Çok acı çekiyorum

Powergirll12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
60
35
88
27
5 gündür konuşmuyoruz tartistik ve ne o yazıyor ne de ben yazıyorum canım çok acıyor dün gece unutmaliyim dedim kendi kendime zor bizim aşkımız dedim ağlaya ağlaya her şeyi sildim mesajlarımızı fotograflarini ona ait olan her şeyi instagramdan whatsapptan dün bitmiştim bende ona o kadar aşığım o kadar seviyorum ki mesafeye rağmen görmememe rağmen isteyince ama olsun hayallerimde yaşıyordu toplasanız 6 kere görmüşümdür dolu dolu 6 kere hayallerimdeki adam oydu seviyordum bu son olur dedim olmadı hiç bişey yapmıyor ne bişey paylasiyor ne bana yazıyor Whatsappa bile girdiğini gormedim en son o yazmıştı ben görüldü yaptım çünkü peşinden gittim birkaç kere gururu bıraktım onu ne kadar sevdiğimi anlattım bitmeyelim diye bizden sonrası olmasın diye aynı şeyi yapar sandım yazmadım ama yapmadı.Sevdigini biliyordum ama bu kadar kolay mıydı ne yapacağımı bilmiyorum dün sildim numarasını bugün sabah 2 saat geri bulmak için cabaladım ve buldum ekledim numarasını hala silmemis beni oysa ki.Kalbim acıyor gozlerim acıyor canım acıyor

Aynı şey için sürekli konu açmıyorsun, diğer konunda aynısı zaten.
Oradan devam etmelisin
Bkz. Forum kuralları
Daha 21 yaşındasın, 6 kere Yanyana geldiğin bir adam için fazla dramatik hale getiriyorsun her şeyi.
Karşına sana değer veren insanlar da çıkacak.
Biraz arkadaşlarınla vakit geçir, dışarı çık, evde oturup sürekli düşünme.

Dur daha yeni küsmüşsünüz, barışırsınız belki neden bu kadar ümitsizsin? Neden ayrıldınız, ne kadar süredir birlikteydiniz?

Öyle olsa yazmaz mıydı sormaz mıydı ben yazamam yapamam korkuyorum çünkü olumsuz bişey demesinden yapamiyorum yazıp siliyorum ondan bekliyorum gelmiyor duygusunu belli de etmiyor paylaşım yapmıyor
En son o yazdı dedin cevap vermemişsin, o yüzden çekiniyor belki de. Sen neden cevap yazmadın ona?

Öyle olsa yazmaz mıydı sormaz mıydı ben yazamam yapamam korkuyorum çünkü olumsuz bişey demesinden yapamiyorum yazıp siliyorum ondan bekliyorum gelmiyor duygusunu belli de etmiyor paylaşım yapmıyor
O da belki sizin gibi düşünüyordur bilemezsinizdir. Erkeklik gururu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…