- 19 Temmuz 2018
- 60
- 35
- 88
- 27
- Konu Sahibi Powergirll12
-
Aynı yerde değildik çünkü bu kadar imkanımız oldu.valla biz de hayallerimizin adamı dedik saçma sapan insanlara ama meğer değillermiş.
6 kere görüşmek nedir ayrıca. ben erkek arkadaşımla bi haftada 6 kere görüşüyorum yani.
Ümitsizim çünkü hiç bu kadar surmedi ayrılık en fazla 1 günDur daha yeni küsmüşsünüz, barışırsınız belki neden bu kadar ümitsizsin? Neden ayrıldınız, ne kadar süredir birlikteydiniz?
Ben coooook cekiyorum o görmüyorÖyle bir yazıyorsunuz ki, insanın acı çekesi geliyor.
Belki o da çekiyordur.Ben coooook cekiyorum o görmüyor
Öyle olsa yazmaz mıydı sormaz mıydı ben yazamam yapamam korkuyorum çünkü olumsuz bişey demesinden yapamiyorum yazıp siliyorum ondan bekliyorum gelmiyor duygusunu belli de etmiyor paylaşım yapmıyorBelki o da çekiyordur.
En son o yazdı dedin cevap vermemişsin, o yüzden çekiniyor belki de. Sen neden cevap yazmadın ona?Öyle olsa yazmaz mıydı sormaz mıydı ben yazamam yapamam korkuyorum çünkü olumsuz bişey demesinden yapamiyorum yazıp siliyorum ondan bekliyorum gelmiyor duygusunu belli de etmiyor paylaşım yapmıyor
O da belki sizin gibi düşünüyordur bilemezsinizdir. Erkeklik gururu.Öyle olsa yazmaz mıydı sormaz mıydı ben yazamam yapamam korkuyorum çünkü olumsuz bişey demesinden yapamiyorum yazıp siliyorum ondan bekliyorum gelmiyor duygusunu belli de etmiyor paylaşım yapmıyor
Olur mu ki öyle o zaman sonsuza kadar böyle olacak ve bitecekO da belki sizin gibi düşünüyordur bilemezsinizdir. Erkeklik gururu.
Üzerinden 6 yıl geçen konumu okuyorum ve gülmekten ölüyorumAh genclik .
Ne oldu sonra?Üzerinden 6 yıl geçen konumu okuyorum ve gülmekten ölüyorumneler yazmışım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?