Çişten sonra geliyormuş ağrı yanma kasıklarda sancı bunlar hep idrar yolu enfeksiyonuna işaret. BoL c vitamini alıp , turna yemişi (cranberry) var marketlerde ondan ye.İnsallah sadece öyledir nette hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü pembe leke veya kan gelmesi hakkında çok korkuyorum yaa
Enfeksiyon olabilir mi?Merabalar idrar yaparken ağrı yanma sorunu yaşıyorum idrardan sonra pembe leke geliyor az miktarda ve ağrı biraz sürüyor kasık ağrısı için kadın doğuma gittim yumurtalıklarda sorun yok dedi smear istedi fakat hala sonucum gelmedi ürolojiden randevu aldım fakat daha 4 gün varnetten baktım bir sürü neden yazmışlar çok korkuyorumm başına böyle bişey gelen var mı ağrıdan duramıyorum
Acile git benceMalesef vermedi zaten smear alınırken de canım yandıbaşka kadın doğuma gittim smear gelsin yumurtalıkta bişey gözükmüyor denildi ürolojik bişey bncede fakat daha randevuma 4 gün var
Eğer ki sürekli idrara çıkma isteğin oluyorsa gittiginde birkac damla oda bir dünya acıyla oluyorsa yaniyorsa enfeksiyon. Bunu en iyi kum taş dokenler bilir. Idrar yollarinda enfeksiyon var büyük ihtimal ile. Sen 4 gün sonra git yine ama önce acile git mutlaka. Enfeksiyon ise zaten bir tahlil ile çıkar ilaç verir en azından 4 gün rahat beklersinİnşallah yaa ondan korkuyorum bnde nette hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü insallah sadece enfeksiyondur yaa
Pembe leke kan geldiyse bu idrar tahlilinde çıkmadı mı? Yani idrarda lökosit epitel filan görülürdü yok mu temiz mi çıktı?İnsallah sadece öyledir nette hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü pembe leke veya kan gelmesi hakkında çok korkuyorum yaa
İnsallah sadece öyledir nette hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü pembe leke veya kan gelmesi hakkında çok korkuyorum yaa
Cidden şu belirtilere ben bile ilaç yazarım burdan.Doktora bir anlam veremedim gercekten
Hemen acik eczane bulup purinol alin , urologa gidene kadar rahatlatir sizi en azindan
Ya sistitsiniz ya kum dokuyorsunuz , ve buna teshis koyamayan kadin dogumcunun da diplomasini elinden alinmasi gerekir
Gercekten size bu secenekleri sunmadi mi? Purinol al demedi mi? Hicbirseyin yok deyip gonderdi mi?
Anlamadim ki , ne oluyor ulkeye onu da anlamadim , doktoru , ogretmeni , su bdv konularini okuyunca insanlarin kendini eve hapsedip yasamasi gerekiyor gercektenCidden şu belirtilere ben bile ilaç yazarım burdan.
bu şekilde ağrı çeken bir insana her şey normal deyip göndermek hangi mantığın ürünü acaba?
Çok şükür düğüne yetişebilmişsinAnlamadim ki , ne oluyor ulkeye onu da anlamadim , doktoru , ogretmeni , su bdv konularini okuyunca insanlarin kendini eve hapsedip yasamasi gerekiyor gercekten
Ben dugunume 2 gun kala aynen konu sahibinin durumundaydim , kadin dogumcuma gittim , hem sistitsin hem kum dokuyorsun dedi , hastaneye yatirdi , antibiyotik tedavisi yazdi , 2 gun sonra kendi dugunume yetisebildim yoksa hastanede kiyacaktik nikahi
Yani bu derece agriyi cok iyi bilirim ama buna teshis koyamayan doktora da doktor demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?