramıyorum 😔:KK42:
Kadın Doğum değil de sorununuz böbrek gibi anlaşılan:KK64:Kum dökme şikayetleri bunlar. Bende aynısını yaşadım. Ben de çok ateş yapmıştı:KK51:
Sizde de ateş yapıyor mu? Randevu günü gelinceye kadar bol bol su için ki, sık sık idrara çıkın da kumlar hızlıca dökülebilsin.
Çok zor sancılı bi süreç. Çok da ağrı sızı yapar. İdrardan gelen kanı umursamayın fazla. Moralinizi bozmayın. Dediğim gibi bol bol su için. Geçmiş olsun.

Kadın Doğum değil de sorununuz böbrek gibi anlaşılan:KK64:Kum dökme şikayetleri bunlar. Bende aynısını yaşadım. Ben de çok ateş yapmıştı:KK51:
Sizde de ateş yapıyor mu? Randevu günü gelinceye kadar bol bol su için ki, sık sık idrara çıkın da kumlar hızlıca dökülebilsin.
Çok zor sancılı bi süreç. Çok da ağrı sızı yapar. İdrardan gelen kanı umursamayın fazla. Moralinizi bozmayın. Dediğim gibi bol bol su için. Geçmiş olsun.
İnsallah cabuk gecer çünkü lavaboya gidemiyorum canım gidersem de kalkamıyorum ağrıdan Rabbim yardımcımız olsun inşallah teşekkür ederim 🙏

Kum döküyosun aynı sorunları yaşadım. Antibiyotik le gecti anca. Enfeksiyon iltihap da baya vardır buyuk ihtimal kadın doguma değil de ürolojiye git
Aldım canım randevu fakat 4 gün var ne yapcam şaşırdım bol su iciyorum yine de idrarımı zorla yapıyorum yaa😫

Geçmiş olsun..
Bende anlattığınız şeyleri yaşadım..
Sistit olmuşsun dedi drum..
Bi kac ilaçla geçmişti ama wc tam bi kabustu

Pembe leke kan geldiyse bu idrar tahlilinde çıkmadı mı? Yani idrarda lökosit epitel filan görülürdü yok mu temiz mi çıktı?
Valla canım bisey yok dedi hatta kavga ettim bişey yoksa neden yanma ağrı var diye simdi siddetlendi iste.

Geçmiş olsun..
Bende anlattığınız şeyleri yaşadım..
Sistit olmuşsun dedi drum..
Bi kac ilaçla geçmişti ama wc tam bi kabustu
Valla nette baktım cnm hiç iç acıcı şeyler yazmıyor valla korkuyorum yaa😔

Back