- 14 Haziran 2022
- 353
- 788
- 23
- Konu Sahibi yildizperisii
-
Aynen öyleBide hastayken de vermiyor biliyor musunuz.
Ben hasta iken gittim o kadar çok rapor isteniyormuş ki beni gördü doktor çok hastasınız rapor yazardım dedi ama şuan çok verildiği için araştırıyorlar gibi bir şey demişti. Ben de zaten istememiştim rapor doktor şaşırmıştı.
34.7 kiloyum çünkü.32 den oraya çıktım yıllık izin ve yine rapor alarak.ise başladım 1 kilo gitmiş yine. Sürekli nefes darlığı çekiyorum.(astim haricinde) halsizlik, göz kararması,baş dönmesi, görme bulanıklığı, vs. Acil olarak kilo almam gerekiyor bunun tek yolu calismadan evde kendime bakmak. Çünkü yemek yiyemiyorum normalde.simdi günde 1 öğün önceden o da yoktu. Ölmek istemiyorum sebep bu.Şu raporu da nasıl istiyorsunuz anlamıyorum. Ben hastayken bile isteyemiyorum doktordan cekiniyorum işten kaçmak diye anlar falan diye.
O zaman gerekceli bir durumunuz var sahte rapor almıyorsunuz. Ama gene de o saatte çalışmanız gereken yerden başka bir yerden rapor almak başınızı belaya sokabilir. Sevk yaptirabilir ya da izin gününüzde hastaneye gidebilirsiniz.34.7 kiloyum çünkü.32 den oraya çıktım yıllık izin ve yine rapor alarak.ise başladım 1 kilo gitmiş yine. Sürekli nefes darlığı çekiyorum.(astim haricinde) halsizlik, göz kararması,baş dönmesi, görme bulanıklığı, vs. Acil olarak kilo almam gerekiyor bunun tek yolu calismadan evde kendime bakmak. Çünkü yemek yiyemiyorum normalde.simdi günde 1 öğün önceden o da yoktu. Ölmek istemiyorum sebep bu.
Ben randevu bulamadığım için farklı bı ilçeye gitmiştim. Normalde de ilçede yaşıyorum ama işyerinin olduğu yerdeki bı hastaneden alınması gerekiyormuş. Demek ki bastakilere bağlı.uygulama farklı çünküİşyerleri ikamet edilen yer neresi ise oradan rapor istiyorlar öteki türlü “gezmeye gitmiş hastayım ayağına yalandan rapor almış” diyebiliyorlar bilginiz olsun
Sizin zaten hastaneye yatmanız gerek miyor mu bu durumda34.7 kiloyum çünkü.32 den oraya çıktım yıllık izin ve yine rapor alarak.ise başladım 1 kilo gitmiş yine. Sürekli nefes darlığı çekiyorum.(astim haricinde) halsizlik, göz kararması,baş dönmesi, görme bulanıklığı, vs. Acil olarak kilo almam gerekiyor bunun tek yolu calismadan evde kendime bakmak. Çünkü yemek yiyemiyorum normalde.simdi günde 1 öğün önceden o da yoktu. Ölmek istemiyorum sebep bu.
Tahlillerim normal çıkıyor. O yüzden psikiyatriye gönderiyorlar. 1 hafta yattım ordada ama oradaki hastalar benden farklı. Bı de sürekli atak geçiriyorum nefes alamadigim için dışarı çıkmak istiyorum ama yasak (covidden dolayı). Gece atak geçiriyorum öksürük de oluyor o sırada. Dışarı çıkamıyorum,ortak alan belli bı saatten sonra yasak, yanımda başkası yatıyor.saturasyon yüksek çıkıyor diye acile de göndermiyorlar. Kalıyorum öyle.Sizin zaten hastaneye yatmanız gerek miyor mu bu durumda
Zayıflık (yeme sorunu)için yatirmislardi zaten. Nefes sorunu için yapılacak bişey yok şu durumda.astim ilacının dozunu arttırıyorlar pek bı faydası yok onundaNefes darlığından değil zayıflıktan yatirmaları gerekmiyor mu orda beslerler seni kilo aldırırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?