çok agladim hayat anlamsiz

neden açıkca anlatmadınız ki?
eşinize kalbinizi kırdığını söyleyin. en fazla bu yardımı yapabilirim

ay konu bayık anladık ta biri yazmış siz niye tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyorsunuz ..

üzülme canım üzülünce düzelmiyor herşey. Gitsin kendisine baksın kocan

haklısınız kusara bakmayın kızlar bu arada 4 yıllık evliyim eşim ailesi ile yaşadıgı bazı problemleri bana cok yansıtıyor tamam onların lafıyla bana bir sey söylemiyor ama onlara kızıp benden acısını başka türlü çıkartıyor bu arada çocuk düşünüyoruz ben biraz iş bulup öyle düşünelim diye ertelemiştim akşam artık düşünelim dedim. Olsun dedim. Neden daha önce düşünmedik diye bana kızdı

bu arada ailesi nisan zamanı düğün ne zaman olcak diye baskı yaptı ama MADDİ MANEVİ hiçbir katkıları olmadı her seyi benim ailem yaptı eşim sadece beyaz eşyaları aldı ve düğün solonu tuttu onun dışında her seyi ailem yaptı. Babam böyle olacağını bildiği için kredi çekti. Annem çocuk baktı bu arda annemin bize verdiği evde oturuyorum. Babam evin içinide yaptırdı sadece banyoyu badana vb. Annemin kendi evi.

Eşimin maaşı cok fazla değil bende çalışayım ilerde çocuğumuz olacağı zaman daha iyi bir gelecek sağlayalım dedim. Ama iş BULAMADIM artık yaşım geçiyo düşünelim dedim. Akşam biraz problem oldu a diyeceksiniz ki MECBURLARMI tabi değiller ama hem katkı sağlamayacaklarını söyleyip hem de DÜĞÜN NE ZAMAN YAPACAKSINIZ DEMELERİ hem de üstüne para İSTEMELERİ sizce hazmedilir mi bu arada bileziklerimin hepsini benim akrabalarım taktı eşimin abisi 6 ay sonra geldi hiçbir sey takmadı gene MECBUR değil o da üstüne para istedi. Lütfen bana kızmayın bu ağlamalar bir şeylerin birikimi haa içiniz rahat etsin eşim benden özür diledi ama kalp kırıldı mı tekrar aynı olur mu yorum sizin.

Seni bu kadar incitmesine neden izin veriyorsun?
Koca kocalığını bilecek.
Adama bak ya. Bir şeylere sinirlenip seni ezik görünce hıncını senden alıyor demek ki.
Sen de kusura bakma ama ne akla hizmet maddi durumun iyi değilken ve üstelik böyle saygısız, sevgisiz bir herifle evliyken çocuk doğurmayı düşünüyorsun?
Daha iyiye mi gideceğini sanıyorsun çocuk olursa? Öyle hatalı bir düşünce içinde değilsindir umarım.
Sağlıksız bir beraberliğin ortasına bir çocuk yakışmıyor. Onlar melek. Hak etmiyorlar kötü yaşamları.
Bir de kocan daha da saçmalarsa ne olacak? İşin de yok. Çocukla ortada mı kalacaksın öyle? Çok iyi düşün. Önce ilişkiniz düzene girsin. Sonra çocuk gelir.

Elin adamina bu derece yuz vermeyeceksin tam ic guveysi olmus birde size hakaret ediyor.
Annenizin evinde oturuyor, esyalarida sizin aileniz almis bence bu konuda suclusunuz niye ailenize bu kadar masdi olarak yuklendiniz?
Erkek aileside iyisiyle kotusuyle bir seyler yapmak zorunda oyle hic masraf etmeden evlilik ve dugun olmuyor malesef.
Boyle kizin ailesini somuren aileden de erkekten de kacicaksin.

eşim bunların farkında zaten şimdi allahim var beni hiç bir zaman ezdirmedi her konuda testek oldu aileme hiç bir zaman laf soyletmedî zaten öyle bir şey olsa bedelini en ağır şekilde öder anneme babama saygıda kusur etmedi etmez anneme her doğum günü anneler günü olsun hediye alır sadece bazen sacmaliyor ne abisini ne annesine para vermedi annesine sadece yılda bir kez 300 lira gonderdi abisinede demiş ben bu insanların malinda gözüm yok bu evden cik derlerse cikarim para gondermedigine eminim evin hesabını kuruşu kuruşuna biliyorum çünkü

Iyide size kotu davraniyor ben ailenize kotu davraniyor demedim ki.
Bana kiz ailesinden rahat gecinen adamlar bir garip geliyor benim dusunce yapima uymuyor.
Gecinen derkende nakit parada bahsetmiyorum.
Ailenizin evinde oturuyorsa siz ona bu derece imkanlar sagladiysaniz kusura bakmasin sizede saygi duymak zorunda.

Ağır konuştuğuna gore demek ki çok yüz vermişsiniz...
ailesine sinirlenip sizden çıkarması çok yanlış bu yanlısı uygun bi dille söyleyin kendisine(hangi dilden anliyorsa artik )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…