Çok acil hastayım

Nasıl böyle konusabiliyorsunuz??? Ates ilactan kat kat tehlikeli, benim teyzemin kizi bu yuzden işitme engelli doğdu!!! Ateş cok önemli varsa çaresine bi hekim bakmalı.

Tabiki ilacsiz çözüm en iyisi ama bu sağlık teröristleri yuzunden etrafta cok yanlış seyler oluyor!!!
Sağlıkçıyız sağlık teröristi değil :KK76: ölene yakın 40 derece ateşiniz çıksın hekim görmesin katiyen, ada ayı iç geçer demiyorum. Kontrollü olun diyorum, dikkatli okuyun kimseye bu şekilde saldırmayın siz ilaç için gebeyken sonraki tahribat durumları böbrek yetmezliği hem anne adayı hem bebekte , yada doku bozukluğu, karaciğer problemleri vs olma olasılığı çok yüksek. bilmiyorum neden bu kadar fevrisiniz ancak sizin akrabanızın başına kötü bir vaka geldiği için potansiyel herkes ateşlenince bebeği sağır olacak muamelesi yaparsanız, karşı tarafı psikolojik olarak etkilersiniz.... Telkin ederek kontrollü olmasını sağlayarak gerçekten duş vs ateş hala düşmüyor ise hekim görmeli tahlil yapmalı.

Hanımlar,
lütfen tartışmayınız, söz konusu sağlık olunca kimseyi ilaçlarla ilgili yönlendirmeyiniz, ilaç kullanımına doktorlar karar vermelidir.

Arkadaşlar yazan herkese, çok teşekkür ederim kendi doktorumla telefonda görüştüm ama antibiyotiklik bir durum olsa sağlık ocağından kendisine yönlendireceğini söyledi bende bal karabiber limon karıştırdım içtim günde 1 bardak ıhlamur içtim daha fazlasının zararlı olduğunu söyledi doktor, her gece 1 bardak ballı süt içtim ve gece burnum ve genzim kuruduğu için buhara çok ihtiyacım oldu buhar makinem olmadığı için 2 saatte bir su kaynatıp baş ucuma koydum gece o sayede rahatça uyudum ve bol su ateşim yükselmesin ve gece terler farketmem diye ince giyinip üstümü az örttüm 2 günde toparladım öksürüğü atlatmak çok önemli midem bulansada (çok affedersiniz) balgamlı şekilde çıkardım bunu yazdım ki malum hastalık ayı belki çözüm olabilirim hasta olanlara

Çok şiddetli öksürüyorum 26 haftalık hamileyim balgamlı Bi şekilde öksürüğüm var karabiber bal limon karışımı içtim sesim de gitti aynı zamanda grip gibiyimde uykuda burnumda tıkanıyor acile gitsem ilaç yazarlar mı arkadaşlar bunun çözümü nedir
Bence acile gidin bende hamileyken böyle olmuştum ve bebgim doğduğunda cmv virüsü çıkmıştı doktor bana sen ağır şiddette grip olmusmuydun dedi hamileyken grip cmv virüsü buladtiriyormus bazen sonra bende baktirdim kanuna bi zamnalr varmış bendede cmv virüsü yani benden bebisime geçmiş

Bence acile gidin bende hamileyken böyle olmuştum ve bebgim doğduğunda cmv virüsü çıkmıştı doktor bana sen ağır şiddette grip olmusmuydun dedi hamileyken grip cmv virüsü buladtiriyormus bazen sonra bende baktirdim kanuna bi zamnalr varmış bendede cmv virüsü yani benden bebisime geçmiş
Merhaba benim bebegimde de pozitif çıktı perşembe günü göstereceğim sonuçları bi sorun çıktı mı acaba zararlı olurmuymus bebeğe çok kötüyüm 2 gündür

Merhaba benim bebegimde de pozitif çıktı perşembe günü göstereceğim sonuçları bi sorun çıktı mı acaba zararlı olurmuymus bebeğe çok kötüyüm 2 gündür
Geçmiş olsun canım immun yetmezliği çıkmayınca bi sorun olmuyor ama immun yetmezliği çıkınca tedavi uygulanıyor diye biliyorum çok şükür bizim de o çıkmadı sadece kontrollere gidiyoruz öyle inşalalh sizdede önemli bisey cikmaz

Geçmiş olsun canım immun yetmezliği çıkmayınca bi sorun olmuyor ama immun yetmezliği çıkınca tedavi uygulanıyor diye biliyorum çok şükür bizim de o çıkmadı sadece kontrollere gidiyoruz öyle inşalalh sizdede önemli bisey cikmaz
Rabbim sağlık sifa versin inşallah immun yetmezliği nedir acaba inşallah çıkmaz perşembeyi bekliyorum sonucları göstermek için çok sıkıntıdayim

Back
X