- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
Yok kârım kuruş indiği yer diilBen neyden bahsettiğini anlamadım o zaman 20 tlden 0.00052 tl ye inecek kadar ne almış olabilirsin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kârım kuruş indiği yer diilBen neyden bahsettiğini anlamadım o zaman 20 tlden 0.00052 tl ye inecek kadar ne almış olabilirsin ki
Alemsin yaaYok kârım kuruş indiği yer diil
Baksana bi coinin batması için en çok kaçlara inmesi lazım? Gecenin son sorusuAradaki farkı hesaplayıp karini bulmaya çalışmış bu çıkmış:)
Hesapla değişir oBaksana bi coinin batması için en çok kaçlara inmesi lazım? Gecenin son sorusu
Virgül olmayınca anlaşılmıyor bazenHesapla değişir o
Virgül olmayınca anlaşılmıyor bazen
Hesapla, değişir o (bana mı hesapla diyosun, yoksa hesaplarla değişir o mu?) hesaptan hesaba mı depişiyor
Onu anlıyorum. Bunda şöyle bi olay var mı mesela. Çok basitçe soruyorum. “Bir coin çeşidi,bir daha hareket etmemek üzere sona eriyor mu?”Sana diyorum hesapla diye
Elindeki coin adeti karşılığı falan bunları kullanarak hesaplama yapacaksın
Onu anlıyorum. Bunda şöyle bi olay var mı mesela. Çok basitçe soruyorum. “Bir coin çeşidi,bir daha hareket etmemek üzere sona eriyor mu?”
Sağol
Ben oluyor diye biliyorum. Yani çıkarılıyor ve değeri kalmıyor haliyle.Onu anlıyorum. Bunda şöyle bi olay var mı mesela. Çok basitçe soruyorum. “Bir coin çeşidi,bir daha hareket etmemek üzere sona eriyor mu?”
Bence de. O risk vardır. SağolBen oluyor diye biliyorum. Yani çıkarılıyor ve değeri kalmıyor haliyle.
Ben oluyor diye biliyorum. Yani çıkarılıyor ve değeri kalmıyor haliyle.
Dün sabah 2.08den aldığım dogeyi gece 3ten bozdum.1000 lira kâr bıraktı.
Kısa günün kârı
1000 yazmaz yani kâr direkt yazmaz.Aldığın coinin o an ki toplam değeri yazar.Amarylliss günaydın, bozarken tahmini değerde 1.000 yazıyor muydu. Yoksa sen mi hesapladın,?
Sağol. Çünkü ben 10 kuruştan 3,5 fln kazandm ama 1,5 TL artmış yatırdığım miktar. 20 TL’m 21,50 gösteriyor1000 yazmaz yani kâr direkt yazmaz.Aldığın coinin o an ki toplam değeri yazar.