çok agladim hayat anlamsiz

denizmavisi123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
1.292
598
bugün cok agladim kızlar eşim bazen kalbimi çok kiriyor
güncelleme
haklısınız kusara bakmayın kızlar bu arada 4 yıllık evliyim eşim ailesi ile yaşadıgı bazı problemleri bana cok yansıtıyor tamam onların lafıyla bana bir sey söylemiyor ama onlara kızıp benden acısını başka türlü çıkartıyor bu arada çocuk düşünüyoruz ben biraz iş bulup öyle düşünelim diye ertelemiştim akşam artık düşünelim dedim. Olsun dedim. Neden daha önce düşünmedik diye bana kızdı

bu arada ailesi nisan zamanı düğün ne zaman olcak diye baskı yaptı ama MADDİ MANEVİ hiçbir katkıları olmadı her seyi benim ailem yaptı eşim sadece beyaz eşyaları aldı ve düğün solonu tuttu onun dışında her seyi ailem yaptı. Babam böyle olacağını bildiği için kredi çekti. Annem çocuk baktı bu arda annemin bize verdiği evde oturuyorum. Babam evin içinide yaptırdı sadece banyoyu badana vb. Annemin kendi evi.

Eşimin maaşı cok fazla değil bende çalışayım ilerde çocuğumuz olacağı zaman daha iyi bir gelecek sağlayalım dedim. Ama iş BULAMADIM artık yaşım geçiyo düşünelim dedim. Akşam biraz problem oldu a diyeceksiniz ki MECBURLARMI tabi değiller ama hem katkı sağlamayacaklarını söyleyip hem de DÜĞÜN NE ZAMAN YAPACAKSINIZ DEMELERİ hem de üstüne para İSTEMELERİ sizce hazmedilir mi bu arada bileziklerimin hepsini benim akrabalarım taktı eşimin abisi 6 ay sonra geldi hiçbir sey takmadı gene MECBUR değil o da üstüne para istedi. Lütfen bana kızmayın bu ağlamalar bir şeylerin birikimi haa içiniz rahat etsin eşim benden özür diledi ama kalp kırıldı mı tekrar aynı olur mu yorum sizin.

Son düzenleme:
Ağlanacak haldeyseniz bile şu kendinizi ifade edişinizden dolayı güldüm :)
lütfen tek mesajda yaşadığınız sorunu anlatır mısınız?

En sevmediğim şey, ortaya bi cümle yazıp ortadan kaybolmak (konu demiyorum cünkü ortada bi konu varsa ben göremedimde)
Ne oldu? Ne dedi? Neden dedi? Ne zaman dedi? Nerde dedi? Bunları tek tek sormamıza gerek varmı sence? Cümlene cevap veriyorum tkma kfna ( bu kadar kısa bir konu(!)ya olabildiğince kısa öneri sundum)

haklısın canım özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…