- 19 Aralık 2023
- 111
- 24
- 13
- 27
- Konu Sahibi turuncuemoji
-
Şimdi kan verseniz belli olur bu sefer ben çizgi görüyorum hemen çıktıysaMerhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.
10-15 dklık fotoğraf buŞimdi kan verseniz belli olur bu sefer ben çizgi görüyorum hemen çıktıysa
Hafif var bence testi yarın yine tekrarlayın varsa kan verinMerhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Yarın sabah aynı marka testten yine yaparım heyecanlandımHafif var bence testi yarın yine tekrarlayın varsa kan verin
Olabilir ozaman tekrar yaparsan haber ver10-15 dklık fotoğraf bu
Bu akşam regl oldummYaptınız mı varmı sonuç ne
Baktırdınızmı sonucaOlabilir ozaman tekrar yaparsan haber ver
Kimyasal yaşamış olabilirsiniz var gibi çünküBu akşam regl oldumm
10-15 dk geçmesine rağmen testin beyaz kısmının geneli pembemsi duruyor. Fazla idrarda bekletmiş olabilir misiniz? Genelde o pembelikler 10-15 dakikaya kadar gider ve beyaz kısım pembe kalmaz. Evet bir çizgi var gibi duruyor ama testteki fazlalık idrar pamuklar tarafından tam emilmediğinden sonuç şaibeli. Zaten adet olmuşsunuz. Belki kimyasal olmuş olabilir. Ya da fazla idrar sonucu böyle hatalı bir sonuç çıkmış olabilir.Merhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Kanım test pozitif silik ama kaç dakikada çıktı o öenmli ilk 10 dakikada çıktıysa pozitif KAN verinMerhaba sizce hamılemıyım reglime 1 hafta var sankı ıkıncı cızgı silik bana mı öyle geliyor ve sol kasıgım ağrıyor beyaz koyu akıntım var
İlk 10 dk çıktı dün gece yine erken gebelık testi yaptım çıkmadı bugünde önceden aldığım bır randevum var ona gıttım muayene etti rahmın ve yumurtalıkların ıyı hatta sağ yumurtan catlamıs dedı en sonlu bırlıktelıgım bu ayın 3Kanım test pozitif silik ama kaç dakikada çıktı o öenmli ilk 10 dakikada çıktıysa pozitif KAN verin
Kızlar benim sonucuma da bakar mısınız
Neden kimse görmüyorKızlar benim sonucuma da bakar mısınız adet günüme 5 gün var
Silik çizgi var kac dakikada çıktı ilk 10 dakikada çıktıysa diyorlar genelde kan verin netlessinKızlar benim sonucuma da bakar mısınız adet günüme 5 gün var
Hemen çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan biraz korkuyorum açıkçasıSilik çizgi var kac dakikada çıktı ilk 10 dakikada çıktıysa diyorlar genelde kan verin netlessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?