Kadın doğum kan ve idrar istedi cnm 20 gün oldu fakat bisey gözükmüyor dedi smear istedi aldım ürolojiden randevu fakat daha 4 gün var ve idrarım gelsin istemiyorum cok fena ağrıyor küveti doldurup oturdum biraz geçti ama tekrar idrar yaparken dayanılmaz oluyorKum döküyorsundur bende var idral sorunun var kadın doğumcu bakardı neden test istemedi ki git sıcak suya otur çorapsız gezme onun ağrısı geçmez ilaçsız ama sıcak su hafifletir yerinde olsam acile giderim gerçekten berbat bir ağrısı var biliyorum
Malesef vermedi zaten smear alınırken de canım yandıİlaç vermediler mi enfeksiyon varmış gibi geldi bana geçmiş olsun
İnşallah yaa ondan korkuyorum bnde nette hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü insallah sadece enfeksiyondur yaaEnfeksiyon belirtileri gibi duruyor aynısını yaşadım berbat bir durum. Bana enfeksiyon denmişti ama sizde belki başka bisy vardır bilemicem. Allah yardimciniz olsun öyle hemen birkac günde geçmiyor ilaç desteği de almalısınız. Acile gitseydiniz keske basit bir idrar testiyle çıkar zaten ona göre ilaç yazar
İnsallah sadece öyledir nette hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü pembe leke veya kan gelmesi hakkında çok korkuyorum yaamutlaka mesaneye baktirin.
belkide basit bi üsütmedir.
Yok cnm yaa keşke üsütmeden olsaKonu hakkında net bilgi sahibi değişim ama bende de aşırı üşüttüğüm zamanlarda çok oluyor. Ayaklarınızı sıcak tutun ve ayağınızın altına sıcak su torbası koyabilirsiniz. Hafifletiyor ve ayakları sıcak tutmak işe yarıyor.
İnsallah cnm yaa aslında netten bişey okumamak lazım ama dayanamayıp bakiyorum işte hiç iyi şeyler yazmıyordu valla tümör falanRandevuyu bekleme acile git.bende olmustum idrarimdan kan gelmisti asiri bi yanma vardi.igne yaptilar rahatlatti bide idrar testi yapmislardi.sistit tir muhtemelen.
Geçmiş olsun ama internete bakmayın kafanızı karıştırmayın korkutur ordaki sonuçlar ancakMerabalar idrar yaparken ağrı yanma sorunu yaşıyorum idrardan sonra pembe leke geliyor az miktarda ve ağrı biraz sürüyor kasık ağrısı için kadın doğuma gittim yumurtalıklarda sorun yok dedi smear istedi fakat hala sonucum gelmedi ürolojiden randevu aldım fakat daha 4 gün varnetten baktım bir sürü neden yazmışlar çok korkuyorumm başına böyle bişey gelen var mı ağrıdan duramıyorum
Hayir hayir neti hic okuma nette mesane böbrek kanseri diyo zaten alakasi yok.sistit olmussun ben senede 1 kez olurum biliyorum antibiyotik verecktir dr bide bol su ic.İnsallah cnm yaa aslında netten bişey okumamak lazım ama dayanamayıp bakiyorum işte hiç iyi şeyler yazmıyordu valla tümör falan
Aynen canım her seferinde bakmicam diyorum ama dayanamayıp bakıyorum isteGeçmiş olsun ama internete bakmayın kafanızı karıştırmayın korkutur ordaki sonuçlar ancak
Bu sadece stres yaptırıyor çünkü orda en kötü ihtimal yazılıyor devamlıAynen canım her seferinde bakmicam diyorum ama dayanamayıp bakıyorum iste
Merabalar idrar yaparken ağrı yanma sorunu yaşıyorum idrardan sonra pembe leke geliyor az miktarda ve ağrı biraz sürüyor kasık ağrısı için kadın doğuma gittim yumurtalıklarda sorun yok dedi smear istedi fakat hala sonucum gelmedi ürolojiden randevu aldım fakat daha 4 gün varnetten baktım bir sürü neden yazmışlar çok korkuyorumm başına böyle bişey gelen var mı ağrıdan duramıyorum
Idrar yolları Enfeksiyoni ya da kum dökme olsaydı idrar testinde kesinlikle çıkardı hastalığınız başka bir sey.Kadın doğum kan ve idrar istedi cnm 20 gün oldu fakat bisey gözükmüyor dedi smear istedi aldım ürolojiden randevu fakat daha 4 gün var ve idrarım gelsin istemiyorum cok fena ağrıyor küveti doldurup oturdum biraz geçti ama tekrar idrar yaparken dayanılmaz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?