- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.221
- 158
Ben de ilk btctürk den girdim dün binancetr ye üyelik oluşturdum.Arkadaslar btcturk hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeniyim... O uygulamayı indirdim... Bşraz arastırma yapıyırm sizin de fikirlerinizi alabilir miyim?
Binance indirdim bende şimdi.. Okuduğum yorumlardan...Ben de ilk btctürk den girdim dün binancetr ye üyelik oluşturdum.
Btctürkte uygulama cokuyor düsüs ve yükselislerde sisteme girilemiyor diye duymustum gece de 2 saat giremedim bakım varmıs..
Binance den devam edeceğim insallah.Piyasa girmemle alasa oldu gerci yav.Zarardayim
yaa demi ates kırmızıNe kadar da renkli bir gün
Ahahahaha Meksika dalgası gibi oldu olay..Eki Görüntüle 2830411 Bu şey değil mii ben
Uygulama simgesinde siyah zemin üstünde TR yazıyor dimi?Merhaba kizlar nasilsiniz ne var ne yok
Ya bu binance tr de kimlik dogrulamasi yapamadim
Global de hesap var diye mi anlamadim
30 nisan da yaklaşıyor korkuyorum
Hesabi aktive edemezsem tüm coinleri satmayi düşünüyorum
Bu uygulamaysa, neden olmuyor acaba ben de anlamadımUygulama simgesinde siyah zemin üstünde TR yazıyor dimi?
Selam foto düzgün çekemiyor olabilirmişsin. Kimliği taratarak deneyebilirmişsin.Merhaba kizlar nasilsiniz ne var ne yok
Ben 20 TL ile denedimSelam foto düzgün çekemiyor olabilirmişsin. Kimliği taratarak deneyebilirmişsin.
Ben girmedim henüz piyasaya fakat uğraşanlar var. 111.sayfadayım okuyorum hala:)
Ufak tutarla girmek istiyorum.
Bir şey sorucam. Sizin bu 25bin 30binler ne parası acaba. Hiç korkmuyor musunuz gider diye:)
:))Ben 20 TL ile denedimsora farklı coinden 1.000 TL lik aldım. Hiç kârım yok henüz biri çok yükseliyodu,3-4 gündür almadım, ben alınca düşer dedim. Baktım yine düşmüyor, aldım ve düştü
Binde 2 oranında altın alırken de kesti. Ben düşünürken coine girmeyi. Amaan bildiğimden şaşmayım dedim. Maaştan biriktirdiğimden kesti. Zaten 3 kuruşum var kese kese bi oluyorlarEvet (küçük kesinti var sadece alırken de satarken de )
Önceki mesajlarıma gülüyosun sanırım:))
Açabildin o zaman hesabı, hesaba para aktarabildin.hangi uygulamaları kullandın?
Umarım artsın da kara geç artık
Merhaba canimMerhaba kizlar nasilsiniz ne var ne yok
Merhaba canim
30 nisanda ne olacak ki ?
Neden satiyorsun coinleri
aynen okuyarak geldim. ona gülüyorum:) hesabını nasıl aktif ettin? aktarımı paparadan mı yaptın? 30 nisandan sonra kullanılmayacakmış ya. tr sini de yükledin mi? peki birleştirme nasıl yapılıyormuş? aha bir çok soru soran daha :)))Önceki mesajlarıma gülüyosun sanırımooo çoktan açtım. Bebek oyuncapı açmak ama ben farklı uygulama indirmişim ondan zorlanmıştım. Söylemem diyomuşum şaka şaka en bilinen işte “b” ile başlayan. Başka yok . Direkt aktardım . Benim hatalarımdan biri de o 20 TL lik olan kuruş atıyomuş 24 saatte, bilsem almazdım 1.000 TL de bilinenden işte. Para aktarımı olduktan sora 3 ncü tip coinimi alıcam mesai başlamadan evden alayım. İşyerinde giremiyorum yoğunluktan. Şimdi alacağım coin de yükselmezse valla şansszım . Çünkü iyice takip ettim. Günde 20 TL in çık yapıyo. 5 TL sini bırakır herhalde bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?