Çok ağrım var yardım edin

İnsallah sadece öyledir nette hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü pembe leke veya kan gelmesi hakkında çok korkuyorum yaa
Çişten sonra geliyormuş ağrı yanma kasıklarda sancı bunlar hep idrar yolu enfeksiyonuna işaret. BoL c vitamini alıp , turna yemişi (cranberry) var marketlerde ondan ye.
Ama ilk etapta antibiyotik lazım. Benim kan gelecek kadar ilerlediğinde 4 tane iğne vermişti

Enfeksiyon olabilir mi?

Bana idrar iltihabi gibi geldi. Bence egitim arastirma hastanesine gidin . Acilden giris yapin.
Yani idrar yaparken yanma cok fena . Allah yardimciniz olsun. 4 gun bu sekilde nasil bekliyeceksiniz.

Aynısı bende 'de olmuştu tahlil yapıldı idrar yollarında enfeksiyon olmuş dedi doktor ilaç verdi kullandım bol bolda su içmemi söylemişti çok sürmedi geçti korkulacak birşey yok sizde' de aynı belirtiler var internette yazılan herşeyi ciddiye almayın.

İdrar yolları enfeksiyonu olabilir. İdrar testi verdiniz mi. Eğer maddi imkanınız varsa özel bir hastanenin aciline hemen gidin idrar baktırın. ( gece çalışıyor laboratuvar ) geçmiş olsun.

idrar yolu enfeksiyonu tipik belirtileri.acile giderseniz idrar tahlili ve size gerekli ilaçları vereceklerdir 4 gün ürolojiyi beklemeyin.cok kötü ağrısı vardır

Neden acile gitmiyorsunuz. Bu acıyı çekmeye gerek yok. Acilde size bakarlar.

Acile gitmeyi düşünmez misiniz?

Nefrit çok hızlı gelişen ve önemli sebeplerinden biri idrar yolu enfeksiyonları olan bir böbrek hastalığıdır. Böbreklerinizi kaybetmenize neden olabilir idrar yolu enfeksiyonları. İdrardan kan gelmesi de ilerlemiş enfeksiyon belirtisidir.

İnşallah yaa ondan korkuyorum bnde nette hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü insallah sadece enfeksiyondur yaa
Eğer ki sürekli idrara çıkma isteğin oluyorsa gittiginde birkac damla oda bir dünya acıyla oluyorsa yaniyorsa enfeksiyon. Bunu en iyi kum taş dokenler bilir. Idrar yollarinda enfeksiyon var büyük ihtimal ile. Sen 4 gün sonra git yine ama önce acile git mutlaka. Enfeksiyon ise zaten bir tahlil ile çıkar ilaç verir en azından 4 gün rahat beklersin

Ayni durumu yakin zamanda yaşadım hatta buraya konu açmıştım...Ben de acile gittim idrar tahlilim temiz cikmisti ve enfeksiyon yok ilaç veremem, bol su ic deyip gonderdi doktor...Buradaki arkadaşların tavsiyeleri ile bir iki gun rahatladim.Sonra dayanamadim tekrar başlayınca ve urolojiye gittim.Dr idrar tahlili ve ultrason istedi , idrar tahlilini verdim ve ultrason için 6 kasima gun verdiler şaka gibi...ikisini de yaptir oyle gel demisti doktor...Sonra idrar tahlil sonucum e nabizda cikinca degerlerin normal olmadigini anlayıp hemen aile hekimine gittim...Aile hekimim biraz daha beklesen enfeksiyon bobreklerine vururdu dedi.Bana antibiyotik ve birkac ilac verdi , bugun 3 gun oldu ve inanilmaz rahatladim...Cektigin acıyı cok iyi anlıyorum ve arkadaşların dedigi gibi mutlaka idrar tahlili yaptırman lazim...

İnsallah sadece öyledir nette hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü pembe leke veya kan gelmesi hakkında çok korkuyorum yaa

Benim kızımda da olmuştu 7 yaşlarında falandı sanırım. İdrar tahliliyle anlaşılmıştı. Kum çıkmıştı. Kalbinizi ferah tutun. Bir kez daha gidin ama kadı doğuma değil.

Kum döküyosun aynı sorunları yaşadım. Antibiyotik le gecti anca. Enfeksiyon iltihap da baya vardır buyuk ihtimal kadın doguma değil de ürolojiye git

Bende enfeksiyon olduğunda abartmıyorum 20 saniyede bir idrara çıkma isteği oluyor damla damla ve ağrılı. Kadın doğumcum o ara adetli olduğum için test bile yapmadı çünkü içine kan da karışacağı için gerek duymadı belirtiler enfeksiyon belirtileri dedi ve hemen antibiyotik verdi ve zaten ilk dozdan rahatlama oldu.

Idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz.
Acilden giriş yapın sizi rahatlatacak bir ilaç versinler.
Ağrısı dayanılmaz olur onun.
Ilk evlendiğinde bir ayda 3 kez oldum.
Eve bi ilaç almıştı suda eriyen.
Bir kere içiyordum geçiyordu 1 saate.
Çok şükür geçti gitti...

Cidden şu belirtilere ben bile ilaç yazarım burdan.
bu şekilde ağrı çeken bir insana her şey normal deyip göndermek hangi mantığın ürünü acaba?

Cidden şu belirtilere ben bile ilaç yazarım burdan.
bu şekilde ağrı çeken bir insana her şey normal deyip göndermek hangi mantığın ürünü acaba?
Anlamadim ki , ne oluyor ulkeye onu da anlamadim , doktoru , ogretmeni , su bdv konularini okuyunca insanlarin kendini eve hapsedip yasamasi gerekiyor gercekten

Ben dugunume 2 gun kala aynen konu sahibinin durumundaydim , kadin dogumcuma gittim , hem sistitsin hem kum dokuyorsun dedi , hastaneye yatirdi , antibiyotik tedavisi yazdi , 2 gun sonra kendi dugunume yetisebildim yoksa hastanede kiyacaktik nikahi

Yani bu derece agriyi cok iyi bilirim ama buna teshis koyamayan doktora da doktor demem

Ek olarak bu hastalıkların belli başlı birkaç ilacı var zaten ve içtiğiniz anda rahatlatmaya başlıyor. Yazık çektiğiniz eziyete hemen acile gidin.

Çok şükür düğüne yetişebilmişsin
Bunun acısını böyle yaşayanlar bilir, öyle eve git demeyle dayanılacak şey mi. Ben cüzdanımda taşırım hatta prezervatif gibi belki aniden lazım olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…