Ben İlçede Oturuyorum doktorum şehir merkezinde oraya gitmeden sağlık ocağında yada acilde çözebilir miyim diye düşündüm deAcile gitmenize gerek yok yarin kendi doktorunuza gidin o sizi yönlendirir gecmis olsun
Bende öyle oldum hemde ağıllık oldum keçiboynuzu pekmezi iyilestrdiÇok şiddetli öksürüyorum 26 haftalık hamileyim balgamlı Bi şekilde öksürüğüm var karabiber bal limon karışımı içtim sesim de gitti aynı zamanda grip gibiyimde uykuda burnumda tıkanıyor acile gitsem ilaç yazarlar mı arkadaşlar bunun çözümü nedir
Nasıl böyle konusabiliyorsunuz??? Ates ilactan kat kat tehlikeli, benim teyzemin kizi bu yuzden işitme engelli doğdu!!! Ateş cok önemli varsa çaresine bi hekim bakmalı.En kötü grip 7 gün ilaç ile 10 gün ilaçsız geçer dayanın ilaçlar masum değil kontrollü olun ateş çıkınca soyunun duş alın ılık duş ancak ilaç içmeyin. Ihlamur falanda tüketmeyin bitki çayları masum değil en az ilaç kadar etkilidir.
Ben de yaklaşık o haftalarda aynı sizin gibi şiddetli öksürüğe yakalanmıştım. Birkisel olarak bir bardak sıcak suya 1 kaşıl bal 1 kaşıl sirke bir kaşık limon ve biraz da tarçın katıp için. Bir de kabuklu elma limon ve çubuk tarçın kaynatıp için. İlaç olarak da yine bitkisel olan sambucol un kar mürver özütü olan şurup vermişti doktorum cok faydasını gördüm.Çok şiddetli öksürüyorum 26 haftalık hamileyim balgamlı Bi şekilde öksürüğüm var karabiber bal limon karışımı içtim sesim de gitti aynı zamanda grip gibiyimde uykuda burnumda tıkanıyor acile gitsem ilaç yazarlar mı arkadaşlar bunun çözümü nedir
Ben İlçede Oturuyorum doktorum şehir merkezinde oraya gitmeden sağlık ocağında yada acilde çözebilir miyim diye düşündüm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?