Çok acil yardım,nikaha iki hafta kala ihanet

Diğer yaptığım yorumlara bakarsanız zaten benlik birsey yok haklisiniz erkek yaparsa elinin kiri derler kadın yaparsa hersey aslında adalet yok bence kuzeni bu konuyu çok iyi düşünmeli şimdiden bole yapan biri yarın neler yapmaz ki:KK49:
Haklısın şimdi belkı işi bozmak zor gelicek duygusal davranıcak ayılmıycak ama sonradan cok pişman olucak.yazık neden su erkekler böyle yapar anlamadım gitti.çok affedersiniz ama gittiği yerde değişik hiçbirşey yok....

evet mesengerdan gec siliniyo..
pcden girdiginizde mesaj kutusunun diğer olan kısmına da bakın.yada engellenenler kısmına bakın orada bulabilceginiz birşeyler olabilir.
bencede böyle yapın facenin engellenenler kısmına, diger mesajlar kısmına ve arşive bakın. komple silmeyi bilmiyosa muhakkak ordadır. bide yazıştıgı kişinin ismi cismi yokmu profiline baktınızmı

inş bu olay sonunda size bir şey olmaz

malum yapan değil ortaya çıkaran suçlu oluyor

ahhh bir de şu "millet ne der" sözü yok mu

ben olcam nikah masasında bırakırdım dımdızlak

ortak face hesabından böle bir yazışma yapacak kadar aptal olduğunu sanmıyorum eniştenizin bi yanlış anlaşılma olabilir hemen köprüleri yakmayın derim

Kızlar,yorumlar ıcın tesekkurler,messengerdakı mesajlarla.kalan mesajlarla.facebooktakı mesajları karsılastırdık,tek facebook KULLANILIYOR,adam sıfresı bılınen facebooktan aldatacak kadar çaresız durumda,zaten enıstenın teknolojıyle arası hç yok,mailinin şifresıde aynıymıs,gelen mesajlar bıldırımı yok ancak yorumlarda vs bı falso yok,hareketler dokumundede son bır haftaya kadar falso yok,son bır hafta bır kaç kadın aratılmış,kuzenım bu aksam yüzyüze konuşacak durumu,bakalım ne dıcek

Kızlar,yorumlar ıcın tesekkurler,messengerdakı mesajlarla.kalan mesajlarla.facebooktakı mesajları karsılastırdık,tek facebook KULLANILIYOR,adam sıfresı bılınen facebooktan aldatacak kadar çaresız durumda,zaten enıstenın teknolojıyle arası hç yok,mailinin şifresıde aynıymıs,gelen mesajlar bıldırımı yok ancak yorumlarda vs bı falso yok,hareketler dokumundede son bır haftaya kadar falso yok,son bır hafta bır kaç kadın aratılmış,kuzenım bu aksam yüzyüze konuşacak durumu,bakalım ne dıcek
evlenmeden önce son kez gününü gün etmek istemiş demek ki.. bi kaç kadın birden arattığına göre..

evlenmeden önce son kez gününü gün etmek istemiş demek ki.. bi kaç kadın birden arattığına göre..
Herhalde,bana da oyle geldı,normalde bu ılk seyehatları,daha once adam her aksam kuzenımleydı,zaten adam annesıyle yasıyordu,çapkınlık yapmaya Fırsatı olmamaıstı

Merakla beklemekteyim sonucu açıklaması ne olacak acaba

Kızlar geldim,bunlar gorusmusler,bu adama demıs boyle boyle mesaj gordum gıbı oldu,tam emın olamadım demıs,adam da demıs kı ıste bır arkadasım yazdı ankaradaydı,facebooktan kız arayıp geyık olsun dıye,ben ortak hesaptan yaparmıyım vs dıye,bızım kuzen nıye kendı facesınden yazmadı demıs,onun facesı yokmuş,sımdı adama sorsa o da onaylıcak,bu arkadasın kardesının Hanımı kuzenın tanıdıgı,ona sorcak yarın adamın facesı var mı yok mu.pek ınanmadık ama

Kızlar geldim,bunlar gorusmusler,bu adama demıs boyle boyle mesaj gordum gıbı oldu,tam emın olamadım demıs,adam da demıs kı ıste bır arkadasım yazdı ankaradaydı,facebooktan kız arayıp geyık olsun dıye,ben ortak hesaptan yaparmıyım vs dıye,bızım kuzen nıye kendı facesınden yazmadı demıs,onun facesı yokmuş,sımdı adama sorsa o da onaylıcak,bu arkadasın kardesının Hanımı kuzenın tanıdıgı,ona sorcak yarın adamın facesı var mı yok mu.pek ınanmadık ama

Sadede gelirsek affetti yani. Inanmis yada inanmak istemis. Inanmasa ayrilirdi cunku.

Su klasik ben yapmadim arkadasim yapmis yalani da bitmedi gitti bir turlu

Kizlar bu konunun sonunda kadin adami affedecek inanacak. Cunku bunca seyi gorup arkadasim yapti klasik yalanina tepkisiz kaliyorsa sonu ayni dedigim gibi olacak :KK66: adam bekarliga veda partisi yapmaya calismis hayat kadinlariyla sivamis bide sagina soluna :)

Bakalım,artık top onların elınde,bekleyıp gorucez,ıyısını de kotusnu de yaşayacak olan onlar

Adam evlenmeden önce gaza gelmiş bi halt yiyim demiş , beceremedi de zaten. İlk haltında nişanlısının hemen yakaladığını hatırlayıp muhtemelen bi daha kalkışmayacak, çok da şaapmamak lazım

X