- 19 Aralık 2023
- 111
- 24
- 13
- 27
- Konu Sahibi turuncuemoji
İkinci çizgi çok belli oluyor hadi hayırlısıKızlar benim sonucuma da bakar mısınız adet günüme 5 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci çizgi çok belli oluyor hadi hayırlısıKızlar benim sonucuma da bakar mısınız adet günüme 5 gün var
Korkmayın inşallah sağlıkla ilerler büyük ihtimalle hamilesinizHemen çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan biraz korkuyorum açıkçası
İnşallah Allah isteyen herkese verir çok teşekkür ederimmmKorkmayın inşallah sağlıkla ilerler büyük ihtimalle hamilesiniz
Hayatım sen zaten hamilesiiinKızlar bu da bugün ilk idrar ile değil öğlen yaptığım test sizce de düne göre daha koyu değil mi ben istediğim için mi böyle görüyorum emin değilim
Canım inşallah inşallah yarın sabah kan vericem dayanamıyorum dua edin benim için de lütfenHayatım sen zaten hamilesiiin
Ayyy sen hamilesinnn erken test mi yağtın belirtilerin nelerdi benimde belirtim var 2 gün gecikti ama umutlanmak istemiyorum magnezyum kullanmaya başladım o mu geciktiriyor acaba bilgin var mıKızlar bu da bugün ilk idrar ile değil öğlen yaptığım test sizce de düne göre daha koyu değil mi ben istediğim için mi böyle görüyorum emin değilim
Ben dayanamadım erken test yaptım geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim ondan bira korkum var şu an cuma regl günüm normalde yarın kan testi vereceğim meraktan duramıcam artık belirtilerim regl ile aynı göğüs ağrım bugün başladı ama uyku hali başladı bugün bugüne kadar hiç bir belirti yoktu . Ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım inan hamilelik var mı yok mu düşünmekten kafayı yiyeceğimAyyy sen hamilesinnn erken test mi yağtın belirtilerin nelerdi benimde belirtim var 2 gün gecikti ama umutlanmak istemiyorum magnezyum kullanmaya başladım o mu geciktiriyor acaba bilgin var mı
Hamileyseniz 5in üzerinde olması deniliyor ya. İlla ki denk gelmişsinizdir bu sonuçlara. 2 gün sonra yükselmesi önemli şuan az mı normal mi önemli değil.Kızlar regl günüm cuma bugün test yaptırdım 88.3 çıktı sizce az mı normal mi
Kimse yok muuuğğMerhaba sitede yeniyim :) 1 yıllık evliyim sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz :) 28 günde regli olurum. kasım 31 de regli oldum aralık 4 te bitti. fakat aralığın 24 ünde yani 24 gün sonra yine regli oldum. 28 inde regli bitti. 1 ocakta ilişki oldu. ilişkiden 2 gün sonra sol kasıkta ani bi ağrı oldu ovulasyon testi yaptım çok net pozitif çıktı. ovulasyon pozitif çıktığında adetin 11. günüydü. bugünlerde bi tuhafım 2-3 gündür sol kasığımda ani iğne batmaları oluyor. çok sık idrara çıkıyorum. bel ağrım var ilişkinin üzerinden 2 hafta geçti kanda belli olur mu? adetime 8 gün var test yaptım siyah beyaz yaptığımda gölge şeklinde bir çizgi var
Gelişme var mı kan testi yaptırdınız mıKimse yok muuuğğ
Hayır yaptımadım adetime 7 gün var biraz daha bekleyeyim dedim araya haftasonu girdi zaten adetime 3-4 gün kala gideyim diyorum çıkar dimi o zaman kesin?Gelişme var mı kan testi yaptırdınız mı
Ben de 5 gün kala test yapmıştım çıkar bence inşallah olur :)Hayır yaptımadım adetime 7 gün var biraz daha bekleyeyim dedim araya haftasonu girdi zaten adetime 3-4 gün kala gideyim diyorum çıkar dimi o zaman kesin?
inşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim <3Ben de 5 gün kala test yapmıştım çıkar bence inşallah olur :)