- 19 Temmuz 2018
- 51
- 27
- 88
- 27
- Konu Sahibi Powergirll12
5 gündür konuşmuyoruz tartistik ve ne o yazıyor ne de ben yazıyorum canım çok acıyor dün gece unutmaliyim dedim kendi kendime zor bizim aşkımız dedim ağlaya ağlaya her şeyi sildim mesajlarımızı fotograflarini ona ait olan her şeyi instagramdan whatsapptan dün bitmiştim bende ona o kadar aşığım o kadar seviyorum ki mesafeye rağmen görmememe rağmen isteyince ama olsun hayallerimde yaşıyordu toplasanız 6 kere görmüşümdür dolu dolu 6 kere hayallerimdeki adam oydu seviyordum bu son olur dedim olmadı hiç bişey yapmıyor ne bişey paylasiyor ne bana yazıyor Whatsappa bile girdiğini gormedim en son o yazmıştı ben görüldü yaptım çünkü peşinden gittim birkaç kere gururu bıraktım onu ne kadar sevdiğimi anlattım bitmeyelim diye bizden sonrası olmasın diye aynı şeyi yapar sandım yazmadım ama yapmadı.Sevdigini biliyordum ama bu kadar kolay mıydı ne yapacağımı bilmiyorum dün sildim numarasını bugün sabah 2 saat geri bulmak için cabaladım ve buldum ekledim numarasını hala silmemis beni oysa ki.Kalbim acıyor gozlerim acıyor canım acıyor