- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
-
- Konu Sahibi denizmavisi123
neden açıkca anlatmadınız ki?
eşinize kalbinizi kırdığını söyleyin. en fazla bu yardımı yapabilirim
eşim bunların farkında zaten şimdi allahim var beni hiç bir zaman ezdirmedi her konuda testek oldu aileme hiç bir zaman laf soyletmedî zaten öyle bir şey olsa bedelini en ağır şekilde öder anneme babama saygıda kusur etmedi etmez anneme her doğum günü anneler günü olsun hediye alır sadece bazen sacmaliyor ne abisini ne annesine para vermedi annesine sadece yılda bir kez 300 lira gonderdi abisinede demiş ben bu insanların malinda gözüm yok bu evden cik derlerse cikarim para gondermedigine eminim evin hesabını kuruşu kuruşuna biliyorum çünküElin adamina bu derece yuz vermeyeceksin tam ic guveysi olmus birde size hakaret ediyor.
Annenizin evinde oturuyor, esyalarida sizin aileniz almis bence bu konuda suclusunuz niye ailenize bu kadar masdi olarak yuklendiniz?
Erkek aileside iyisiyle kotusuyle bir seyler yapmak zorunda oyle hic masraf etmeden evlilik ve dugun olmuyor malesef.
Boyle kizin ailesini somuren aileden de erkekten de kacicaksin.
Iyide size kotu davraniyor ben ailenize kotu davraniyor demedim ki.eşim bunların farkında zaten şimdi allahim var beni hiç bir zaman ezdirmedi her konuda testek oldu aileme hiç bir zaman laf soyletmedî zaten öyle bir şey olsa bedelini en ağır şekilde öder anneme babama saygıda kusur etmedi etmez anneme her doğum günü anneler günü olsun hediye alır sadece bazen sacmaliyor ne abisini ne annesine para vermedi annesine sadece yılda bir kez 300 lira gonderdi abisinede demiş ben bu insanların malinda gözüm yok bu evden cik derlerse cikarim para gondermedigine eminim evin hesabını kuruşu kuruşuna biliyorum çünkü