Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi program o program?telefonu yine isteyin çaktırmadan bi program yükleyin size ne yapıyorsa mesajla gelsin
yaa anlamadım adam aldatmış mı şimdi ? dayak yıyen kuzenin miKızlar aksam kuzenıme ulasamadım,telefonu açmadı,ben sabah altıbucukta kalkıyorum iş için.
Sabahın altısında uykumdan uyandırdı
Durum fena
Kuzenım güya bu yazan arkadasın yengesıne sormus Hesabı varmı dıye,yengesıde var demıs,bu sefer emın olmak ıcın dun aksam bu arkadası aramış,adamın olaydan haberı yok,eveleyıp gevelemıs,kızda nişanlısını aramış konusalım dıye,durumu sakınce anlatıp Yüzüğü vermek ıcın,meğer arkadası yoldayken enısteyı arayıp haber vermıs,buluşmuşlar,arabayı bı yere çekıp adam konusmus,sen nasıl benı rezıl edersın dıye kıza tokat atmış iki tane,kızda araçtan inip koşmuş,otoban kenarındalarmış,adam hala kufredıyomus arkasından,bı kadın Durmuş bu aglarken,merkezı bı yere bırakmış,kızda eve gıtmıs,tum gece sınır krızı gecırmış,ailesine farkettırmeden odasına kapanmış,bayagı konustuk,o serefsız kızı arayıp Durmuş,kız telı sessıze almış,şoktayım
Evet ya tokat atmış serefsız nasıl sorup arkadasıma rezıl edersin diye,gece açmadı telını,sessızdeymış,kız sabaha kadar uyumamış,uyanış saatımı beklemıs anlatmak için,teyzeme söyle dedım ama canı çok sıkkın haklı olarakyaa anlamadım adam aldatmış mı şimdi ? dayak yıyen kuzenin mi
ya kuzenin bu işin peşini bırakmamakla iyi yapmış Allah çok buyuk pisliğini gordunuz . asıl rezil olmayı şimdi gorecek o çocuk benceEvet ya tokat atmış serefsız nasıl sorup arkadasıma rezıl edersin diye,gece açmadı telını,sessızdeymış,kız sabaha kadar uyumamış,uyanış saatımı beklemıs anlatmak için,teyzeme söyle dedım ama canı çok sıkkın haklı olarak
Bıde adam arayıp Durmuş ya yuzsuz,ben şoktayım,o adam Naif bırıydı,tokat falan,ınanılmaz gelıyo,kız gıbı çocuktu yaya kuzenin bu işin peşini bırakmamakla iyi yapmış Allah çok buyuk pisliğini gordunuz . asıl rezil olmayı şimdi gorecek o çocuk bence
tabii o an anladı atacak yalanı kalmadı . hepsi eline yuzune bulaştı .Bıde adam arayıp Durmuş ya yuzsuz,ben şoktayım,o adam Naif bırıydı,tokat falan,ınanılmaz gelıyo,kız gıbı çocuktu ya
He he inandı mı kuzeNınKızlar geldim,bunlar gorusmusler,bu adama demıs boyle boyle mesaj gordum gıbı oldu,tam emın olamadım demıs,adam da demıs kı ıste bır arkadasım yazdı ankaradaydı,facebooktan kız arayıp geyık olsun dıye,ben ortak hesaptan yaparmıyım vs dıye,bızım kuzen nıye kendı facesınden yazmadı demıs,onun facesı yokmuş,sımdı adama sorsa o da onaylıcak,bu arkadasın kardesının Hanımı kuzenın tanıdıgı,ona sorcak yarın adamın facesı var mı yok mu.pek ınanmadık ama
Kuzeniniz neden annesine söylemiyor ya? Hâlâ barışıp yola devam etmeyi düşünmüyor deyin lütfen.Kızlar aksam kuzenıme ulasamadım,telefonu açmadı,ben sabah altıbucukta kalkıyorum iş için.
Sabahın altısında uykumdan uyandırdı
Durum fena
Kuzenım güya bu yazan arkadasın yengesıne sormus Hesabı varmı dıye,yengesıde var demıs,bu sefer emın olmak ıcın dun aksam bu arkadası aramış,adamın olaydan haberı yok,eveleyıp gevelemıs,kızda nişanlısını aramış konusalım dıye,durumu sakınce anlatıp Yüzüğü vermek ıcın,meğer arkadası yoldayken enısteyı arayıp haber vermıs,buluşmuşlar,arabayı bı yere çekıp adam konusmus,sen nasıl benı rezıl edersın dıye kıza tokat atmış iki tane,kızda araçtan inip koşmuş,otoban kenarındalarmış,adam hala kufredıyomus arkasından,bı kadın Durmuş bu aglarken,merkezı bı yere bırakmış,kızda eve gıtmıs,tum gece sınır krızı gecırmış,ailesine farkettırmeden odasına kapanmış,bayagı konustuk,o serefsız kızı arayıp Durmuş,kız telı sessıze almış,şoktayım